Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvenisMT2

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym opierasz tą absurdalną teorie?

Rozumiem, że wykorzystujesz parasolkę MPC w celu zwrócenia na siebie uwagi.

Dziękuję za spostrzeżenie. Chętnie przeanalizuje twoją wiadomość.

Konta steam? Nie pamiętasz już jak je sprzedawałeś? Dawałeś pograć z 2 tygodnie i odzyskiwałeś konto podając supportowi kod z psc lub coś podobnego.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta steam? Nie pamiętasz już jak je sprzedawałeś? Dawałeś pograć z 2 tygodnie i odzyskiwałeś konto podając supportowi kod z psc lub coś podobnego.

Konto, które rzekomo ode mnie kupiłeś nie zostało odzyskane przez moją osobę.

Nie ingeruje i nie ingerowałem w sprzedane konta. Dziwnym trafem jesteś jedynym przypadkiem, który ma problem. 

Trafiłeś do nie odpowiedniego tematu, gdyż to są tylko twoje domniemania, więc mnie bezpodstawnie oczerniasz.

Chyba Was troszkę poniosła fantazja z tymi broniami. Wszystkie są co najmniej o połowę za duże i nie ma to żadnych proporcji. Jak miecz może być większy od postaci? Tak samo te dzidy u szamana nie wygląda to zbyt ładnie. Szaman to wachlarz albo dzwon a nie dzidy. :)

Przedstawione bronie i zbroje w zapowiedzi, nie oddają w 100% tego co zobaczysz w grze.

Te dzidy nazywają się "laski", które szamani także posiadali. Oczywiście nie nawiązuje tutaj do Globalnego metina.

Opublikowano

Do momentu "Spis Bonusów" myślę sobie z*******y serwer rusza, potem zmieniłem zdanie - są jakieś granice dobrego gustu - te sety zbroi/broni nie należą do tej kategorii.

Sety okropne.

Zagram na pewno zobaczę czy warto grać. :)

Polecam jak na razie:)

Opublikowano

To nie temat na takie rzeczy ;)

Witam.

Komentuję te gówno by poruszyć pare tematów. Na początku zacznę od grafiki.

@Itan

Nie podpisuj się pod nią, ponieważ wykonawcą jej jest Jemilo i jest ona podjebana z serwera Arione, więc serwer powinien mieć zakaz tutaj, ponieważ kradnie rzeczy.

Nie nazywaj siebie grafikiem, bo wszystko co jest w prezce było na mpc. Nie polecam tego oszusta.

@FirmowaMetka

O tobie to mam dużo do gadania. Jesteś typowym no-name, który myśli, że coś potrafi, jest to 2016 rok, a ty jedziesz dalej na 2k89 czy tam 34k.

Serwer to czysty gotowiec, Draidar ty nic nie potrafisz, kiedy to w końcu pojmiesz ! ? Cavanis ile postał 2 dni ? Nie wypał i tyle. Nie pozdrawiam tego dzieciaka.

Co do serwera, jest to jedna wielka popelina i nic więcej, nie polecam

To Avenis nie Cavanis i nie wiesz jak wyglądała tam sytacja na sewerze więc się nie wypowiadaj. Zresztą prezentacja jest tego serwera nie Cavanisa więc nie wiem po co piszesz na temat który nie ma nic wspólnego z tym.

Również nie polecam użytkownika @Itan ponieważ jest złodziejem. Jeśli ktoś chce dowodów to zapraszam na PW :) Nie jestem jedyną osobą, którą okradł.

Ty i twój kolega Terror czy jak mu tam nie zabłysną tutaj, tylko się ośmieszacie zwłaszcza że ty nie polecasz Itana a serwer się nazywa Itan czy Avenis ? Raczej proszę się wypowiadać na temat serwera.

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Na prawdę fajny serwerek, polecam <3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Sialalala Pacz tu asek na wolno Wbijam sie w temat z pusta glowa (smark)

Zacznijmy od Technika Draidara czy jakos tak.

Pochodzi tak jak ja z Zielonej Gory

Jest Gimbem co ma 16 Lat i zapraszal mnie wielokrotnie na piwo haha.

Cale szczescie ze nie spotkalismy sie.

Osoba ta pyta innych technikow jak ma sobie poradzic z bugami co swiadczy o jego skillach porownam to tak

Z mordki jak Florek

Z skillow jak Asfen

Z pytania innych jak Canzass

Teraz przejdzmy do Serwera a najlepsze na koniec.

Serwer patola totalna M2M wszedzie xdd

Bronie 1 reczne sa jako 2 reczne a 2 reczne jako 1 reczne. Dzwony to zbugowane laski Luki dwa takie same no ale pomalowane.

Co do prezentacji psd nie bd sie wypowiedzial boc juz to ktos zrobil.

Teraz Itan.

Osoba Patola Najazd na jego familie byl tak duzy sie nie mial sie do kogo odezwac to za laske niemowe se zalatwil.

