Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film wojenny

squah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam jakiegoś dobrego filmu wojennego w klimatach podobnych do "American Sniper". Chodzi mi głównie o wojnę współczesną i produkcje nie mające więcej niż 10 lat. Znajdzie się coś?

Opublikowano

Jest to jeden z gatunków, które mnie nudzą, ale Furię obejrzałabym jeszcze raz. Co prawda nie dotyczy współczesnej wojny i nie jestem pewna, jak się prezentuje w oczach koneserów filmów wojennych, jednak moim zdaniem film godny polecenia. :)

c:

Opublikowano

Wcześniej poleceni Bracia i Ocalony to baaardzo fajne pozycje. Ostatnio też byłam w kinie na 'Most Szpiegów' czy jakoś tak. Odnosi się poniekąd do wojny i też jest bardzo ciekawy i spokojniejszy niż inne filmy tego pokroju, także ten też polecam. :D

Opublikowano

Wcześniej poleceni Bracia i Ocalony to baaardzo fajne pozycje. Ostatnio też byłam w kinie na 'Most Szpiegów' czy jakoś tak. Odnosi się poniekąd do wojny i też jest bardzo ciekawy i spokojniejszy niż inne filmy tego pokroju, także ten też polecam. :D

To jest thriller, a nie film wojenny ^^

Pogorzelisko, Chłopiec w pasiastej piżamie, Ocalony

805491408806070489277.png

Opublikowano

Helikopter w ogniu

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

-Szeregowiec Ryan

-Furia

-Helikopter w Ogniu

-Jarhead 1/2

-Wojna Restrepo

-Ocalony

-Shooter (2007)

-The Hurt Locker

-Za linią wroga 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...