Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineLine - poszukiwani administratorzy, testerzy serwerowi oraz budowniczy!

MadixxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak masz na imię?: Michał :D
Ile masz lat?: 15
Jaka posada Cię interesuje?: Budowniczy
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: nie pamiętam, gdzieś 2 lata stuknie xD
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: zależy czy szkoła, czy ferie, czy gdzieś jade czy inny **uj, od godziny do pięciu xD
Opowiedz nam coś o sobie: Od początków mojej gry w minecraft, zawsze coś nie pasowało mi w kwadratowych budowlach, zawsze chciałem coś "upiększać" hyhy :)
Mam nick Imzymiere.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Zgłosi się napewno kilku budowniczych, ale to wy będziecie musieli wybrać dwójkę, trójkę, i zapewniam, że jeśli trafię do tych osób, nie pożałujecie. Mogę też być w pózniejszym czasie moderatorem czy coś xD.

Kontakt: wyłącznie ts3, serwer, i mpcforum.

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz na imię?: Łukasz

Ile masz lat?:14

Jaka posada Cię interesuje?: Helper oraz technik jednakże technik ts3

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Jeżeli chodzi o Helpera to w sumie żaden, bo byłem bardziej współwlaścicielem,adminem. Staż wynosi tak na oko 7-8 miesięcy.

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Dosyć dużo, mam mnóstwo wolnego czasu.

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Łukasz, mam 14 lat chodzę do klasy pierwszej gimnazjum. Moje zainteresowania to głównie informatyka, zaczynam się bawić w programie C++ ale dopiero raczkuję więc niestety na wiele jeżeli chodzi o programowanie się nie zdam. Jestem pomocny, uprzejmy dla ludzi, i chyba co najważniejsze jestem bardzo cierpliwy. Nie zdarza mi się popełniać błędów ortograficznych.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Nie ma co tu się rozpisywać, powiem tak wybrać mnie możecie dlatego że, posiadam jakiś staż jeżeli chodzi o pomaganie graczą, tworzenie team speaków. Stały kontakt przez telefon (podam numer telefonu). I to wszystko, czekam na ciepłe przyjęcie mojego podania

Opublikowano

Jak masz na imię?: Michał :D
Jaka posada Cię interesuje?: Budowniczy
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: nie pamiętam, gdzieś 2 lata stuknie xD
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: zależy czy szkoła, czy ferie, czy gdzieś jade czy inny **uj, od godziny do pięciu xD
Opowiedz nam coś o sobie: Od początków mojej gry w minecraft, zawsze coś nie pasowało mi w kwadratowych budowlach, zawsze chciałem coś "upiększać" hyhy :)

Mam nick Imzymiere.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Zgłosi się napewno kilku budowniczych, ale to wy będziecie musieli wybrać dwójkę, trójkę, i zapewniam, że jeśli trafię do tych osób, nie pożałujecie. Mogę też być w pózniejszym czasie moderatorem czy coś xD.

Kontakt: wyłącznie ts3, serwer, i mpcforum.

Aktualnie nam budują spawn, ale możesz coś dopiękrzyć ;) pw

Jak masz na imię?: Łukasz

Ile masz lat?:14

Jaka posada Cię interesuje?: Helper oraz technik jednakże technik ts3

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Jeżeli chodzi o Helpera to w sumie żaden, bo byłem bardziej współwlaścicielem,adminem. Staż wynosi tak na oko 7-8 miesięcy.

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Dosyć dużo, mam mnóstwo wolnego czasu.

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Łukasz, mam 14 lat chodzę do klasy pierwszej gimnazjum. Moje zainteresowania to głównie informatyka, zaczynam się bawić w programie C++ ale dopiero raczkuję więc niestety na wiele jeżeli chodzi o programowanie się nie zdam. Jestem pomocny, uprzejmy dla ludzi, i chyba co najważniejsze jestem bardzo cierpliwy. Nie zdarza mi się popełniać błędów ortograficznych.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Nie ma co tu się rozpisywać, powiem tak wybrać mnie możecie dlatego że, posiadam jakiś staż jeżeli chodzi o pomaganie graczą, tworzenie team speaków. Stały kontakt przez telefon (podam numer telefonu). I to wszystko, czekam na ciepłe przyjęcie mojego podania

odpisałem.

ref

Opublikowano
Jak masz na imię?: Patryk

Ile masz lat?: 17

Jaka posada Cię interesuje?: Budowniczy / Tester

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Budowniczy (4 lata) / Tester ( Nie określone )

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Zależy czy mam zlecenia ale tak to pewne 3-4h

Opowiedz nam coś o sobie: Więc nazywam się Patryk mam 17 lat jestem kulturalny oraz  lubię pomagać innym. Współpracuje z serwerownią na której gra 1,5k ludzi.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Cóż jestem wolnym strzelcem tak to ujmę i szukam miłej grupy osób z którymi będę mógł podzielić się Swoją wiedzą dot. Budowania oraz wspomóc Ich serwer lub Ich samych.

Opublikowano

Jak masz na imię?: Patryk
Ile masz lat?: 17
Jaka posada Cię interesuje?: Budowniczy / Tester
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Budowniczy (4 lata) / Tester ( Nie określone )
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Zależy czy mam zlecenia ale tak to pewne 3-4h
Opowiedz nam coś o sobie: Więc nazywam się Patryk mam 17 lat jestem kulturalny oraz  lubię pomagać innym. Współpracuje z serwerownią na której gra 1,5k ludzi.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Cóż jestem wolnym strzelcem tak to ujmę i szukam miłej grupy osób z którymi będę mógł podzielić się Swoją wiedzą dot. Budowania oraz wspomóc Ich serwer lub Ich samych.

