Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Związki homoseksualne w grach - Dyskusja

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ah miałem odpisać ale już sobie daruje bo do lewoskrętnych nie trafiają zazwyczaj żadne argumenty... Może wynik ankiety Ci wbije do głowy co ludzie myślą na ten temat.

Argumentuj, no lol.

Wynik ankiety? xDDDDD 50.72% nie ma nic przeciwko lub jest za. Kolejne wielkie zwycięstwo katolików. 

Ogar wyzywanie wszystkich od lewaków, którzy nie zgadzają się z twoim światopoglądem.

Bóg to twoje sumienie

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W realu wchodzisz ludziom do domów i zabraniasz dewiacji?

Jasne, że mają coś do powiedzenia. Jeśli można dodać funkcjonalność, która pomoże kilku osobom, a nikomu innemu nie będzie utrudniała gry, to czemu by tego nie zrobić? Przecież jeśli nie przyjdziesz na homo ślub to NIGDY, w żadnym innym miejscu nie będziesz tego widział.

Czy w katolickiej polsce będą zakazane gry z możliwością homo? Czy w wielkiej polsce nie pogramy już w Skyrima i Mass Effekty? Korea v2.0

Nie w katolickiej polsce, tylko w cywilizacji europejskiej która jest oparta na chrześcijaństwie. 

Deus vult

Opublikowano

Jestem na nie.

Nie będę tolerował żadnych przejawów homoseksualizmu.  

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Absolutnie na nie.

Nie dość, że człowiek musi się męczyć z widokiem homoseksualizmu to jeszcze w grach, bo komuś wygodniej.  

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Do póki nie udowodni się, że homosiem można zostać na przykład w wieku 16 lat, a nie jest to zboczenie, które towarzyszy nam od momentu narodzin to mogę ująć to 3 prostymi słowami: Mam to w dupie. Na szczęście istnieją z*******e gry bez tego typu akcji.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Myślę że to jest odpowiedni dział dla takiego tematu.

Co myślicie o opcji zawarcia związku homoseksualnego w grach?

Jest to potrzebne?

Czy tak naprawdę coś to zmienia?

Jeżeli jesteście przeciwni proszę podać konkretne argumenty.

Zapraszam do dyskusji bo warto :)

Założyłeś ten temat by się upewnić, że jesteś normalny podkochując się w innym wojowniku w jakimś gniocie?

Nic z tego, gardzę tym w życiu realnym jak i wirtualnym.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Może być zabawnie trochę, ale jeśli spojrzeć na to z perspektywy Metka, to zapewne większość zrobi sobie wojkę i szamankę do buffów. Lepiej patrzeć na pikselowe tekstury kobiet niż mężczyzn imo.

Opublikowano

Jestem na nie.

Nie będę tolerował żadnych przejawów homoseksualizmu.  

Nikogo nie obchodzi zdanie jednostki, reszta ma się dostosować do ciebie?

Absolutnie na nie.

Nie dość, że człowiek musi się męczyć z widokiem homoseksualizmu to jeszcze w grach, bo komuś wygodniej.  

Masz jakąś koleżankę lesbijkę czy homo w rodzinie, że musisz się na co dzień męczyć tym widokiem?

Założyłeś ten temat by się upewnić, że jesteś normalny podkochując się w innym wojowniku w jakimś gniocie?

Nic z tego, gardzę tym w życiu realnym jak i wirtualnym.

Ale co pan atakujesz tak z dupy? Była beka w metinie, to typ założył temat w pogaduszkach, żeby dalej poczytać głupoty.

Nie w katolickiej polsce, tylko w cywilizacji europejskiej która jest oparta na chrześcijaństwie. 

Ale to w końcu Korwin, wolność i każdy sobie, czy robimy jak komuniści i państwo decyduje za nas?

Strasznie agresywni ci katolicy, przylazło to do Europy i się narzuca.

"Absolutnie nie" obrońcy moralności się znaleźli. Śluby w metinie, no k***a metinie. Żeby to był nowy The Elder Scrolls (oh wait, u Bethesdy od dawna wchodzić w romanse z tą samą płcią), czy kolejny CoD.

Zarazicie się tą homo-propagandą? Wasza męskość nie jest na tyle silna, żeby się nie spedalić po zobaczeniu dwóch całujących się ze sobą wojowników?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Masz jakąś koleżankę lesbijkę czy homo w rodzinie, że musisz się na co dzień męczyć tym widokiem?

