Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Ethana.eu

PersergaV2

Rework Ethana.eu?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rework Ethany?

• Tak
      7
    • Nie
      18
    • Tak, ale z lekkimi nowościami
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Strik3r. Ethana miała to w sobie coś no w sumie na starcie grało 1200 ludzi i moim zdaniem oplaca się i dla upewnienia dałem tą dyskuje.

"Miała" jest tutaj kluczowym słowem.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku nie byłem tam moderatorem i nie chodzi mi w żaden sposób o ten serwer xD Chodzi mi o to, że twój poziom jest zbyt niski, by zrobić cokolwiek rozumiesz? Koniec z reworkami, tym bardziej w takim wydaniu.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

"Miała" jest tutaj kluczowym słowem.

Jeżeli miała to czemu miała by nie mieć teraz? Tak samo mogłem komentować rework cradosa nie uważasz?

Człowieku nie byłem tam moderatorem i nie chodzi mi w żaden sposób o ten serwer xD Chodzi mi o to, że twój poziom jest zbyt niski, by zrobić cokolwiek rozumiesz? Koniec z reworkami, tym bardziej w takim wydaniu.

A mnie nie interesują komentarze wrogów rozumiesz? :D Jak nie byłeś moderatorem forum na serwerze luxu.** jak byłeś. Ostatnia rozmowa na ts potwierdziła, że nie lubisz mnie ze wzgledu na luxu...

Proszę komentować na temat a nie na moją osobę.

Opublikowano

Czy ja wiem ?  Teraz same Reworki :)     Arianea.eu tez rb Rework :) Moim zdaniem to bez sensu rb rework bo i tak nic nie zostanie zmienione :) znam to juz sporej  ilosci serwerow co rb  rework i juz ich nie ma :D haha xD 

Opublikowano

Czy ja wiem ?  Teraz same Reworki :)     Arianea.eu tez rb Rework :) Moim zdaniem to bez sensu rb rework bo i tak nic nie zostanie zmienione :) znam to juz sporej  ilosci serwerow co rb  rework i juz ich nie ma :D haha xD

Ale ja nie chce robic serwera na tydzien tylko na bardzo dlugi okres.

Dziękuje za taką aktywnośc w temacie o tej godzinie !

Opublikowano

Ale ja nie chce robic serwera na tydzien tylko na bardzo dlugi okres.

Dziękuje za taką aktywnośc w temacie o tej godzinie !

Wątpię czy by ktos grał ?  Polecał bym ci juz zrobic nowy serwer z nowosciami itp :) 

Opublikowano

Koleś rozbrajasz mnie na ts powiedziałem ci, że nie o to chodzi... Ale o to, że jesteś wkurzajacy ładnie, bardzo ładnie mówiąc. Samo to, że rozmawiasz w człowieku powoduje wylew do mózgu rozumiesz?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wątpię czy by ktos grał ?  Polecał bym ci juz zrobic nowy serwer z nowosciami itp :)

Patrząc na fanpage ethany i komentarze to jednak by zagrali na nowo.

Opublikowano

Jesteś kimś z administracji byłej Ethany? Masz kontakt z technikiem? Jeżeli nie i robisz to na własną rękę i nie ma to sensu. Grałem na Ethanie i dobrze ją zapamiętałem nie chcę żebym teraz miał jakieś złe wspomnienia z tym tytułem. Jeżeli już tak bardzo chcesz stworzyć swój serwer, wymyśl coś swojego owszem serwer może być przybliżony do Ethany tego Ci nikt nie zabroni ale nie używaj słowa rework. Śmieszy mnie to, że ludzie tak naprawdę nie rozumieją słowa "rework".

Opublikowano

Nie słyszałem o tobie, więc nie ma po wszczynać jakichś prowokacji. Mod chyba powinien ogarnąć, bo trochę się tu bajzel zrobił.

Co do samego reworku. Większość "czarnych marketów" to exit-scam. Sami użytkownicy to wiedzą, a mimo to korzystają.

Także można spróbować. Gdybyś się zdecydował, to byłyś w stanie go postawić przed antarisem?

Edit. @Noresta gdybyś wiedział, że ten rework nie ma nic wspólnego z ekipą ethany, to jak niby ktoś by ci zepsuł wspomnienia?

Widzę, że autor tematu musi być znany(i nielubiany), ale lepiej skupić się na głównym wątku tematu.

Równie dobrze nie musisz nikogo pytać o zdanie. Odtworzyć serwer/prezentacje i ruszyć.

