Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineLine - poszukiwani administratorzy, testerzy serwerowi oraz budowniczy!

MadixxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
post-560911-0-30333100-1451851845_thumb.png

post-560911-0-16884700-1451851843.png

Cześć, witajcie  - z tej strony yolinho.

Jestem głównym pomysłodawcom tego projektu jak i właścicielem.

Moim celem jest stworzenie dużej sieci serwerów w Polsce, zwanej MineLine.

Aktualnie zajmuję się serwerem SkyBlock, zanim powstanie jeszcze dużo pracy, ale moim celem jest zrobienie czegoś więcej.

Chodzi mi o to, żeby były też inne serwery, typu FreeBuild, Survival, MiniGames, itd.

Jak wiadomo(albo i też nie) łatwo na pewno nowym nie jest, więc jest ciężko zacząć, ale przejdźmy do rzeczy - potrzebuje administracji, helperów, testerów, youtuberów i osób, które zbudują mapę :)

Jestem jednym z dwóch adminów tego projektu ;)

post-560911-0-37836800-1451851854_thumb.png

Cóż mogę Wam o nas opowiedzieć...

Może zacznę od tego, że jesteśmy młodą administracją, ale za to głodną sukcesu i zwartą do pracy!

Pragniemy stworzyć jedną z najlepszych w Polsce serwerowni, łatwo nie będzie, ale zobaczymy :)

Ja, tzn. yolinho zaczynałem bawić się w robienie serwerów przy wersji minecrafta 1.2.5 <3

Pamiętam jak mój pierwszy, nie będę się oszukiwał, wg. mnie słaby serwer miał 100/100, lecz przez ddosy i nieporadność hostingu upadł.

Myślę, że więcej dowiecie się o nas, gdy serwery powstaną.

Może przejdźmy do celu tego tematu...

post-560911-0-66992500-1451851847.png

post-560911-0-40414000-1451851848.png

Tak, jeden technik, żeby mógł mi pomóc, bo samemu jakoś powoli idzie.

Wymagania:

- długi staż przy konfigurowaniu serwerów,

- nie musi umieć pisać pluginów/skryptów (fajnie by było gdyby umiał, szczególnie pluginy =D),

- stały kontakt(najlepiej telefon),

- dużo czasu codziennie,

- pomaganie mi, gdy tego potrzebuje,

- estetyka pracy (nie robienie nic na odpierdol),

Oferujemy:

- teamspeak,

- ranga na serwerze,

- wynagrodzenie(do ustalenia),

- pomoc w innych sprawach,

- więcej do ustalenia,

- stały kontakt,

- branie ich zdania na poważnie,

post-560911-0-26284100-1451851844.png

Parę osób, które będą się wymieniały zmianami na serwerze (między helperami).

Wymagania:

- sporo wolnego czasu,

- dobry kontakt z graczami,

- pomaganie graczom,

- bycie poważnym,

- bycie miłym,

- nie olewania obowiązków,

- wkładanie w pracę i pomaganie graczom "dużo serducha",

Oferujemy:

- teamspeak,

- ranga na serwerze,

- pomoc w innych sprawach,

- stały kontakt,

post-560911-0-16301500-1451851842.png

Paru budowniczych, których głównym zadaniem będzie zbudowanie spawnu :-]

Wymagania:

- szybkie wykonanie,

- nie zrobienie tego na "Odpierdol",

Oferujemy:

- teamspeak,

- VIP na zawsze (wszystkie edycje),

- stały kontakt z administracją,

post-560911-0-52658500-1451851846.png

Tak, lubisz myśleć? Masz fajne pomysły na serwer? Zgłoś się!

Wymagania:

- fajne pomysły,

to chyba tyle... :D

Oferujemy:

- wprowadzenie tego na serwer (jeżeli graczom się spodoba),

- teamspeak,

- dobry kontakt z administracją,

- VIP na jedną edycję,

post-560911-0-54048800-1451851851.png

Ich głównym zadaniem będzie przed startem edycji - po prostu granie w poszukiwaniu bugów...

Wymagania:

- dużo wolnego czasu,

- chęci współpracy,

Oferujemy:

- teamspeak,

- łatwiejszy start edycji (jakieś przedmioty),

post-560911-0-67228400-1451851843.png

Tu już taki trochę joke... =D

Wymagania:

- poczucie humoru ziomeczki!

