Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na MPCforum

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 644
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tsh4zEY.png

Regulaminu nie naruszam, więc może też i ja coś tu wstawię :)

Sprzeczność w opisie.. Server jest tworzony przez MPCforum, no i stwierdzenie, że charakteryzuje się dużym profesjonalizmem i doświadczoną ekipą. To stwierdzenie jest idiotyzmem, bo wcześniej jest napisane, że server pod MPCforum. Coś co tworzy MPC, nie może być profesjonalne, a co dopiero mieć doświadczoną ekipę ;)

Opublikowano

Nie wiem czy to jakaś nowa moda, ale ostatnio coraz częściej widuję posty z "poważną" czcionką, która jedyne co robi to rani moje oczy...

4828714542592651423443.png

Opublikowano

Y0o4pLC.png

A idiotyzmem nie do końca jest @"Koniuh'owo" a team moderacji, który potrafi komuś trzasnąć perma, jak mówi za dużo nie wygodnych rzeczy na ich temat, a nagminnego trolla, osobę, która w każdym poście łamie regulamin globalny, będąc wyjątkowo chamskim, stosując duży flamewar, nawet 7 dni nie potrafią dać.

Opublikowano

Y0o4pLC.png

A idiotyzmem nie do końca jest @"Koniuh'owo" a team moderacji, który potrafi komuś trzasnąć perma, jak mówi za dużo nie wygodnych rzeczy na ich temat, a nagminnego trolla, osobę, która w każdym poście łamie regulamin globalny, będąc wyjątkowo chamskim, stosując duży flamewar, nawet 7 dni nie potrafią dać.

To teraz popatrz dlaczego tak do niego napisał.

866021454266518303772.pngŚmieszkowanie się zaczęło bo @Juri. napisał prawdę

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

eqPBG1P.png

Zastanawiałem się czy dodać komentarz do tego, ale patrząc na nick i na to, że prosi się o perma, a potem robi zamieszanie wokół siebie, myślę, że nie trzeba nic dodawać.

Edit.

Muszę to wstawić :D

nzbbZ1G.png

Osoba pisze "Znajomość j.polskiego"

Więc tak :) Nie przypominam sobie w słowniku Języka Polskiego słowa takiego jak "4um"; skróty zapisuje się inaczej. Prawidłowo: Znajomość j. Polskiego.

Kolejne: Nie nazywasz się Kacper, tylko tak masz na imię. Dodatkowo w tym jednym zdaniu, powtórzenie. "i"

Kolejne, jak już to

Kontakt: PW, stream...

Po dwukropku, bo w tym momencie wymieniłeś kontakt jako kontakt, a następnie, po przecinku lub średniku sposoby kontaktu.

Tacy ludzie aplikują na team. Co mnie bardziej przeraża, tacy ludzie w większości przypadków się dostają.

Opublikowano

iwzhue.jpg

Debilizm nie idiotyzm

@Kacki

pierwszy dobry ban widze

props

/Przypominam, że nie jestem Twoim kolegą.

/Kacki

Opublikowano
https://gyazo.com/14a488fbf880908c8179b792a501195c

ValveAntiChat  nie dość, że skopiowane z większości źródeł, robione na podobieństwach innych takowych tematów to jeszcze nie rozróżnia CHAT od CHEAT XDD

gość wygrał wszystko xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...