Wspolpracowalem z nim wiele razy i naprawde polecam jego ts ale osoba jest zryta.

Chcial za plecami Makina robic serwer na plikach inari a teraz pisze ze dosyc kotletow no nie wierze.

z 2 tygodnie temu zostal wkrecony ze bedzie robic inari to gadal ponad godzine o jego planach.

Jego najlepszym pomyslem jest expowisko na malych polach 3x3 metra na ktore tepasz sie przez questa oraz uwaga

Nowe postacie w shinsoo mutanty!

Wojownik z jednym okiem sura z mackami etc

Osoba ta ma duzo do napisania a na serwerach sie gowno zna wiecznie zapatrzony kretyn w ascariala i pl.

Reszty teamu nie znam nie oceniam

Pozdrawiam

The Asek Studio

1797821.jpeg

Opublikowano

Sialalala Pacz tu asek na wolno Wbijam sie w temat z pusta glowa (smark)

Zacznijmy od Technika Draidara czy jakos tak.

Pochodzi tak jak ja z Zielonej Gory

Jest Gimbem co ma 16 Lat i zapraszal mnie wielokrotnie na piwo haha.

Cale szczescie ze nie spotkalismy sie.

Osoba ta pyta innych technikow jak ma sobie poradzic z bugami co swiadczy o jego skillach porownam to tak

Z mordki jak Florek

Z skillow jak Asfen

Z pytania innych jak Canzass

Teraz przejdzmy do Serwera a najlepsze na koniec.

Serwer patola totalna M2M wszedzie xdd

Bronie 1 reczne sa jako 2 reczne a 2 reczne jako 1 reczne. Dzwony to zbugowane laski Luki dwa takie same no ale pomalowane.

Co do prezentacji psd nie bd sie wypowiedzial boc juz to ktos zrobil.

Teraz Itan.

Osoba Patola Najazd na jego familie byl tak duzy sie nie mial sie do kogo odezwac to za laske niemowe se zalatwil.

Wspolpracowalem z nim wiele razy i naprawde polecam jego ts ale osoba jest zryta.

Chcial za plecami Makina robic serwer na plikach inari a teraz pisze ze dosyc kotletow no nie wierze.

z 2 tygodnie temu zostal wkrecony ze bedzie robic inari to gadal ponad godzine o jego planach.

Jego najlepszym pomyslem jest expowisko na malych polach 3x3 metra na ktore tepasz sie przez questa oraz uwaga

Nowe postacie w shinsoo mutanty!

Wojownik z jednym okiem sura z mackami etc

Osoba ta ma duzo do napisania a na serwerach sie gowno zna wiecznie zapatrzony kretyn w ascariala i pl.

Reszty teamu nie znam nie oceniam

Pozdrawiam

The Asek Studio

Jestem człowiekiem otwartym na propozycje, a to że podszywasz się pod właściciela metin2list to twoja sprawa.

Czekałem na ten mało ambitny post. Uciekaj tam wyciągać modele z chińskich gier i wstawiać jako swoje.

Bym zapomniał. Polecam używać anty wirusa, bo znowu wrzucisz klienta z 999(...) wirusami.

P.S

Napisz bajke, bo dobrze Ci w tym idzie.

A i nie maluj paznokci swojego psa, bo nie wypada.

Opublikowano

Jestem człowiekiem otwartym na propozycje, a to że podszywasz się pod właściciela metin2list to twoja sprawa.

Czekałem na ten mało ambitny post. Uciekaj tam wyciągać modele z chińskich gier i wstawiać jako swoje.

Bym zapomniał. Polecam używać anty wirusa, bo znowu wrzucisz klienta z 999(...) wirusami.

P.S

Napisz bajke, bo dobrze Ci w tym idzie.

A i nie maluj paznokci swojego psa, bo nie wypada.

Chcialem aby byl stylowy

Bajeczki to sa o kolejkach do pani b.

Powodzenia Itan Jestem Ciekawy ile to postoi

1797821.jpeg

Opublikowano

@ Czy na kazdej zbroi oraz kazdej zbroi jest logo serwera M2M no takie zlote kolko z literkami ???

Nie.

Ktoś tu chyba nie wie jak się używa hashtagów :D

@topic

Jest szansa, że zmienicie te sety?

Przedstawione sety nie ulegnął zmianie, lecz nie wykluczamy wprowadzenia dodatkowego ekwipunku podczas aktualizacji.

Opublikowano

Konto, które rzekomo ode mnie kupiłeś nie zostało odzyskane przez moją osobę.

Nie ingeruje i nie ingerowałem w sprzedane konta. Dziwnym trafem jesteś jedynym przypadkiem, który ma problem. 

Trafiłeś do nie odpowiedniego tematu, gdyż to są tylko twoje domniemania, więc mnie bezpodstawnie oczerniasz.

