Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Związki homoseksualne w grach - Dyskusja

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że to jest odpowiedni dział dla takiego tematu.

Co myślicie o opcji zawarcia związku homoseksualnego w grach?
Jest to potrzebne?
Czy tak naprawdę coś to zmienia?

Jeżeli jesteście przeciwni proszę podać konkretne argumenty.

Zapraszam do dyskusji bo warto :)

1000093817-removebg-preview-1.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie róbcie błazenady.

Nie rozumiem o co ci chodzi.

Jak było widać w tamtym temacie użytkownicy cą o tym porozmawiać a dział pogaduszki do tego służy :)

Opublikowano

WIEDZIAŁEM, ŻE JUŻ TAKI TEMAT STOI xD

przecież cała akcja z tym Antarisem to jest jakaś beczka śmiechu xDD czytając wypowiedzi w tamtym temacie tych "obrońców polskości" nie mogłem przestać się śmiać xDD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dlaczego administrator MPC tak zaciekle powstrzymuje negatywne opinie nt. homoseksualistów? Czyżby sam miał coś do ukrycia?

Opublikowano

Oczywiście, chętnie bym wzięła ślub z jakąś żeńską postacią. :-) :-) :-)

Zgłaszam się.

Co do tematu- mi to lotto.

igNMhIy.png

Opublikowano

Dlaczego administrator MPC tak zaciekle powstrzymuje negatywne opinie nt. homoseksualistów? Czyżby sam miał coś do ukrycia?

Nie chcesz się licytować komu bliżej do takiej osoby siedząc w twojej przytulnej piwnicy ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Do less nic nie mam, ale za ślub 2 facetów powinien być permaban dla obu.

Oczywiście, chętnie bym wzięła ślub z jakąś żeńską postacią. :-) :-) :-)

Nie weźmiesz bo dział Smite sam się nie będzie moderował. A no tak, sorki. Inne MMO. :)

Opublikowano

Nie chcesz się licytować komu bliżej do takiej osoby siedząc w twojej przytulnej piwnicy ;)

Oł maj gad.

Co do tematu. W grach to obojętne.

Opublikowano

Nie no znowu to roztrząsacie xD Ktoś tu chyba chce żeby niektórzy poschodzili na zawał?. Dalej jestem na NIE. Do gry wchodzę aby się odprężyć powygłupiać, porywalizować a jak zobaczę dwóch wojów miziających się dla beki lub nie to zaczynam się gotować od środka. Takie widoki działają naprawdę jak płachta na byka u wielu osób. Jestem za tym żeby była opcja wspólnego expa, teleportacji i innych drobnych pierdół dla tej samej płci ale tylko w party bez zbędnych ceregieli ze ślubami. Ankieta wykazała jasno, że zdecydowana większość jest na NIE więc uważam, że należy uszanować wole większości i dla dobra sprawy i serwera tego nie wprowadzać. No chyba, że był to celowy zabieg aby wzbudzić zainteresowanie projektem ale w to wątpię.

Cyrk.png

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi.

Jak było widać w tamtym temacie użytkownicy cą o tym porozmawiać a dział pogaduszki do tego służy :)

Watpie czy ktos chcial rozmawiac. Byla to prowokacja, nie mniej sam skorzystalem, zeby pare postow nabic

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Nie no znowu to roztrząsacie xD Ktoś tu chyba chce żeby niektórzy poschodzili na zawał?. Dalej jestem na NIE. Do gry wchodzę aby się odprężyć powygłupiać, porywalizować a jak zobaczę dwóch wojów miziających się dla beki lub nie to zaczynam się gotować od środka. Takie widoki działają naprawdę jak płachta na byka u wielu osób. Jestem za tym żeby była opcja wspólnego expa, teleportacji i innych drobnych pierdół dla tej samej płci ale tylko w party bez zbędnych ceregieli ze ślubami. Ankieta wykazała jasno, że zdecydowana większość jest na NIE więc uważam, że należy uszanować wole większości i dla dobra sprawy i serwera tego nie wprowadzać. No chyba, że był to celowy zabieg aby wzbudzić zainteresowanie projektem ale w to wątpię.

Poważnie dwie całujące się postacie w grze cię denerwują?

Dlaczego jesteś na nie? A co z osobami które w realu są homoseksualistami i chcieliby taki związek stworzyć w grze?

Do less nic nie mam, ale za ślub 2 facetów powinien być permaban dla obu.

Nie weźmiesz bo dział Smite sam się nie będzie moderował. A no tak, sorki. Inne MMO. :)

Albo jesteś za homoseksualizmem albo przeciwny to nie koncert życzeń gdzie wybierasz sobie która para jest w porządku a której nie lubisz ze względu na ich orientację seksualną. Czas się określić ;)

Opublikowano

Poważnie dwie całujące się postacie w grze cię denerwują?

Dlaczego jesteś na nie? A co z osobami które w realu są homoseksualistami i chcieliby taki związek stworzyć w grze?

Albo jesteś za homoseksualizmem albo przeciwny to nie koncert życzeń gdzie wybierasz sobie która para jest w porządku a której nie lubisz ze względu na ich orientację seksualną. Czas się określić ;)

Jestem na nie dlatego, że mnie to denerwuje. Homoseksualiści są nic nie znaczącą mniejszością i nie mają nic do powiedzenia. Tak jak w realu tak i w grze nie ma zgody na uprawianie tej dewiacji.

Cyrk.png

Opublikowano

A prawda jest taka że boli to najbardziej tych co w dupie już nie jedno mieli  :) > xD > :((

banner5.gif

Opublikowano

Jestem na nie dlatego, że mnie to denerwuje. Homoseksualiści są nic nie znaczącą mniejszością i nie mają nic do powiedzenia. Tak jak w realu tak i w grze nie ma zgody na uprawianie tej dewiacji.

W realu wchodzisz ludziom do domów i zabraniasz dewiacji?

Jasne, że mają coś do powiedzenia. Jeśli można dodać funkcjonalność, która pomoże kilku osobom, a nikomu innemu nie będzie utrudniała gry, to czemu by tego nie zrobić? Przecież jeśli nie przyjdziesz na homo ślub to NIGDY, w żadnym innym miejscu nie będziesz tego widział.

Czy w katolickiej polsce będą zakazane gry z możliwością homo? Czy w wielkiej polsce nie pogramy już w Skyrima i Mass Effekty? Korea v2.0

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

W realu wchodzisz ludziom do domów i zabraniasz dewiacji?

Jasne, że mają coś do powiedzenia. Jeśli można dodać funkcjonalność, która pomoże kilku osobom, a nikomu innemu nie będzie utrudniała gry, to czemu by tego nie zrobić? Przecież jeśli nie przyjdziesz na homo ślub to NIGDY, w żadnym innym miejscu nie będziesz tego widział.

Czy w katolickiej polsce będą zakazane gry z możliwością homo? Czy w wielkiej polsce nie pogramy już w Skyrima i Mass Effekty? Korea v2.0

Ah miałem odpisać ale już sobie daruje bo do lewoskrętnych nie trafiają zazwyczaj żadne argumenty... Może wynik ankiety Ci wbije do głowy co ludzie myślą na ten temat.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...