Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvenisMT2

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha, czy to żart? Ewentualnie rozważam druga opcję, że kolega dalej pijany po sylwestrze, że to wrzucił xD

Sety są koszmarne...

nlUSIa9.png

Opublikowano

Sety średnie. Grafika nawet spoko, ale z MPC forum, więc teraz co 2 gotowiec będzie ją katował.

Jeżeli balans będzie dobrze zrobiony i będzie się z kim bic, to wbije.

Opublikowano

Sety średnie. Grafika nawet spoko, ale z MPC forum, więc teraz co 2 gotowiec będzie ją katował.

Jeżeli balans będzie dobrze zrobiony i będzie się z kim bic, to wbije.

Balans postaci został dostosowany pod typ PVP, więc na każdym poziomie postaci będziesz mógł, brać czynny udział w życiu serwera.

Co do setów osobiście mi się podobają, chociaż wyłącznie grałem na Hardach. Jest odskok od kolorowanych zbrojek z globala, bądź setów od bombworka, które ma większość serwerów.

Opublikowano

tylko 3 sety są w sys. ulepszeń ?

Tak.

Jednak na serwerze do zdobycia jest również, zbroja hwang i wszystkim znany "tasak". Wymienione przedmioty będzie można zdobyć wygrywając jeden z eventów, lecz nie za każdym razem będą w puli nagród. W pełnej prezentacji zostanie wszystko wyjaśnione i wszystkie niejasności zostaną rozwiane.

Opublikowano

Dungi,expowiska ?

Są 3 expowiska na których znajdziesz bossy i metiny. Dungeonów póki co nie ma

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

A mi tam się sety podobają.

Może zagram, polecam. :D

Dziękujemy i zapraszamy ;)

Opublikowano

Większego gunwa nie widziałem, to się tyczy setów broni i zbroi, blee, graczy będzie może z 200 xD a potem to już tylko mniej... Powodzenia xD

Opublikowano

Większego gunwa nie widziałem, to się tyczy setów broni i zbroi, blee, graczy będzie może z 200 xD a potem to już tylko mniej... Powodzenia xD

Pierwsze co polecam nauczyć się podstawowej ortografi, serwer jest taki jaki jest i nic nie zmienimy a ty lepiej zmień nick na Wróżbita Maciej skoro wiesz ile będzie grało osób. Nie podoba ci się to się nie wypowiadaj to twoja druga wypowiedź i tak mądra jak pierwsza. Pozdrawiam

polecam całkowicie zmienić sety wszystkich klas oraz dodać przynajmniej 5-6 broni bo 3 bronie do 225 lvl to kpina na hardach do 99lvl czasem są trzy xD

Na serwerze jest 3 sety z czasem będzie więcej nie chcemy dodać wszystkiego na początek czeka na was kilka już przygotowanych setów ale to z czasem, chcemy rozwijać serwer ;)

Opublikowano

Ninja tkai niewygledny a ma sile taki luk trzymac woj w sumie z ta 1reka tez paker :))

Na serwer wpadne ile mozna grac na tych NIBY easy ktore okazuja sie byc medium

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ninja tkai niewygledny a ma sile taki luk trzymac woj w sumie z ta 1reka tez paker :))

Na serwer wpadne ile mozna grac na tych NIBY easy ktore okazuja sie byc medium

Serwer PVP to PVP liczy sie zabawa, serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

fajne sety broni, macie zamiar em uzupełnić prezentacje czy tylko tym co pokazaliście chcecie zachęcic? 

Powodzenia może zagram jak pokażecie coś więcej

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Rozumiem, że jesteś doświadczonym technikiem serwerów metin2 i twoja opinia jest oparta na wieloletnim praktykowaniu.

polecam całkowicie zmienić sety wszystkich klas oraz dodać przynajmniej 5-6 broni bo 3 bronie do 225 lvl to kpina na hardach do 99lvl czasem są trzy xD

Sety broni i zbroi to tylko mała część serwera, bardziej bym powiedział wizualna. Obecny stan jest dostosowany do naszego serwerowego typu.

Przyzwyczajenia z serwerów typu Xenox, Pandora... dają Ci oznakę, lecz nasz serwer w tym kierunku się nie rozwija. Dość na rynku jest odgrzewanych kotletów.

Mam nadzieje, że liczysz te 2-3 sety na hardach bez stalek/niebianek/nowych zbrojek z PL i hwangów, które są klasykiem.

Opublikowano

Witam.

Komentuję te gówno by poruszyć pare tematów. Na początku zacznę od grafiki.

@Itan

Nie podpisuj się pod nią, ponieważ wykonawcą jej jest Jemilo i jest ona podjebana z serwera Arione, więc serwer powinien mieć zakaz tutaj, ponieważ kradnie rzeczy.

Nie nazywaj siebie grafikiem, bo wszystko co jest w prezce było na mpc. Nie polecam tego oszusta.

@FirmowaMetka

O tobie to mam dużo do gadania. Jesteś typowym no-name, który myśli, że coś potrafi, jest to 2016 rok, a ty jedziesz dalej na 2k89 czy tam 34k.

Serwer to czysty gotowiec, Draidar ty nic nie potrafisz, kiedy to w końcu pojmiesz ! ? Cavanis ile postał 2 dni ? Nie wypał i tyle. Nie pozdrawiam tego dzieciaka.

Co do serwera, jest to jedna wielka popelina i nic więcej, nie polecam

Opublikowano

Również nie polecam użytkownika @Itan ponieważ jest złodziejem. Jeśli ktoś chce dowodów to zapraszam na PW :) Nie jestem jedyną osobą, którą okradł.

Opublikowano

Również nie polecam użytkownika @Itan ponieważ jest złodziejem. Jeśli ktoś chce dowodów to zapraszam na PW :) Nie jestem jedyną osobą, którą okradł.

Na czym opierasz tą absurdalną teorie?

Witam.

Komentuję te gówno by poruszyć pare tematów. Na początku zacznę od grafiki.

@Itan

Nie podpisuj się pod nią, ponieważ wykonawcą jej jest Jemilo i jest ona podjebana z serwera Arione, więc serwer powinien mieć zakaz tutaj, ponieważ kradnie rzeczy.

Nie nazywaj siebie grafikiem, bo wszystko co jest w prezce było na mpc. Nie polecam tego oszusta.

@FirmowaMetka

O tobie to mam dużo do gadania. Jesteś typowym no-name, który myśli, że coś potrafi, jest to 2016 rok, a ty jedziesz dalej na 2k89 czy tam 34k.

Serwer to czysty gotowiec, Draidar ty nic nie potrafisz, kiedy to w końcu pojmiesz ! ? Cavanis ile postał 2 dni ? Nie wypał i tyle. Nie pozdrawiam tego dzieciaka.

Co do serwera, jest to jedna wielka popelina i nic więcej, nie polecam

Rozumiem, że wykorzystujesz parasolkę MPC w celu zwrócenia na siebie uwagi.

Dziękuję za spostrzeżenie. Chętnie przeanalizuje twoją wiadomość.

Opublikowano

Chyba Was troszkę poniosła fantazja z tymi broniami. Wszystkie są co najmniej o połowę za duże i nie ma to żadnych proporcji. Jak miecz może być większy od postaci? Tak samo te dzidy u szamana nie wygląda to zbyt ładnie. Szaman to wachlarz albo dzwon a nie dzidy. :)

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...