Przedstawione bronie i zbroje w zapowiedzi, nie oddają w 100% tego co zobaczysz w grze.

Te dzidy nazywają się "laski", które szamani także posiadali. Oczywiście nie nawiązuje tutaj do Globalnego metina.

Nie jedynym widzę nie tylko mnie okradłeś zlodzieju, mi również zajebałeś konto po okolo 2tygodniach, nie polecam tego gówna chyba, że chcecie grać u złodzieja. Dodatkowo serwer jest większym gównem niż serwery hamachi.

PS. http://www.mpcforum.pl/topic/1475594-konta-csgo/?p=12550655

Czemu mi nie odpisałeś? :(

Opublikowano

Nie jedynym widzę nie tylko mnie okradłeś zlodzieju, mi również zajebałeś konto po okolo 2tygodniach, nie polecam tego gówna chyba, że chcecie grać u złodzieja. Dodatkowo serwer jest większym gównem niż serwery hamachi.

PS. http://www.mpcforum.pl/topic/1475594-konta-csgo/?p=12550655

Czemu mi nie odpisałeś? :(

Ambitny komentarz.

Co do twojej wypowiedzi. Kolejne bezpodstawne stwierdzenie.

Konto, które kiedyś mogłeś ode mnie kupić utraciłeś z własnego zakresu działań. Nie ingerowałem w konta po sprzedaży.

W stosunku twojej opinii na temat serwera, zostawie to bez zbędnego komentarza.

P.S

Jakbyś napisał do supportu steam, a nie obsmarowywał mnie bezkarnie to może byś sobie teraz grał.

Nareszcie konkretny easy - pvp. Zagram na pewno.

Serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

Ambitny komentarz.

Co do twojej wypowiedzi. Kolejne bezpodstawne stwierdzenie.

Konto, które kiedyś mogłeś ode mnie kupić utraciłeś z własnego zakresu działań. Nie ingerowałem w konta po sprzedaży.

W stosunku twojej opinii na temat serwera, zostawie to bez zbędnego komentarza.

P.S

Jakbyś napisał do supportu steam, a nie obsmarowywał mnie bezkarnie to może byś sobie teraz grał.

Serdecznie zapraszamy.

K***A BO P******E NA PLECY.

ITAN PLEBSIE A KTO SPRAWDZAL ACCOUNTY Z SERWEROW METINA KTORE DOSTAWALES OD MOJEJ OSOBY OD FLOURINE I JESZCZE OD PARU

KTO SIE WPIERDALAL NA MAILE ZAPIERALAL STEAMY I WYSTAWIAL JE NA MPC NA SPRZEDARZ

NO CZLOWIEKU PIERDOLNIJ SIE W GLOWE.

MASZ W C**J ZA USZAMI I JESZCZE TAKIE GOWNO WYPISUJESZ...

LADNIE TAM MUSISZ PUCOWAC ABY MIEC TE SMIESZNE PLAKIETKI.

1797821.jpeg

Opublikowano

K***A BO P******E NA PLECY.

ITAN PLEBSIE A KTO SPRAWDZAL ACCOUNTY Z SERWEROW METINA KTORE DOSTAWALES OD MOJEJ OSOBY OD FLOURINE I JESZCZE OD PARU

KTO SIE WPIERDALAL NA MAILE ZAPIERALAL STEAMY I WYSTAWIAL JE NA MPC NA SPRZEDARZ

NO CZLOWIEKU PIERDOLNIJ SIE W GLOWE.

MASZ W C**J ZA USZAMI I JESZCZE TAKIE GOWNO WYPISUJESZ...

LADNIE TAM MUSISZ PUCOWAC ABY MIEC TE SMIESZNE PLAKIETKI.

Robisz zbędny offtopic.

Oczywiście mówisz o swojej osobie i przekrętach, które robiłeś?

Nie przypominam sobie, żebym brał coś od Flourine.

@Flourine

Nie znasz sytuacji a się ... i wypisujesz co popadnie.

Boli Cię że dostałeś zakaz publikacji po twoich wybrykach z wirusami?

@topic

Dodam, iż to nie jest mój serwer. Wstawiłem tylko zapowiedź, gdzie wyraźnie jest opisane jakie funkcje pełnie. 

Opublikowano

Robisz zbędny offtopic.

Oczywiście mówisz o swojej osobie i przekrętach, które robiłeś?

Nie przypominam sobie, żebym brał coś od Flourine.

@Flourine

Nie znasz sytuacji a się ... i wypisujesz co popadnie.

Boli Cię że dostałeś zakaz publikacji po twoich wybrykach z wirusami?

@topic

Dodam, iż to nie jest mój serwer. Wstawiłem tylko zapowiedź, gdzie wyraźnie jest opisane jakie funkcje pełnie.

Az wstawie dowody jak sie chwalisz ze masz 30 zajebanych steamow i je sprzedajesz na mpc

1797821.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...