Ale co pan atakujesz tak z dupy? Była beka w metinie, to typ założył temat w pogaduszkach, żeby dalej poczytać głupoty.

Ale to w końcu Korwin, wolność i każdy sobie, czy robimy jak komuniści i państwo decyduje za nas?

"Absolutnie nie" obrońcy moralności się znaleźli. Śluby w metinie, no k***a metinie. Żeby to był nowy The Elder Scrolls (oh wait, u Bethesdy od dawna wchodzić w romanse z tą samą płcią), czy kolejny CoD.

Zarazicie się tą homo-propagandą? Wasza męskość nie jest na tyle silna, żeby się nie spedalić po zobaczeniu dwóch całujących się ze sobą wojowników?

My się nie zarazimy o to się nie martw, natomiast Ty już jesteś ciężko zainfekowany. W domu niech każdy sobie robi co chce i gówno mi do tego natomiast publiczne propagowanie czy to w realu czy w grze będą duszone jeszcze w zarodku. A jak by nie patrzeć to gra jest w pewnym sensie miejscem publicznym bo każdy ma do niej dostęp. I jak mam Cie nie nazywać lewakiem jak śmierdzisz nim na kilometr?  Czy normalny świat tak was boli, że wymyślacie i bronicie takich chorych rzeczy?

Cyrk.png

Opublikowano

My się nie zarazimy o to się nie martw, natomiast Ty już jesteś ciężko zainfekowany. W domu niech każdy sobie robi co chce i gówno mi do tego natomiast publiczne propagowanie czy to w realu czy w grze będą duszone jeszcze w zarodku. A jak by nie patrzeć to gra jest w pewnym sensie miejscem publicznym bo każdy ma do niej dostęp. I jak mam Cie nie nazywać lewakiem jak śmierdzisz nim na kilometr?  Czy normalny świat tak was boli, że wymyślacie i bronicie takich chorych rzeczy?

Co to znaczy "normalny świat"?

Ludzie z inną orientacją niż hetero od zawsze są na Ziemi.

Szukacie problemu tam gdzie go nie ma  :v  :v

VNp6c2U.png

Opublikowano

Opublikowano

Co za rak. 

Co to znaczy "normalny świat"?

Ludzie z inną orientacją niż hetero od zawsze są na Ziemi.

Szukacie problemu tam gdzie go nie ma  :v  :v

Od zawsze czyli od kiedy? 

Deus vult

Opublikowano

Zależy. Jeśli realizowane to jest jak w Dragon Age'u to podziękuję bo grając to czułem się jakbym był w kolumbijskim więzieniu i każdy ślinił się na widok mojej dupki ;_;

Z drugiej strony mamy jednak takie związki, które umiejętnie wplątane w fabułę pokazują jak wyglądają one w życiu codziennym. Nie koncentrują się na seksie tylko pokazują faktyczną wrażliwość i miłość takich osób jak np. Cortez z mass effecta, Ellie z The Last Of Us czy Matthew i Walter z The Walking Dead.

I tą drugą opcję popieram w 100% bo jest zwyczajnie realistyczna :)

Co za rak. 

Od zawsze czyli od kiedy? 

Dokładnie tyle ile istnieje człowiek jako gatunek.

Śmieszne jest to jak prawe robaki nie mają żadnych argumentów przeciw poza "Nie, bo mi się to nie podoba i c**j!":D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Niektórzy zbyt poważnie traktują gry i to co w nich się znajduje. Zapomnieli, że to nie jest życie. Jeśli ktoś uważa, że taka możliwość chociażby na Antaris to ukłon w stronę homoseksualistów, a nie ułatwienie gry to gratuluję "trzeźwego" myślenia.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dokładnie tyle ile istnieje człowiek jako gatunek.

Śmieszne jest to jak prawe robaki nie mają żadnych argumentów przeciw poza "Nie, bo mi się to nie podoba i c**j!":D

Ale argumenty dotyczące tego że homosie to są chore psychiczne zwierzęta? Przecież IGBTQWERTY powołują się na to że homoseksualizm jest normalny bo występuje u zwierząt. I to jest sedno sprawy że powinniśmy traktować "to coś" jak zwierzęta kropka

Deus vult

Opublikowano

ja bym, bardzo kciał bo mugbym wylizać dupe Ariallllllllllllllllowi, a podem poszlibyźmy na metki, kawaii desu ne <3

@top

jebem na to i tak gram zawsze loszkami xD

czy to podchodzi pod zaburzenie płci D:?

