Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę supportem na serwerze.

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam na imię Piotrek co się można domyśleć po moim nicku. Na MPC jestem użytkownikiem od 18 lutego 2014 roku więc już troszkę czasu minęło a do dziś nie ma ani 1 złej opinii na mój temat. A więc przejdźmy do tematu bo w końcu po to tutaj wszedłeś/weszłaś. 

Chciałbym zostać supportem a więc osobą która ma swój Panel na stronie WWW i mogę odpisywać codziennie na zgłoszenia przez graczy, pytania kierowane od nich i/lub propozycje. Oczywiście przesiadywał będę na serwerze TeamSpeak/Forum i na tym panelu zrobionym dla mnie na stronie. Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ potrafię praktycznie wszystko załatwić. A więc jeśli ktoś byłby zainteresowany moją propozycją to zapraszam do pozostawienia namiarów na Siebie(Preferuje GG) a ja na bank się odezwę. Propozycję kieruję do większych serwerów MineCraft jak i całych sieci/serwerowni.

Pozdrwiam Was ziomeczki ;)!

Opublikowano

Leży trochę u Ciebie interpunkcja, gdybyś trochę nad przecinkami popracował.

Przecież 'support', jest od komunikowania się z graczami, a tą sztukę, trzeba opanować do perfekcji.

Opublikowano

Leży trochę u Ciebie interpunkcja, gdybyś trochę nad przecinkami popracował.

Przecież 'support', jest od komunikowania się z graczami, a tą sztukę, trzeba opanować do perfekcji.

Napisał gość co nadużywa przecinków ;)

Pisałem na telefonie i nie stawiałem ciągle przecinków.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...