Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Ethana.eu

PersergaV2

Rework Ethana.eu?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rework Ethany?

• Tak
      7
    • Nie
      18
    • Tak, ale z lekkimi nowościami
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam możliwość zrobić rework serwera ethana.eu

Rework serwera jak ethana miała 180 lv itd.

I teraz mam pytanie czy taki serwer ma prawo bytu w 2016 roku? czy j warto by zrobić rework?

Zostawiam wam ankiete głosujcie i komentujcie.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ethana czasem nie miała kiedyś jakiejś próby ponownego odtworzenia ?

Miała, ale nie wystartowała.

RudbmFk.png

Chyba nie muszę tłumaczyć.

No i co że rework? jeżeli miałbym robić reaktywacje to pod inną nazwą i naprawionymi bugami...

Opublikowano

Ku*wa ogarnijcie z tymi reworkami, zróbcie coś swojego. W lipcu została zamknięta pandora, do teraz były chyba 2 reworki + 2 inne będą za niedługo. Skończcie z tym, pls.

tenor.gif

Opublikowano

Ku*wa ogarnijcie z tymi reworkami, zróbcie coś swojego. W lipcu została zamknięta pandora, do teraz były chyba 2 reworki + 2 inne będą za niedługo. Skończcie z tym, pls.

To nie jest pandora. Rework ethany nie było.W ankiecie również masz opcje żeby był rework z lekkimi nowościami :)

Opublikowano

Persenga, ty to lepiej się nie bierz za serwery, bo już twoje akcje na nich i odpały wystarczą wszystkim naokoło.  Wystarczy już homixów, siemobidów pies ich zwał, z ich nieudolnymi i żałosnymi serwerkami. Dorośnij, później myśl o poważnych rzeczach.  Po za tym Tego serwera już nikt nie przywróci , i nie w takiej formie jak był - więc to nie będzie już Ethana. 

Nie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Persenga, ty to lepiej się nie bierz za serwery, bo już twoje akcje na nich i odpały wystarczą wszystkim naokoło.  Wystarczy już homixów, siemobidów pies ich zwał, z ich nieudolnymi i żałosnymi serwerkami. Dorośnij, później myśl o poważnych rzeczach.  Po za tym Tego serwera już nikt nie przywróci , i nie w takiej formie jak był - więc to nie będzie już Ethana. 

Nie. 

Nic nie mam wspolnego z Homixem, Siembidem itd.

Przywrócić go mogę bo mam pliki ze startu serwera. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ty rework ? Z kim xRay`em który mutacji nie przeszedł mutacji.

Teraz czekam na twój hejt na mnie.

Opublikowano

Grałem na ethanie, bardzo miło wspominam. Zagrałbym ponownie.

Czy ma prawo bytu? Pytanie dosyć nie na miejscu. Trzeba obserwować rotację ludzi na prywatnych serwerach, bo tutaj już nikt nie wie czego chce.

Każdy chce starego pla, ale i tak by nie grał, bo za trudno. Te izi serwery odzwyczaiły ludzi od przyku**ania od rana do nocy. Taki ogólny przykład.

Pewnie jak to z każdym "nowym" serwerem. Ludzie przyjdą na start i sami ocenią. Chociaż przy reworku mieliby już wyrobione zdanie. Jako były gracz tego serwera, dąsam się po innych i jakoś nie mogę zagościć na dłużej. Wszędzie jakimś syfem wieje. W sumie mógłbyś spróbować :v

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Ty rework ? Z kim xRay`em który mutacji nie przeszedł mutacji.

Teraz czekam na twój hejt na mnie.

Złodzieje głosu nie mają. Nie będe z nim robił serwer. My czekamy na twoją reaktywacje serwera eruris.eu ! ;)

Grałem na ethanie, bardzo miło wspominam. Zagrałbym ponownie.

Czy ma prawo bytu? Pytanie dosyć nie na miejscu. Trzeba obserwować rotację ludzi na prywatnych serwerach, bo tutaj już nikt nie wie czego chce.

Każdy chce starego pla, ale i tak by nie grał, bo za trudno. Te izi serwery odzwyczaiły ludzi od przyku**ania od rana do nocy. Taki ogólny przykład.

Pewnie jak to z każdym "nowym" serwerem. Ludzie przyjdą na start i sami ocenią. Chociaż przy reworku mieliby już wyrobione zdanie. Jako były gracz tego serwera, dąsam się po innych i jakoś nie mogę zagościć na dłużej. Wszędzie jakimś syfem wieje. W sumie mógłbyś spróbować :v

Myśle tak samo, lecz czekam jeszcze na odpowiedzi innych. Dzięki za wypowiedź 1 normalna :). Co do hardów nie ma  szans miałem już eternala już nigdy nie  chce mieć doczynienia z hardami.

Są dwa powody dla których nie warto tego robić.

1. rework

2. perserga

Co w tym złego?

Opublikowano

Są dwa powody dla których nie warto tego robić.

1. rework

2. perserga

I tu masz rację

Ps zły dział

Opublikowano

Nic nie mam wspolnego z Homixem, Siembidem itd.

Przywrócić go mogę bo mam pliki ze startu serwera. Pozdrawiam.

Jeszcze tego w nowym roku trzeba ludziom do szczęścia żeby "100 subów" brał się za serwery metina... Już lepiej jak nagrywasz te swoje śmieszne filmiki. Nie potrzeba kolejnego do kompletu, kto postawi serwer bo zwie się "youtuberem" od siedmiu boleści... 

Odpuście sobie lepiej takie dziecinady, i zostawcie serwery tym którzy mają o ich tworzeniu jakieś pojęcie, i potrafią poza "wskrzeszeniem" z gotowych plików coś zrobić  i nie robią tylko hacksów jak niektórzy ( bo to już w tej chwili każdy potrafi i nie jest to żadną filozofią ) , czy nie robią z siebie pośmiewiska na YT, a później wielcy twórcy serwerów - szkoda że mało który wytrzymał dłużej niż tydzień. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

@Dusher człowieku no i co że jestem youtuberem? Żyj w swojej wyobraźni jeżeli twierdzisz ze mam 100 subów ;D

Nigdzie nie napisałem, że jak zrobie serwer to bede sie nazywal youtuber 7 bolesci. 

Dodatkowo pragne przypomniec ze temat tyczy sie rework ethany a nie o moim kanale na yt ;)

Opublikowano

2 powody rework i bez mózgi perserga, na Nie !!!!

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jakbyś chodził do tej szkoły to byś wiedział co napisałem - bez mózgi - nie robisz SERWERA PROSTE. Jak za małe litery to poprawię. Człowieku ile ty masz lat? 14? 15? Myślisz, że serio ktoś by grał na tak bez bekowym serwerze? Zniszczył byś tylko jeszcze bardziej reputacje polskich serwerów - swojej nie musisz, bo nikt cię nie szanuje :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Trivor to ze serwer gdzie byles moderatorem forum upadl nie z mojej winy a technika to nie znaczy zebys teraz mi plakal w tematach.

@Strik3r. Zrobiłem dyskusje bardziej oczekując odpowiedzi od graczy ethany. Czekam dalej na komentarze kroki podejme wieczorem i dam wam znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...