#down

napisałem że jest mi to obojętne, to już wniosło coś do tematu, hihi x-D 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ja bym, bardzo kciał bo mugbym wylizać dupe Ariallllllllllllllllowi, a podem poszlibyźmy na metki, kawaii desu ne <3

@top

jebem na to i tak gram zawsze loszkami xD

czy to podchodzi pod zaburzenie płci D:?

Jak już chcesz prowokować to się trochę gamoniu przyłóż... mimo wszystko doceniam twoją uległość wobec mnie :)

Cyrk.png

Opublikowano

Czytam i się nadziwić nie mogę. Na ułatwienie do gry reagujecie tak, jakby homosie chcieli co najmniej dobrać się Wam do skóry. Snujecie teorie spiskowe, mieszacie w to politykę i swoje idee światopoglądowe, a tymczasem chodzi tylko O GŁUPIĄ GRĘ. Najbardziej rozbawiło mnie "Polska dla Polaków, nie dla pedauf" w tym wątku xD

Przytoczę Wam teraz kilka tytułów, gdzie przejawia się wątek homoseksualizmu i nijak ma się to trybu gry:

The Last of Us, Mass Effect, Wiedźmin bodajże 2 chłopak podpowiada, Dragon Age, The Sims, Fallout, NAWET GTA WYDAŁO SPECJALNY DODATEK Z GŁÓWNĄ POSTACIĄ, KTÓRA JEST HOMO.

Nie musicie korzystać z tej opcji ani przyglądać się temu, jak korzystają z niej inni. Po prostu nie róbcie z tego problemu, bo to nie jest żaden problem. Nie macie czego się przyczepić, czy co?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Czytam i się nadziwić nie mogę. Na ułatwienie do gry reagujecie tak, jakby homosie chcieli co najmniej dobrać się Wam do skóry. Snujecie teorie spiskowe, mieszacie w to politykę i swoje idee światopoglądowe, a tymczasem chodzi tylko O GŁUPIĄ GRĘ. Najbardziej rozbawiło mnie "Polska dla Polaków, nie dla pedauf" w tym wątku xD

Przytoczę Wam teraz kilka tytułów, gdzie przejawia się wątek homoseksualizmu i nijak ma się to trybu gry:

The Last of Us, Mass Effect, Wiedźmin bodajże 2 chłopak podpowiada, Dragon Age, The Sims, Fallout, NAWET GTA WYDAŁO SPECJALNY DODATEK Z GŁÓWNĄ POSTACIĄ, KTÓRA JEST HOMO.

Nie musicie korzystać z tej opcji ani przyglądać się temu, jak korzystają z niej inni. Po prostu nie róbcie z tego problemu, bo to nie jest żaden problem. Nie macie czego się przyczepić, czy co?

Dokładnie. Co wam to przeszkadza? To jakby wam ktoś zabraniał byc z płcią przeciwna. Jeżeli nie przeszkadzają to dlaczego maja byc tępieni? Nie rozumiem takiego negatywnego nastawienia. Są sobie to są przecież w niczym tak naprawdę nie przeszkadzają.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Tak teraz piszecie "jeb*ać p****ów", "Polska dla Polaków, nie p****ów." itp.

A sami pewnie w grach graliście płcią piękną i spamowaliście "Szukam chłopaka", żeby wyłudzić ekwipunek czy expa.

Co do tematu to jest mi to obojętne.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tak teraz piszecie "jeb*ać p****ów", "Polska dla Polaków, nie p****ów." itp.

A sami pewnie w grach graliście płcią piękną i spamowaliście "Szukam chłopaka", żeby wyłudzić ekwipunek czy expa.

Co do tematu to jest mi to obojętne.

Haha dokładnie xD i nie jeden brał ślub zeby dostawać itemy xD

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ojeju, ale nam się trafił, obrońca uciśnionych.

Hmm, czy ja napisałem, że ktoś ma do mojego zdania sie dostosować ? nie będę tolerował żadnych form homoseksualizmu, nie ważne czy to w grze czy w realu. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...