Oferujemy:

- miło spędzone godziny na naszych serwerach,

- dużo funu,

- miłą atmosferę w grze jak i na teamspeaku,

- 0 toksyczności,

- teamspeak,

- eventy,

- super serwery,

- nie olewanie graczy, pomaganie im,

- i wiele, wiele innych!

ZAPRASZAMY DO POMAGANIA!

(gracze podań nie składają!) :D

post-560911-0-89337400-1451851845.png

Jak masz na imię?:

Ile masz lat?:

Jaka posada Cię interesuje?:

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?:

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?:

Opowiedz nam coś o sobie:

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:

post-560911-0-91837600-1451851852_thumb.png

post-560911-0-36459800-1451851841.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz na imię?: Maciej

Ile masz lat?: 14

Jaka posada Cię interesuje?: Helper

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 2 lata

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 3-4 godziny dziennie

Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Maciej. Interesuję się grami komputerowymi oraz piłką nożną. Lubię grać w minecraft, oraz CounterStrike Global Offenisive.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Ponieważ znam się na tym. Byłem nie raz adminem oraz helperem na serwerach. Nie trolluje. Posiadam mikrofon, skype oraz TeamSpeak3. Lubię poznawać nowych graczy oraz nowe znajomości. Jestem miły, oraz pomocny. Będę mega zaangażowany w tego typu sprawy.  Mam sporo wolnego czasu około 10 godzin siedzę na komputerze.

Opublikowano

Jak masz na imię?: Maciej
Ile masz lat?: 14
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 2 lata
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 3-4 godziny dziennie
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Maciej. Interesuję się grami komputerowymi oraz piłką nożną. Lubię grać w minecraft, oraz CounterStrike Global Offenisive.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Ponieważ znam się na tym. Byłem nie raz adminem oraz helperem na serwerach. Nie trolluje. Posiadam mikrofon, skype oraz TeamSpeak3. Lubię poznawać nowych graczy oraz nowe znajomości. Jestem miły, oraz pomocny. Będę mega zaangażowany w tego typu sprawy.  Mam sporo wolnego czasu około 10 godzin siedzę na komputerze.

U Ciebie na razie tylko niezdecydowanie. Na profilu sporo piszesz, że szukasz "techników czy paczek serwerowych", a w podaniu napisałeś, "3-4 godziny dziennie", a chwilę niżej, że 10 godzin przed komputerem, co jest?

Opublikowano

Kolego. Nie będę spędzać całego mojego czasu przed komputerem. Tak piszę o to. Poszukuję Technika, mam swój serwer prawa mam do tego i mi nie zabronisz. jeżeli nie to nie zmuszam ciebie to tego abyś mnie zrekrutował do administracji.

Opublikowano

Kolego. Nie będę spędzać całego mojego czasu przed komputerem. Tak piszę o to. Poszukuję Technika, mam swój serwer prawa mam do tego i mi nie zabronisz. jeżeli nie to nie zmuszam ciebie to tego abyś mnie zrekrutował do administracji.

Masz swój serwer = nie pisz.

Opublikowano

Wytłumacz ? Mogę pisać. Potrzebujecie kogoś z doświadczeniem. Więc go macie. Wszyscy którzy się do was zgłoszą mają serwer tylko okłamią ciebie.

Opublikowano

Za dużo projektów masz na głowie = nie skupiasz się ;)
Cenimy bardzo profesjonalizm i podejście do pracy :)

ADMIN.......PROSZĘ O DODANIE MineLine ;-;

Opublikowano
Jak masz na imię?:Nazywam się Mateusz.

Ile masz lat?:Mam 16 lat.

Jaka posada Cię interesuje?:Helper

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?:Miałem większe rangi typu Moderator/Admin itd więc doświadczenie moje jest duże.

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?:To zależy od dnia.

Opowiedz nam coś o sobie:Bardzo lubie grać w minecrafta na dobrze zrobionych serwerach.Gram w klocki juz 3 lata.W wolnym czasie gram w cs;go i cs 1.6.Moim hobby jest Piłka nożna a dokładnie Premier League.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:Bo chcę pomóc w rozwoju serwera a później serwerowni. Lecz także ponieważ jestem osobą aktywną/chętna do pracy i aktywną.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak masz na imię?:Nazywam się Mateusz.
Ile masz lat?:Mam 16 lat.
Jaka posada Cię interesuje?:Helper
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?:Miałem większe rangi typu Moderator/Admin itd więc doświadczenie moje jest duże.
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?:To zależy od dnia.
Opowiedz nam coś o sobie:Bardzo lubie grać w minecrafta na dobrze zrobionych serwerach.Gram w klocki juz 3 lata.W wolnym czasie gram w cs;go i cs 1.6.Moim hobby jest Piłka nożna a dokładnie Premier League.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:Bo chcę pomóc w rozwoju serwera a później serwerowni. Lecz także ponieważ jestem osobą aktywną/chętna do pracy i aktywną.