Nikomu na pewno krzywda się nie stanie, tymbardziej jakieś psucie wspomnień, mając świadomość, że byłaby to kopia serwera.

Kto będzie chciał, to zagra.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Jesteś kimś z administracji byłej Ethany? Masz kontakt z technikiem? Jeżeli nie i robisz to na własną rękę i nie ma to sensu. Grałem na Ethanie i dobrze ją zapamiętałem nie chcę żebym teraz miał jakieś złe wspomnienia z tym tytułem. Jeżeli już tak bardzo chcesz stworzyć swój serwer, wymyśl coś swojego owszem serwer może być przybliżony do Ethany tego Ci nikt nie zabroni ale nie używaj słowa rework. Śmieszy mnie to, że ludzie tak naprawdę nie rozumieją słowa "rework".

Ja się zapytałem tylko czy wyszedł by serwer na tych plikach. Owszem były by dodatki typu source itd.

Po raz kolejny pisze ze serwer nie bylby na tydzien.

Nie słyszałem o tobie, więc nie ma po wszczynać jakichś prowokacji. Mod chyba powinien ogarnąć, bo trochę się tu bajzel zrobił.

Co do samego reworku. Większość "czarnych marketów" to exit-scam. Sami użytkownicy to wiedzą, a mimo to korzystają.

Także można spróbować. Gdybyś się zdecydował, to byłyś w stanie go postawić przed antarisem?

Raczej tak, bo pliki są gotowe do startu.

Opublikowano

Stara Ethana już nie wróci. Pliki, którę gdzieś krążą po necie są mało znaczące. Uważam, że lepiej zrobić coś swojego od zera, niż bawić się w reworki serwera. Jeżeli myślisz, że marką przyciągniesz sobie graczy to się trochę mylisz. Co prawda wejdą na początku, ale co z tego skoro zobaczą, że serwer nie jest taki sam co kiedyś. Zapewne będzie masa bugów. Wiesz co nie chcę Cię krytykować, ale uwierz mi nie bierz się za coś czego nie potrafisz i nie ogarniesz, bo napalaniem się na rework serwera nic nie zdziałasz. Odpal sobie czyste pliki, skompiluj sobie binkę, game, db i zacznij pracę w ciszy i spokoju. Jeżeli ukończysz jakiś swój projekt dopiero niech ujrzy światło dziennie. Moim błędem były stawienie serwera na gotowcu. Potem wychodzą same problemy... Ze swojego doświadczenia wiem, że przez takie coś sobie tylko psujesz reputację, co prawda w internecie, ale też reputację. Dlatego też jestem na nie, za reworkiem, ponieważ to nie wypali na długą metę. Mam nadzieję, że udowodniłem Ci to powyższymy argumentami.

Pozdrawiam Adrian. 

1_CannzasSig.jpg

Opublikowano

Stara Ethana już nie wróci. Pliki, którę gdzieś krążą po necie są mało znaczące. Uważam, że lepiej zrobić coś swojego od zera, niż bawić się w reworki serwera. Jeżeli myślisz, że marką przyciągniesz sobie graczy to się trochę mylisz. Co prawda wejdą na początku, ale co z tego skoro zobaczą, że serwer nie jest taki sam co kiedyś. Zapewne będzie masa bugów. Wiesz co nie chcę Cię krytykować, ale uwierz mi nie bierz się za coś czego nie potrafisz i nie ogarniesz, bo napalaniem się na rework serwera nic nie zdziałasz. Odpal sobie czyste pliki, skompiluj sobie binkę, game, db i zacznij pracę w ciszy i spokoju. Jeżeli ukończysz jakiś swój projekt dopiero niech ujrzy światło dziennie. Moim błędem były stawienie serwera na gotowcu. Potem wychodzą same problemy... Ze swojego doświadczenia wiem, że przez takie coś sobie tylko psujesz reputację, co prawda w internecie, ale też reputację. Dlatego też jestem na nie, za reworkiem, ponieważ to nie wypali na długą metę. Mam nadzieję, że udowodniłem Ci to powyższymy argumentami.

Pozdrawiam Adrian. 

Pliki może ma kilka osób, ale działający client do tych plików to raczej wątpie :D

Opublikowano

Po pierwsze : Reworkom mówimy nie! Potrzeba jakieś dobrego, nowego easy..

