Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NacGuilds - Darmowy Plugin na Gildię. kończyć?

theicraftplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktoś pisze na czacie i jak klikniemy na jego nick to wyskakuje sama wpisuje nam się komenda /msg nick :) 

O

/V\

/''\

Opublikowano

jak ktoś pisze na czacie i jak klikniemy na jego nick to wyskakuje sama wpisuje nam się komenda /msg nick :)

To Gildie a nie plugin na chat.

@topic

Zrób to co jest w funnyguilds a później bierz się za dodatki ;)

j

Opublikowano

To Gildie a nie plugin na chat.

@topic

Zrób to co jest w funnyguilds a później bierz się za dodatki ;)

może źle napisałem to już jest zrobione ;d zajmuję się teraz dodatkami cały szkielet został zrobiony 

mpvp.pl - Treningowy Serwer PvP

Opublikowano

może źle napisałem to już jest zrobione ;d zajmuję się teraz dodatkami cały szkielet został zrobiony

Powinieneś je już udostępnić do testów, czy nie ma bugów itp., ale cóż to tylko moja decyzja, powodzenia życzę ;)

Dodaj możliwość wykupienia większej ilości slotow w gildii, na start niech będą np. tylko 3

j

Opublikowano

Ładnie się prezentuje kończ :) życzę powodzenia !!!! :)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Skarbiec Gildyjny

Efekty Gildijne

Sloty W Gildi np 15 na start max 30 osób z powiększaniem

Bany Gildi za cheaty

Tagi nad głową

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Nah,

Te tagi, darmowe gildie, i ten temat... a wszystko chodzi tylko o reklamę serwera i pluginu (płatnego)...

http://naciukany.za.pl/NacGuilds.html

Edit, meh zmienił co by lepiej wyglądało.... 

SN17Cve.png

7hg89bW.png

Teraz jest "Darmowy", ale za dopłatą 5zł ochrona nowych graczy :D

PS: to też będzie skrypt udający plugin?

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Nah,

Te tagi, darmowe gildie, i ten temat... a wszystko chodzi tylko o reklamę serwera i pluginu (płatnego)...

http://naciukany.za.pl/NacGuilds.html

sorki memorki kolego może mnie nie lubisz ale wyczyść cookie przeglądarki i zobacz ponownie stronę lel..

Opublikowano

Dodaj wsparcie sektorow zamiast zapisywania co ileś to join i quit

Opublikowano

sorki memorki kolego może mnie nie lubisz ale wyczyść cookie przeglądarki i zobacz ponownie stronę lel..

no wof, teraz zmieniłeś,

SN17Cve.png

7hg89bW.png

świetny opis!

NacGuilds Twoj Plugin na gildie! Dlaczego NacGuilds a nie cos darmowego?

zakladka kontakt za doplata 5zl dodajemy do pluginu ochronke nowych graczy , 

średnio ci idzie te udawanie...

PS: to też skrypt udający plugin? Jak ten "plugin" na drop na stronie?

Opublikowano

no wof, teraz zmieniłeś,

SN17Cve.png

7hg89bW.png

świetny opis!

średnio ci idzie te udawanie...

PS: to też skrypt udający plugin? Jak ten "plugin" na drop na stronie?

a dlaczego o Cstone nic nie napisałeś ? ;0 tylko się przyczepiłeś do tego dropu który pisałem jak zaczynałem? :)

Opublikowano

az682y.jpg

Darmowy plugin powiadasz ..?

Nie plugin na gildie tylko skrypt, ładujesz go za pomocą pluginu, a to już co innego.

Tak wgl, jak tam twoja strona do zarządzania minecraftem? bo widzie że to samo próbujesz z pluginem zrobić ...

Opublikowano

az682y.jpg

Darmowy plugin powiadasz ..?

Nie plugin na gildie tylko skrypt, ładujesz go za pomocą pluginu, a to już co innego.

Tak wgl, jak tam twoja strona do zarządzania minecraftem? bo widzie że to samo próbujesz z pluginem zrobić ...

wy wszyscy macie bul dupy o ten drop... o cstone już nie? 

Dodaj wsparcie sektorow zamiast zapisywania co ileś to join i quit

masz sektory pod które mam to napisać ? bo ja nie ;d

Opublikowano

Kolejne gówno Naciukanego aka "oszusta", kolejny skrypt "plugin", tym razem na gildie. Nie polecam. #Skrypty #To #syf

@topic 

Dodaj system anty nóżek na terenie cuboida.