Super podanie, prosze o kontakt na pw! :) @LexiR

Opublikowano
Jak masz na imię?: Kuba

Ile masz lat?: 18

Jaka posada Cię interesuje?: Helper

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Byłem założycielem/adminem wielu różnych serwerów, umiem dogadywać się z graczami i umiem pracować w grupie.

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Nie da się tego określić w liczbach, ale gdy mam czas to gram.

Opowiedz nam coś o sobie: Lubie grać w Minecraft, League of Legends, chodzę do technikum inforatycznego (3 klasa).

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Chciałbym pomóc w rozkręceniu jakiegoś serwera, jestem osobą sumienną i pracowitą.

Hlt7dEh.png

Opublikowano

Jak masz na imię?: Kuba
Ile masz lat?: 18
Jaka posada Cię interesuje?: Helper
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Byłem założycielem/adminem wielu różnych serwerów, umiem dogadywać się z graczami i umiem pracować w grupie.
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Nie da się tego określić w liczbach, ale gdy mam czas to gram.
Opowiedz nam coś o sobie: Lubie grać w Minecraft, League of Legends, chodzę do technikum inforatycznego (3 klasa).
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Chciałbym pomóc w rozkręceniu jakiegoś serwera, jestem osobą sumienną i pracowitą.

Pisz pw, na pewno się dogadamy :]

Opublikowano
Jak masz na imię?: Jakub

Ile masz lat?: 15

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Byłem adminem na dużych serverach.Również miałem kilka swoich mam bardzo duże doświadczenie.Dogaduje sie z graczami i chętnie pracuje w grupie.

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 3 godziny

Opowiedz nam coś o sobie:Mam na imię Jakub. Mierzę 165cm wzrostu. Aktualnie mam 15 lat. Jestem spokojnym, cierpliwym człowiekiem, lecz wiadome do czasu, gdy ktoś nie zacznie mi ubliżać. Przestrzegam zasad gramatyki i ortografii. Słucham muzyki Rap/Disco/Electro. Przestrzegam zasad regulaminu, jestem zasadowy i zawsze dotrzymuję obietnic. Mam w sobie troszkę czarnego humorku. Mieszkam w małej wsi Nagłowice, od ponad 13lat

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:

Jestem dobrym,wyrozumiałym człowiekiem.Rozumiem innych ludzi.Kiedy zabiore sie do czegoś musi być to zrobione na ostatni guzik, jestem aktywny,

Opublikowano
Jak masz na imię?: Marcin

Ile masz lat?: Obecnie 23

Jaka posada Cię interesuje?: Technik

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Myślę, że około 2 lat.

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Od poniedziałku do piątku jestem pod telefon od rana do wieczora, lecz do godziny 17 moja aktywność może być mniejsza jak po tym czasie, iż posiadam pracę, w tych godzinach można odemnie uzyskać pomoc, lecz jak już wspominałem, nie jest ona tak efektywna jak po godzinach pracy.

Opowiedz nam coś o sobie: Na imię mam Marcin, obecnie w wieku 23 lat, mieszkam w Wielkiej Brytanii, oraz interesuję się informatyką. Moją obecną pracą jest zajmowanie się komputerami oraz siecią w szkole-studio. Minecraftem zainteresowałem się kilka miesięcy po wyjściu pierwszych wersji, oraz od tej pory gram. Tworzeniem oraz edycją serwerów zająłem się 2 lata temu.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Jestem osobą wartą oraz godną zaufania. Posiadam spore doświadczenie w tym co robię. Jestem praktycznie 24/7 pod kontaktem. Wykonuję swoją pracę estetycznie oraz dokładnie; nie robię aby zrobić na szybko, robię aby było zrobione dobrze. Jestem łatwą osobą do rozmów; wszystko można ze mną obgadać - pomysły,problemy itd.