Po drugie : Pierdol*nie o oldskulu nie ma sensu, to nie stare pliki wpływały na tamte przeżycia.. TO LUDZIE, NIEZNAJOMOŚĆ GRY tworzyły taki klimat, community się zmienia i trzeba zrobić coś, co znowu opanuje rynek na kilka lat, a nie płakać nad starymi serwerami.. Sam tęsknie za xenoxem 2012, ale trzeba zrobić coś jak projekt MPC, tylko nie lubie medium niestety więc raczej nie pogram.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Po pierwsze : Reworkom mówimy nie! Potrzeba jakieś dobrego, nowego easy..

Po drugie : Pierdol*nie o oldskulu nie ma sensu, to nie stare pliki wpływały na tamte przeżycia.. TO LUDZIE, NIEZNAJOMOŚĆ GRY tworzyły taki klimat, community się zmienia i trzeba zrobić coś, co znowu opanuje rynek na kilka lat, a nie płakać nad starymi serwerami.. Sam tęsknie za xenoxem 2012, ale trzeba zrobić coś jak projekt MPC, tylko nie lubie medium niestety więc raczej nie pogram.

Poniosło z tym odkrywaniem trochę, bo w tamtych czasach już nie było nic do odkrycia. Community się zmienia - *cough*

Starzy gracze zawitaliby choćby na chwilę. Nie każdy, ale spora część.

Zrobić projekt mpc. Projekt to może moja 7letnia siostra zrobić, bo jak na razie to tylko szum i nic więcej.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

@haker2003 raczej w 2013 każdy znał jak sie gra w metina xD ethana to nie 2010 ;p

Tylko wtedy to co proponowała było dość atrakcyjne. Dziś nie jest wcale :v

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Tylko wtedy to co proponowała było dość atrakcyjne. Dziś nie jest wcale :v

Jest ciągle w zasięgu 1k online na tych plikach jak sie dobrze rozplanuje ;d

Opublikowano

Jest ciągle w zasięgu 1k online na tych plikach jak sie dobrze rozplanuje ;d

Biorąc pod uwagę że TY chcesz to robić, to nie będzie więcej niż 20. Więc dorośnij w końcu, i skończ. Tak będzie najlepiej dla wszystkich. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Odpada, bo przecież ten śmieć jakim był Rizuke nadaje się tylko do kopania węgla. Chociaż nie, bo po chwili zastanowienia to nawet do tego się nie nadaje i opinia Ethany przez niego spadła poniżej poziomu zera :O

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jeżeli miała to czemu miała by nie mieć teraz? Tak samo mogłem komentować rework cradosa nie uważasz?

A mnie nie interesują komentarze wrogów rozumiesz? :D Jak nie byłeś moderatorem forum na serwerze luxu.** jak byłeś. Ostatnia rozmowa na ts potwierdziła, że nie lubisz mnie ze wzgledu na luxu...

Proszę komentować na temat a nie na moją osobę.

Bo nie. Popatrz sobie na inne reworki starych serwerów, ile z nich wypaliło? Na ilu było więcej niż 200 osób?

Pozdrawiam Adrian. 

Napisał Cannzas.

tenor.gif

Opublikowano

to całe "Reworkowanie" sobie ludzie przywłaszczyli od riotu, które takie wykonywał na postaciach, które wymagały tzw. odkurzenia, zaktualizowania, a teraz wszędzie tylko widac rework. Ogarnąć się ludzie. TO NIE REWORK!!!. -.-

Jestem na nie, za dużo tego wszystkiego, wywaliłbym wszystkie gówniane servery, i zostawił bym tylko 5 najlepszych serverów, pod względem trudności i tyle. ale cóż, mogę tylko gdybać. Pozdro

Opublikowano

Odpada, bo przecież ten śmieć jakim był Rizuke nadaje się tylko do kopania węgla. Chociaż nie, bo po chwili zastanowienia to nawet do tego się nie nadaje i opinia Ethany przez niego spadła poniżej poziomu zera :O

Ani Rizuke ani nikogo z team starej ethany nie ma u mnie w team.

Bo nie. Popatrz sobie na inne reworki starych serwerów, ile z nich wypaliło? Na ilu było więcej niż 200 osób?

Napisał Cannzas.

sapphira np była reaktywacja diamonda ;)

Biorąc pod uwagę że TY chcesz to robić, to nie będzie więcej niż 20. Więc dorośnij w końcu, i skończ. Tak będzie najlepiej dla wszystkich. 

chcesz się załozyc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...