Opublikowano

a dlaczego o Cstone nic nie napisałeś ? ;0 tylko się przyczepiłeś do tego dropu który pisałem jak zaczynałem? :)

oh, brawo, też dodałeś teraz ten plugin do listy.... i teraz wymyślasz

A jak już tak prosisz o ocenę...

Tak delikatnie, tylko ważniejsze rzeczy:

1. package nazywamy z malych literek.

2. Klasy z dużych.

3.

public User(String nick, int stone)
  {
    this.nick = nick;
    this.stone = stone;
    Main.getInst().users.add(this);
  }

Brawo że wgl używasz obiektów, to na MPC już coś... ale konstruktor nie powinien wpływać na program o ile to możliwe, on am tylko zainicjować ten obiekt, więc do listy powinieneś dodawać w trakcie tworzenia.

4. I czemu nick można zmieniać? user w trakcie gry zmienia login? pierwsze słyszę

5. Polecam HashMapki co by nie robić pętli po userach

6.Błędy i try/catch nie jest po to by ignorować wszystko jak popadniew

File f = new File(FileManager.getUsersFolder(), u.getNick() + ".yml");
      if (!f.exists()) {
        try
        {
          f.createNewFile();
        }
        catch (IOException e)
        {
          e.printStackTrace();
        }
      } 

nie uda sie stworzyc pliki, a zapis idzie dalej, lepiej byloby np samemu wyrzucić new RuntimeException(e, "Can't create config.yml file") czy cos podobnego

7.  przy tak malej ilosci danych to nie ma większego znaczenia jeśli chodzi o pamieć, ale ma jeśli chodzi o wydajność, trzymasz w tej liscie wszystkich graczy, nawet tych offline, a można by ich ładować na wejściu i wywalać na wyjściu.

8. return w onCommand oznacza czy komenda wykonala się poprawnie, zawsze zwracasz false...

9. Brak configu wiadomości.

Więc raczej średnio, ale i tak, nie takie rzeczy się na MPC widziało, więc nie jest fatalnie, tylko nie bądź jak te nethery/dudy i majstry co zaraz zaczną po matkach i ilościach dziewczyn wyzywać...

Opublikowano

Czemu w temacie pisze plugin, jeżeli to jest Skrypt, jeszcze ta cena, 47zł.

PS: Za darmo bym tego nie chciał xD

@topic

Zmień nazwę tematu, bo wprowadzasz ludzi w błąd...

j

Opublikowano

oh, brawo, też dodałeś teraz ten plugin do listy.... i teraz wymyślasz

A jak już tak prosisz o ocenę...

Tak delikatnie, tylko ważniejsze rzeczy:

1. package nazywamy z malych literek.

2. Klasy z dużych.

3.

public User(String nick, int stone)
  {
    this.nick = nick;
    this.stone = stone;
    Main.getInst().users.add(this);
  }

Brawo że wgl używasz obiektów, to na MPC już coś... ale konstruktor nie powinien wpływać na program o ile to możliwe, on am tylko zainicjować ten obiekt, więc do listy powinieneś dodawać w trakcie tworzenia.

4. I czemu nick można zmieniać? user w trakcie gry zmienia login? pierwsze słyszę

5. Polecam HashMapki co by nie robić pętli po userach

6.Błędy i try/catch nie jest po to by ignorować wszystko jak popadniew

File f = new File(FileManager.getUsersFolder(), u.getNick() + ".yml");
      if (!f.exists()) {
        try
        {
          f.createNewFile();
        }
        catch (IOException e)
        {
          e.printStackTrace();
        }
      } 

nie uda sie stworzyc pliki, a zapis idzie dalej, lepiej byloby np samemu wyrzucić new RuntimeException(e, "Can't create config.yml file") czy cos podobnego

7.  przy tak malej ilosci danych to nie ma większego znaczenia jeśli chodzi o pamieć, ale ma jeśli chodzi o wydajność, trzymasz w tej liscie wszystkich graczy, nawet tych offline, a można by ich ładować na wejściu i wywalać na wyjściu.

8. return w onCommand oznacza czy komenda wykonala się poprawnie, zawsze zwracasz false...

9. Brak configu wiadomości.

Więc raczej średnio, ale i tak, nie takie rzeczy się na MPC widziało, więc nie jest fatalnie, tylko nie bądź jak te nethery/dudy i majstry co zaraz zaczną po matkach i ilościach dziewczyn wyzywać...

hahah ;D , wracając do tego pluginu na gildie.. tak nacguilds był kiedyś płatny ale postanowiłem napisać go od nowa to są 2 rożne pluginy ...  nie rozumiem tego hejtu na to ze kiedyś pisałem pluginy xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...