Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sfgame aktualizacja 2016 !

LeoTar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo gorąco w moim temacie.Chciałbym poinformować użytkowników sfgame że została wprowadzona nowa aktualizacja w sfgame a co zostało wprowadzone ?

zostało wprowadzone 

możemy wybierać przeciwnika na arenie jakiego chcemy mam 3 do wyboru .

23718789432428080452.jpg

Została też wprowadzona Twierdza sam nie wiem oco w tym chodzi ale dopiero co ogarniam ;)

63600701459476864119.jpg

Zostało też wprowadzone jakieś że można osadzić klejnot w jakimś item ie też to ogarniam nawet nie wiem co to jest ;) .

97070009815413213481.jpg

Na razie to na tyle aktualizacji więcej nie widzę i nie wiem co zostało zmienione w sfgame tyle mam informacji co do sfgame polecam fajna gierka czekam na komentarze pozdrawiam.

LeoTar 

35223511037872134049.gif

Opublikowano

yyyy nie chce nic mówić ale to jest już od paru miesięcy :O nie ma to jak wrócić do gry po mega przerwie zobaczyć nowości i nie sprawdzając niczego napisać o tym "Poradnik" ludzie to jednak nie przestaną mnie zadziwiać.

76561198013232167.png

Opublikowano

Co do trzech przeciwników na arenie to nie wiedziałem ;d (coś nowego!!) ,a twierdza jest od około października 2015 roku klejnoty tez :)

yyyy nie chce nic mówić ale to jest już od paru miesięcy :O nie ma to jak wrócić do gry po mega przerwie zobaczyć nowości i nie sprawdzając niczego napisać o tym "Poradnik" ludzie to jednak nie przestaną mnie zadziwiać.

to jest ale ci trzej przeciwnicy nie

Opublikowano

To wszystko jest już dawno, skoro chciałeś napisać taki temat to mogłeś się zdecydować o tym poczytać.

Trzej przeciwnicy to chyba wiadomo, prosta zmiana.

Oprócz zwykłych walk można walczyć twierdzą, coś jak w grze Plemiona. Rozbudowywujesz wszystko, czerpiesz surowce z produkcji czy ataków itp. Może się wydać bez sensu, ale ulepszenie pewnej budowli daje exp do odebrania, innej miejsce w plecaku a jeszcze innej bonusy do broni takie jak na zdjęciu trzecim czyli wydobywasz klejnot i możesz go osadzić w przedmiocie i daje np +20 wytrzymałości. Jeszcze wracając do ataków żołnierze są jednostkami tylko i wyłącznie atakującymi a defensywnymi są magowie i zwiadowcy.

Dodane zostało jeszcze koło fortuny widoczne na poniższych zdjęciach, klikamy w ten wóz i przenosi nas do niego. Wszystko wygląda tak jak na drugim zdjęciu, można zakręcić raz codziennie i wygrywamy losową rzecz, nawet grzyby. Jeśli chcemy możemy kręcić kilka razy dziennie ale za grzyby. Ewentualnie kolejne zakręcenie oferuje nam zebranie 10 szczęśliwych monet.

3331421cf523.png

b9d5c2110057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...