Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cennik w ruletce

marshi1298

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam skrypt ruletki który pobiera nade o wartosci itemu itp z bazy danych. Problem w tym że gdy ktoś wrzuca skiny w deposit nie dodaje mu kasy. Powód to najprawdopodobniej brak tego skina w bazie danych i jego ceny.

INSERT INTO `items` (`id`, `name`, `cost`, `lastupdate`) VALUES
(13, 'Five-SeveN%20|%20Orange%20Peel%20(Field-Tested)', '0.06', '1433104160'),

To fragment bazy danych.

Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś lub mógłby zrobić/pomóc plik który pobierałbym cennik z innej strony. Bo nie chce mi się wklejach ileś tysięcy skinów do bazy sql. I jak wiadomo ceny często się zmieniają, więc bez sensu jest wrzucanie i zmienianie ceny non stop.

proszę napisać jaki info będzie potrzebne aby dało rade taki plik wykonać. Podam wszystko co potrzebne.

Mam nadzieję że ktoś mi to ogarnie wink.png

Opublikowano

ma ktoś lub mógłby zrobić/pomóc

Bo nie chce mi się

Mam nadzieję że ktoś mi to ogarnie

13. Ten dział nie służy do proszenia o wykonanie strony, bota, cheata lub innego programu, lecz do pomocy osobom, które taką aplikację chcą napisać. Wszelkie tematy łamiące tę zasadę będą przenoszone do kosza.

Możesz napisać ogłoszenie w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1274103-poszukuj%C4%99zostan%C4%99-programist%C4%85-sponsorem-pomocnikiem-itp/page-10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...