Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ślub, osoba towarzysząca

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zostałem zaproszony na ślub i wpisany zostałem z osobą towarzyszącą mimo, że jej nie mam. Czy głupio będzie przychodzić bez nikogo, bo z kolegą to raczej nie bardzo, a nie chcę rzucać się w oczy z powodu bycia samemu.

Nigdy nie byłem na ślubie, więc pytam.

Opublikowano

Zaproś jakąś koleżanke, kogokolwiek. Jeśli z nikim nie pójdziesz to nic sie nie stanie (bez presji baby xp). Albo zwyczajnie nie idź.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jak nie masz z kim iść to przekaż zapraszającym, że będziesz sam. A poza tym na pewno też będą osoby solo więc się nie martw :D Para młoda będzie w centrum uwagi nie Ty :P

Cyrk.png

Opublikowano

Zaproś jakąś koleżanke, kogokolwiek. Jeśli z nikim nie pójdziesz to nic sie nie stanie (bez presji baby xp). Albo zwyczajnie nie idź.

To ślub brata, więc nie pójście nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Nie mam koleżanek. No, ale dzięki za odpowiedzi/rady.

Albo zapraszasz koleżankę albo idziesz sam, po c**j takie tematy w ogóle robić.

Masz tylko te dwa wyjścia..­

Żeby dostać odpowiedź na dręczące mnie pytanie.

Opublikowano

A na logikę nie można? Już z 5 raz jak widzę taki temat, aż takie z was piwnicznianki że takich prostych rzeczy nie wiecie!?

Opublikowano

Nie masz nikogo? Idź po prostu sam. Jak dla mnie nie jest to żaden wstyd a wręcz przeciwnie, bo możesz sobie śmiało wypić i na dodatek zatańczyć z innymi wieloma fajnymi dziewczynami.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie mam koleżanek. No, ale dzięki za odpowiedzi/rady.

Żeby dostać odpowiedź na dręczące mnie pytanie.

Ma jeszcze trzecie, chyba najpopularniejsze w ostatnich miesiącach... "spotted" tam na pewno znajdziesz jakąś laske, nawet jak masz 150cm i 2 zęby :v

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ja na śluby zawsze chodziłem sam... poza swoim własnym.

Zawsze jednak wychodziłem z kimś, bo inne osoby zapraszały jakieś dziewoje tylko żeby nie iść samemu.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...