Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Uważajcie z odpałem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprawiło dla takich p****ów jak Ty homofobie

Takie rozwiazanie mialo by sens, ale najlepiej byloby wyrwac wszystkie chwasty.

To tak, jakby osoby umyslowo chore uczyly sie z osobami zdrowymi. 

Chcialbys aby twoj ziomek z ławki wyjal kiedys kose i odcial ci pindola?

Nigdy nie zrozumiem, co jest takiego fajnego w graniu na skryptach, sprawia wam to przyjemnosc? bo chyba o to chodzi w grach komputerowych?

Opublikowano

Ja ciskam na mainie i jakoś bana nie ma...

...może dlatego że wiem jak się odpalać?

-evade off tylko draw

-normalne postacie a nie xerath kalista

-poprawna konfiguracja czita (kliki na sekunde, movement hack)

-zmiana md5, o tym to już się nie pamięta? ^^

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Ale on ma racje.

Takie rozwiązanie poprawiłoby znacznie rozgrywkę..

Fali chyba nie było, testowałem 2 miesiące temu L# i nadal bana nie mam.

No nie dadzą mendy dojść do tego upragnionego brązu, 22lvl i znowu banik, hehe... ale ja tam jadę na full odpał, nie bawię się w jakieś hujmanizery, nawet na czacie potrafię napisać coś w stylu:

Jakiś leszcz - Ryze, powiedz jak wygląda twoje combo?
JA - SPACJA dziwko!              

Także tego, konta trochę szkoda, ale co się uśmiałem i nabawiłem to moje :)

Ja ciągle powtarzam, że Rito powinien zrobić osobną ligę dla osób używających programów trzecich, oflagowane konto mogłoby trafiać z automatu do takiej kolejki, gdzie grają tylko ludzie na skryptach i nawet by o tym nie wiedzieli. Ludzie grający na DUO mogliby być podobnie dobierani, czyli po 4 cheaterów i 1 normalny gracz - jak dobrał sobie cheatera do duo, to niech cierpi, niema boostowania przez kolegów z bolikiem(obecnie tacy są bezkarni). Przecież to nawet nie byłoby takie trudne... a zapewniło by większe bezpieczeństwo kontom cheaterów, a co za tym idzie - większe dochody ze skinów itp. bo obecnie każdy cheater boi się kupować RP. Dodatkowo zwykli gracze poczuli by znaczną poprawę, bo przecież obecnie cheaterzy nawet pomimo oflagowania, dalej grają z nimi, dopiero przy jakiejś fali banuje się te konta, co nic nie zmienia bo zaraz robią kolejne.

o k***a hahaahahahahahah

jebać psy

Opublikowano

No nie dadzą mendy dojść do tego upragnionego brązu, 22lvl i znowu banik, hehe... ale ja tam jadę na full odpał, nie bawię się w jakieś hujmanizery, nawet na czacie potrafię napisać coś w stylu:

Jakiś leszcz - Ryze, powiedz jak wygląda twoje combo?
JA - SPACJA dziwko!              

Także tego, konta trochę szkoda, ale co się uśmiałem i nabawiłem to moje :)

Ja ciągle powtarzam, że Rito powinien zrobić osobną ligę dla osób używających programów trzecich, oflagowane konto mogłoby trafiać z automatu do takiej kolejki, gdzie grają tylko ludzie na skryptach i nawet by o tym nie wiedzieli. Ludzie grający na DUO mogliby być podobnie dobierani, czyli po 4 cheaterów i 1 normalny gracz - jak dobrał sobie cheatera do duo, to niech cierpi, niema boostowania przez kolegów z bolikiem(obecnie tacy są bezkarni). Przecież to nawet nie byłoby takie trudne... a zapewniło by większe bezpieczeństwo kontom cheaterów, a co za tym idzie - większe dochody ze skinów itp. bo obecnie każdy cheater boi się kupować RP. Dodatkowo zwykli gracze poczuli by znaczną poprawę, bo przecież obecnie cheaterzy nawet pomimo oflagowania, dalej grają z nimi, dopiero przy jakiejś fali banuje się te konta, co nic nie zmienia bo zaraz robią kolejne.

to walka kto ma lepsze skrypty i brain  :makka:

Czyli flagowanie to jednak prawda, wiedzą że używałem to tamtym roku :v
support traktuje ludzi jak "śmieci"  xD

f1a327ea2f.png

Opublikowano

http://wrzucaj.net/image/YkeeI

Czyli flagowanie to jednak prawda, wiedzą że używałem to tamtym roku :v

to walka kto ma lepsze skrypty i brain  :makka:

support traktuje ludzi jak "śmieci"  xD

zawsze tak samo odpowiadaja ;x bo dla jaj napiszalem po 2 latach do nich z moim pierwszym main to ta sama odpowiedz byla ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...