Opublikowano

Jak masz na imię?: Marcin
Ile masz lat?: Obecnie 23
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Myślę, że około 2 lat.
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Od poniedziałku do piątku jestem pod telefon od rana do wieczora, lecz do godziny 17 moja aktywność może być mniejsza jak po tym czasie, iż posiadam pracę, w tych godzinach można odemnie uzyskać pomoc, lecz jak już wspominałem, nie jest ona tak efektywna jak po godzinach pracy.
Opowiedz nam coś o sobie: Na imię mam Marcin, obecnie w wieku 23 lat, mieszkam w Wielkiej Brytanii, oraz interesuję się informatyką. Moją obecną pracą jest zajmowanie się komputerami oraz siecią w szkole-studio. Minecraftem zainteresowałem się kilka miesięcy po wyjściu pierwszych wersji, oraz od tej pory gram. Tworzeniem oraz edycją serwerów zająłem się 2 lata temu.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Jestem osobą wartą oraz godną zaufania. Posiadam spore doświadczenie w tym co robię. Jestem praktycznie 24/7 pod kontaktem. Wykonuję swoją pracę estetycznie oraz dokładnie; nie robię aby zrobić na szybko, robię aby było zrobione dobrze. Jestem łatwą osobą do rozmów; wszystko można ze mną obgadać - pomysły,problemy itd.

świetnie :] prosimy o fast kontakt na pw! :)

Opublikowano
Jak masz na imię?: Mateuszek

Ile masz lat?: 18

Jaka posada Cię interesuje?: Gracz, Pomysłotwórca, Tester, ewentualnie technik(ale tylko w ostateczności)

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 5 lat

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: jestem elastyczny, 2-19h dziennie

Opowiedz nam coś o sobie: nie wiem co ze sobą zrobić, kolekcjonuje pluginy, miałem kiedyś serwer na którym grało 100/100 osób, mam tendencje destrukcyjne, jestem nie miły, wulgarny i nie potrafię pracować w grupie.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: sam nie wiem, może się do czegoś przydam.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ile masz lat?: 16

Jaka posada Cię interesuje?: Helper ale również technik

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 3 lata

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 3h

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Jakub. Piszę gre rp. Lubie cs:go. Chodze do technikum informatycznego.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: A czm nie? :). Jestem osobą doświadczoną która jeżeli coś robi to robi to do końca.

Opublikowano

Ile masz lat?: 16

Jaka posada Cię interesuje?: Helper ale również technik

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 3 lata

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 3h

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Jakub. Piszę gre rp. Lubie cs:go. Chodze do technikum informatycznego.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: A czm nie? :). Jestem osobą doświadczoną która jeżeli coś robi to robi to do końca.

PW

Opublikowano

Jak masz na imię?: Mam na imię Kacper :)
Ile masz lat?: Mam 16 lat.
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: od wersji 1.8.1 Beta, czyli chyba 4 lata już :)
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: od godziny do dwóch.
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Kacper, mieszkam w województwie wielkopolskim, ale kogo to obchodzi? Do rzeczy.
Mam nick KaVoGaming. Posiadam spore doświadczenie w kierowaniu serwerami może dlatego, że kilkoma się zajmowałem.
Mam 16 lat, lubię pomagać jak i czasami pożartować aby nie było takiej ciszy na serwerze/ts'ie/skype.
Z pewnością do upadku serwera nie doprowadzę, ponieważ wolę pomagać graczom niż im utrudniać rozgrywkę.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Pomyślmy, jestem rzetelnym pracownikiem( :D ) ,

za bycie technikiem nie oczekuję wynagrodzenia, robię to z pasji :)
Umiem pisać skrypty na dość dobrym poziomie. 

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Jak masz na imię?: Mam na imię Kacper :)

Ile masz lat?: Mam 16 lat.

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: od wersji 1.8.1 Beta, czyli chyba 4 lata już :)

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: od godziny do dwóch.

Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Kacper, mieszkam w województwie wielkopolskim, ale kogo to obchodzi? Do rzeczy.

Mam nick KaVoGaming. Posiadam spore doświadczenie w kierowaniu serwerami może dlatego, że kilkoma się zajmowałem.

Mam 16 lat, lubię pomagać jak i czasami pożartować aby nie było takiej ciszy na serwerze/ts'ie/skype.

Z pewnością do upadku serwera nie doprowadzę, ponieważ wolę pomagać graczom niż im utrudniać rozgrywkę.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Pomyślmy, jestem rzetelnym pracownikiem( :D ) ,

za bycie technikiem nie oczekuję wynagrodzenia, robię to z pasji :)

Umiem pisać skrypty na dość dobrym poziomie.

Skrypty to Shiiit :)

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...