Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa na start (EU)

Teski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba medium na 1366x768 będzie... :D Dzięki, teraz nie mam żadnych obaw przed kupnem. Trzeba tylko uzbierać hajsik... Jest jakaś przybliżona data premiery? Ile będzie trwał preorder?

Ehh, pewnie przełożą. Skonczy sie tak ze we wrześniu wyjdzie lub grudniu. Ja to bym po sesji juz pyknął :)

wiadomo kiedy startuje gra??

wiadomo kiedy rusz ta gra??

jakis dowload do niej?

Witam. Wszystkich zainteresowanych odsyłam do linku poniżej:

http://www.mpcforum.pl/topic/1503528-black-desert-online-informacje-o-grze-aktualizacje-update-info-19012016/

Znajdziecie tam obszerny temat z aktualizacjami o najważniejszych rzeczach, w tym ważne daty (jak start testów, oficjalny start, informacje o rozdawaniu kluczy z dostępem do CBT2)

Opublikowano

Witam. Wszystkich zainteresowanych odsyłam do linku poniżej:

http://www.mpcforum.pl/forum/1142-black-desert-online/

Znajdziecie tam obszerny temat z aktualizacjami o najważniejszych rzeczach, w tym ważne daty (jak start testów, oficjalny start, informacje o rozdawaniu kluczy z dostępem do CBT2)

Popraw sobie link, bo dałeś do głównego działu. xD

Btw. i tak wiedziałem o Twoim temacie(dałem Ci nawet lajkacza za pracę), ale nie widziałem tam żadnej informacji odnośnie przybliżonej daty startu, więc wolałem też się spytać kogoś innego na zapas. ;) Widzę, że pojawiło się info odnośnie CBT2... Może uda mi się jeszcze przed nią pieniądze uzbierać. :D

Opublikowano

Popraw sobie link, bo dałeś do głównego działu. xD

Btw. i tak wiedziałem o Twoim temacie(dałem Ci nawet lajkacza za pracę), ale nie widziałem tam żadnej informacji odnośnie przybliżonej daty startu, więc wolałem też się spytać kogoś innego na zapas. ;) Widzę, że pojawiło się info odnośnie CBT2... Może uda mi się jeszcze przed nią pieniądze uzbierać. :D

Dziękuję za zwrócenie uwagi. Data startu planowana jest do końca pierwszego kwartału 2016 roku czyli końca marca.

Opublikowano

­Po zakupie preorderu nie muszę kupować już nic na oficjalny start?

I czy będzie polskie tłumaczenie gry, choćby po oficjalnym otwarciu?

Tak. Gra działa na zasadzie modelu B2P - kupujesz raz i masz nieograniczony dostęp do gry i nowości które się pojawią w przyszłości.

Aktualnie nie ma żadnej oficjalnej informacji na temat innych wersji językowych. Będzie angielska wersja dźwiękowa/napisy a także francuska i niemiecka - tylko z napisami w ich języku.

Opublikowano

Z braku jakiegokolwiek mmorpga chyba kupię i zdecyduje się na packa za 50 ojro, ale mam pytanie: będzie całkowity reset postaci przed oficjalnym startem?

Opublikowano

Z braku jakiegokolwiek mmorpga chyba kupię i zdecyduje się na packa za 50 ojro, ale mam pytanie: będzie całkowity reset postaci przed oficjalnym startem?

Tak. Osiągnięcia podczas testów w fazie CBT2 zostaną usunięte.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym zagrał :P ale są 3 powody przez które się obecnie wstrzymam 

1. Nie znam nikogo z kim mógł bym grać w tego mmorpga :P 

2. Gram obecnie w B&S

3. Słabo znam angielski który tutaj będzie pewnie potrzebny w stopniu dobrym :P 

Start jest na kwiecień ? 

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Start 3 marca. Po to są gildie. Ja ludzi poznaje zazwyczaj w grach, z uwagi na to, że wszyscy moi znajomi grają w FPSy lub Lola. Napisz do jakies polskiej gildii. Z chęcią ci pomogą, a z czasem kto wie - może sie zaprzyjaźnisz ; ) 

Ja na pewno będe grał. Do zobaczenia!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika ładna, fajne jest to, że masz te ogrody, restauracje itp. lecz MMORPG to walka, a system walki mi za bardzo nie przypadł i chyba zostanę przy Blade&Soul ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wraz ze znajomymi startujemy z klanem opartym o roleplay, więc jeżeli ktoś byłby zainteresowany to może śmiało się do mnie odzywać. W późniejszej fazie gry przeistoczymy klan w gildię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jordine, zapraszam. Mamy już klan ze znajomymi, który z łatwością możemy przeformować w gildię aczkolwiek nie śpieszymy się z tym.

Opublikowano

Jordine, zapraszam. Mamy już klan ze znajomymi, który z łatwością możemy przeformować w gildię aczkolwiek nie śpieszymy się z tym.

Wpadne pograc jutro rano hihi ^^

mam nadzieje ze Was tam znajde hah :D

edit: tzn dzisiaj rano :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Wpadne pograc jutro rano hihi ^^

mam nadzieje ze Was tam znajde hah :D

edit: tzn dzisiaj rano :D

Jordine, Calpheon J1. Rano mnie nie będzie, bo mam spotkanie dyscyplinarne na uczelni i wykłady, ale wieczorkiem możemy się spotkać.

Opublikowano

w sumie niema end game ;p

jak wbijesz lvl itp to masz mase innych rzeczy co mozesz robic i 5 lal handel ludzmi transport crafting ziola gotowanka gildia itp itp normalnie wszytko ;p oczywiscie gildie pvp :)

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...