Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwarzesmarken - Dyskusja

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@indywidualistaA

Dawno nic tutaj nie było.

8 odcinek.

Kolejna dawka małych dziewczynek w mechach, ale poza tym jest więcej krwi, wciąż dobre soundtracki, tortury. Ogólnie warto. Co do tej Polski, co chwilę widać jakieś polskie nazwy-miasta. 

Miałeś rację, ale to trudne do przewidzenia nie było 

B***H, ale lubię takie sceny w takich bajkach. Swojego rodzaju smaczek.

hCnrZ6x.jpg

PS.

Lise mi trochę przypomina jedną postać z Akame ga Kill, dokładnie to

Esdeath

ponieważ

znęca się nad innymi, kocha braciszka. Esdeath kochała Tatsumiego, miała bzika na jego punkcie

Wydaje mi się, że po części odkryłem już zakończenie.

­

Opublikowano

@Sil√eR

Nie czaję tego załamania Theodora. Rozumiem, że jego siostra okazała się tym, kim naprawdę jest, ale nawet sam bohater spodziewał się takiej możliwości. Ale nie jest (wg. mnie) tak bardzo bolesne, by udawać warzywo :v . Szkoda, że nie ma więcej tortur - byłoby ciekawiej xD.

gfgdf

Opublikowano

@indywidualistaA

Był załamany, dobrze, że tylko przez pewien czas, ale to też nadal nie czaję jak się mogło z niego zrobić warzywko. Może będzie więcej tortur :) Stasi by się przydały takie męki, ale bardzo w to wątpię, że takowe będą, np. taka Beatrix albo gdzieś zniknie, albo zginie zabita przez BETA lub przez kogoś z 666... a może Lise ją dziabnie? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...