Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z var między FPS a pingiem

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@PigmejQ wpisałem te komendy zrobiłem ten plik autoexec wziąłem do folderu , tylko do odczytu zaznaczyłem i nie czyta mi tego w grze po wpisaniu exec autoexec.cfg

Opublikowano

Sprawdź bez .cfg na końcu i ręcznie sprawdź czy załapie jak wpiszesz w konsoli exec autoexec.cfg. Może łapie, ale jednak nie daje efektu?

Edytuj swoje posty bo bana zarwiesz, mi komunikat i tak się pokaże, że mnie zawołałeś.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@PigmejQ wiem w czym jeszcze może być problem. Komputer zawsze mi głośno pracuje , ale nie mogą być to temp. procka bo sprawdzałem. Może coś z wiatrakami ? Kiedyś nie miałem tego problemu że pc głośno chodził , chodził cicho jak marzenie. Mam takie coś co tłumi ten hałas przy obudowie.

Opublikowano

54 to jeszcze spoko (używaj opcji edytuj w postach, bo ci % podskoczą). Niby chodzę do szkoły informatycznej, ale jeśli chodzi o wnętrze PC to u mnie słabo :/ raczej soft mnie interesuje. Na MPC jest jakiś dział o komputerach, opisz im dokładnie problem, że głośno itp, kiedyś ciszej, kiedy ostatnio czyściłeś, wymieniałeś pastę itd.

Opublikowano

@PigmejQ w dziale o komputerach nikt nie żyje , podeslalem screeny dokładnie opisałem problem i gówno zero odzewu. Koleś pisał żebym dał screeny z hd tune to je dałem no i nic do tej pory nikt nie odpisuje ....

Opublikowano

@PigmejQ jutro podlinkuje Ci temat i zobaczysz sobie screeny z hd tune i tam mam jeden screen pokazany podczas laga co sie stało z dyskiem czy coś , nwm czy procesor zmniejsza taktowanie czy co. Gpu zazwyczaj jak gram to w speedfanie płomyk jest przy gpu

Opublikowano

Jak ty to robisz, że nie wołasz mnie na na forum tylko na tapatalk?

No i oczywiście czekam. Mam nadzieję, że się jednak przydam. W sumie może jakieś badsectory i problemy z odczytem? Sprawdzałeś dysk?

Opublikowano

@PigmejQ bo pisze z tapatalk xD bad sectory sprawdzałem i wszystko się zgadza. Jak wbije na kompa to podesle ci linki do tematu bo tam screeny wstawiałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...