Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] OdGraczyDlaGraczy

KeiroZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialem was zaprosic na serwer Very Eazy!

Grzyby na start: 150.000

Zloto na start: 500

Ustawienia serwera:

Event: Wszystkiego   Szansa Na Grzybka: Średnia   Ile grzybków z karczmy: 35 shroom.png   Koszt Artefaktu: 25 shroom.png   Koszt Itemu z dwoma cechami: 15 shroom.png   Koszt Eliksiru Nieśmiertelności: kurczak.jpg 15 shroom.png   Szansa na Artefakt w Karczmie: 50 %   Szansa na Artefakt w WC: 65 %   Szansa na Artefakt w Lochach: 100 %

link : http://my-sfgame.pl/game/OdGraczyDlaGraczy/

zapraszam! :):D

ps. prosze o nie zmienianie Very Eazy na Very Easy bo to jest tak specialnie ;d :) // MUSIELISCIE ZMIENIC ... ;/

// od @LyKa :) dla graczy :)

// Uprzedzam ,ze serwer to gotowiec ;)

// LyKa nie napisał tej reklamy bo ma bana :c za darmo ;c

Opublikowano

Administracja żałosna dała dla 5 graczy po 1000lvl+ i statystyki ;) Serwer minus totalny, a ja straciłem czas gry.

nikt nic nikomu nie dawał :) jak nie chcesz to nie musisz grać ;) serwer stoi 4fun..

Opublikowano

Nikt nic nikomu nie dawał, topka to 10k+ lvle. xD

Ogólnie serwer jest porażką i jest nie jest wart nawet najmniejszej uwagi, fakt na starcie zapowiadał się ciekawo, w jeden dzień dobiłem bodajże 250lvl, ale jak zobaczyłem że rano w topce jest już prawie 400 to odpuściłem sobie, bo widać było że coś nie tak. W skrócie, jedna wielka parodia, nie polecam.

Opublikowano

+ Można wbić bez problemu na panel :)

+ Dodać sobie grzybki :)

+ Być w top. 1 ;)

Nie polecam serwera ;)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

nikt nic nikomu nie dawał :) jak nie chcesz to nie musisz grać ;) serwer stoi 4fun..

Jakoś ja mam po 80 i 50k statystyk, a oni po kilka kkk i dmg oraz hp już na minusie.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...