Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o manifestacji KODu

ROGOSLINE2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo xD

co sądzicie o tej manifestacji kodu gdzie zbieraja sie ludzie, o tym calym petru i nowoczesnej i dlaczego te spoleczenstwo jest tak zjebane

Opublikowano

@Wojciech..

Dokładnie. Powinni ten film puszczać 3 razy na dzień w TVN i TVP.

gdzie był KOD kiedy PO ruchało nas w dupę, że się tak wyrażę.

Gdzie był? Zobacz kto na te demonstracje przychodzi, dziadki 60 letnie, większość pewnie legitymację partii miała. PO dawała im fajne emeryturki, teraz boją się "Kaczora", Kukiza bo im mogą zakręcić kurek. Jeden podpis Dudy i koniec filma.

Opublikowano

gdzie był KOD kiedy PO ruchało nas w dupę, że się tak wyrażę. 

Nic dodać nic ująć. Dla mnie ludzie chodzący na te manifestacje to po prostu bezmyślne bydło. Zamiast się cieszyć, że sprzątają ten POwski gnój to durnie manifestują, że łamią konstytucje a 99% nigdy jej nie czytała.. Nie będę się produkować na ten temat bo szkoda moich nerwów ale powiem tylko tyle - ktoś wykłada na to zajebistą kasę, A kto? Rozejrzyjcie się na zachód i komu są nie po drodze rządy PiSu. Kraj wspaniały tylko ludzie k***y. :)

A co do Nowoczesnej to chyba oczywiste, że jest to platforma v2 albo i gorzej bo za Petru stoją banki - zagraniczne rzecz jasna.

WOLNE MEDIA! XDDDDD

Cyrk.png

Opublikowano

PiS zwalnia wszystkie osoby, które są z PO/z PO powiązani żeby zastąpić je swoimi, a tamci oderwani od władzy/pieniędzy wykorzystują ludzi wyprowadzając ich na ulicę pod przykrywką obrony demokracji. Wystarczy poczytać komentarze zwolenników tego całego KODu i Petru pod krytykującymi ich filmami/postami na Facebooku. Mam nadzieję, że ci ludzie są opłacani, a nie mówią to z poczucia jakiegoś patriotyzmu, bo to jest jakaś porażka.

Opublikowano

Manifestacje KOD-u to szopka polityczna ze strony PO i Petru.

Nie zmienia to jednak faktu, że demokracja w Polsce faktycznie upada i po roku, dwóch będzie dużo gorzej niż za PO...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Manifestacje KOD-u to szopka polityczna ze strony PO i Petru.

Nie zmienia to jednak faktu, że demokracja w Polsce faktycznie upada i po roku, dwóch będzie dużo gorzej niż za PO...

A wiesz co tą całą demokracje to o kant dupy rozbić. Dla mnie i Kaczyński może się mianować królem byle by dobrze rządził i społeczeństwo na tym skorzystało.

Cyrk.png

Opublikowano

Co sądzę? Po prostu, jest na świecie taki kaliber ludzi którzy lubią być dymani w anus.

Kiedyś tu była dyskusja na temat seniorów w Polsce i, że to między innymi przez nich jest tak jak jest i ten filmik jest tego potwierdzeniem. Filmik niby trwa tylko 2 minuty, a mój mózg już ma dosyć gówna jak na dziś.... :P

Opublikowano

Kiedyś tu była dyskusja na temat seniorów w Polsce i, że to między innymi przez nich jest tak jak jest i ten filmik jest tego potwierdzeniem. Filmik niby trwa tylko 2 minuty, a mój mózg już ma dosyć gówna jak na dziś.... :P

Przecież jak pisałem żeby emeryci nie mieli praw wyborczych to wszyscy mnie od świrów wyzywali i że jak tak można? Powtórzę to jeszcze raz to młodzi są przyszłością tego kraju. Starym bije w głowę i jak oni mogą podejmować racjonalne decyzje? 

Deus vult

Opublikowano

No, jak ktoś mówi że Jaruzelski to był prześladowany człowiek honoru to albo z deczka wali mu na dekiel albo ktoś go opłacił aby tak gęgał.

Opublikowano

Przecież jak pisałem żeby emeryci nie mieli praw wyborczych to wszyscy mnie od świrów wyzywali i że jak tak można? Powtórzę to jeszcze raz to młodzi są przyszłością tego kraju. Starym bije w głowę i jak oni mogą podejmować racjonalne decyzje? 

A wiesz co tutaj można by było dyskutować na ten temat. Z jednej strony faktycznie dają się manipulować jak lemingi ale z drugiej strony w Polsce gdyby nie głosy emerytów to na 100% dalej by rządziło PO albo o zgrozo lewica. Są tego plusy i minusy bo są emeryci myślący ale są też fanatycy.

Cyrk.png

Opublikowano

A wiesz co tutaj można by było dyskutować na ten temat. Z jednej strony faktycznie dają się manipulować jak lemingi ale z drugiej strony w Polsce gdyby nie głosy emerytów to na 100% dalej by rządziło PO albo o zgrozo lewica. Są tego plusy i minusy bo są emeryci myślący ale są też fanatycy.

Poza tym z roku na rok liczba emerytów będzie się zwiększać, więc siłą rzeczy emeryci staną się jedną z ważniejszych grup wyborczych. Danie głosu jedynie osobom w wieku produkcyjnym nie jest za dobre, nie każda osoba starsza łyka wszystko co jej serwuje TV jak młody pelikan, są wśród osób starszych ludzie myślący samodzielnie. Chyba nie będzie się ich pozbawiać prawa wyboru z powodu grupy starych dziadów którzy plotą farmazony byleby ich poplecznicy zostali przy władzy.

Opublikowano

KOD powstalo tylko po to, zeby oczernić PiS, a nie walczyc o demokracje... ja sie pytam gdzie KOD byl rok temu? aaa wiem.. Nie bylo go bo rządziło PO (chyba kazdy zna afery jakie byly za rządów PO)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...