Jako tester na 100% wpadniesz, ale jako budowniczy to już za późnoj ;)

Opublikowano

Refresh. 85% gotowe, dokończenie strony i zakupienie pluginu i Można startować <3

/edit

dobrze, że znów punktów nie dałeś dziku

Opublikowano
Jak masz na imię?: Dominik

Ile masz lat?: 14

Jaka posada Cię interesuje?: Helper

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 4 lata

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 6 godzin

Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Dominik. Mam wysokośc 160 cm. Jestem bardzo miły i zabawny, mam dystans do siebie więc można ze mną pożartować. Interesuję się tańcem i grami. W wolnym czasie słucham muzyki i wyobrażam sobie różne rzeczy.Mieszkam w Brzesku obok Okocimia (tam produkują piwo Okocim) od 5 lat

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Dlatego, że jestem odpowiedzialny i dotrzymuję tajemnic. Jestem spokojny więc nic nie zniszcz, i mam duże doświadczenie.

Z poważaniem Gutek.

Opublikowano
Jak masz na imię?: Janek

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 2 lata

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 2-3h (Lecz o różnych godzinach)

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Janek i mam 14 lat (Tak, tak było o tym do góry) Kiedyś prowadziłem serwerek gdzie grało 30-40 był to sporadyczny serwer który często upadał. Teraz zajmowałem się tworzeniem serwera prywatnego serwera gry sfgame. Tak nabrałeś dość dobrego sposobu na kontakt z graczem, oraz douczyłem się ortografii :)

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Jestem Miły, potrafię nawiązać kontakt z graczem, daje z siebie jak najwięcej. :)
Opublikowano
Jak masz na imię?:Maciek

Ile masz lat?:18

Jaka posada Cię interesuje?:Helper/Moderator

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 7 lat już pracuje przy serwerach 

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 5-7 godzin

Opowiedz nam coś o sobie:To tak uczęszczam do Technikum informatycznego w Rzeszowie jestem na profilu programista/grafik jestem spokojną i opanowaną osobą do czasu gdy ktos mnie nie wkurzy ale to trzeba stanąć na głowie lubię pomagać ludziom jestem tak mówiąc pozytywną osobą z dużym doświadczeniem moim hobby jest moto cross i komputery posiadam aktualnie KTM 350 EXC

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:Może dlatego że chcecie się rozwijać a ja dzieckiem nie jestem więc mogę coś wnieść na serwer 

Opublikowano
Jak masz na imię?: Alan

Ile masz lat?: 12

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 3 lata

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 1 h

Opowiedz nam coś o sobie: Miły,sympatyczny,komunikacyjny

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: W mc siedze od 1.2.X

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Jak masz na imię?: Dominik
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 6 godzin
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Dominik. Mam wysokośc 160 cm. Jestem bardzo miły i zabawny, mam dystans do siebie więc można ze mną pożartować. Interesuję się tańcem i grami. W wolnym czasie słucham muzyki i wyobrażam sobie różne rzeczy.Mieszkam w Brzesku obok Okocimia (tam produkują piwo Okocim) od 5 lat
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Dlatego, że jestem odpowiedzialny i dotrzymuję tajemnic. Jestem spokojny więc nic nie zniszcz, i mam duże doświadczenie.
Z poważaniem Gutek.

ym? aha.

Jak masz na imię?: Janek
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 2 lata
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 2-3h (Lecz o różnych godzinach)
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Janek i mam 14 lat (Tak, tak było o tym do góry) Kiedyś prowadziłem serwerek gdzie grało 30-40 był to sporadyczny serwer który często upadał. Teraz zajmowałem się tworzeniem serwera prywatnego serwera gry sfgame. Tak nabrałeś dość dobrego sposobu na kontakt z graczem, oraz douczyłem się ortografii :)
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Jestem Miły, potrafię nawiązać kontakt z graczem, daje z siebie jak najwięcej. :)

:>

Jak masz na imię?:Maciek
Ile masz lat?:18
Jaka posada Cię interesuje?:Helper/Moderator
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 7 lat już pracuje przy serwerach 
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 5-7 godzin
Opowiedz nam coś o sobie:To tak uczęszczam do Technikum informatycznego w Rzeszowie jestem na profilu programista/grafik jestem spokojną i opanowaną osobą do czasu gdy ktos mnie nie wkurzy ale to trzeba stanąć na głowie lubię pomagać ludziom jestem tak mówiąc pozytywną osobą z dużym doświadczeniem moim hobby jest moto cross i komputery posiadam aktualnie KTM 350 EXC
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:Może dlatego że chcecie się rozwijać a ja dzieckiem nie jestem więc mogę coś wnieść na serwer 

To, ze dzieci to nic nie oznacza :P 

Jak masz na imię?: Alan
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 1 h
Opowiedz nam coś o sobie: Miły,sympatyczny,komunikacyjny
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: W mc siedze od 1.2.X

sie "Pan" rozpisal... ;)

@Refresh

szukamy technika, helperow i sponsora!!!!!!! :> mozliwe, ze start juz za miesiac :D

Opublikowano
Jak masz na imię?:Jakub
Ile masz lat?:15
Jaka posada Cię interesuje?:Helper lub jak jest wolny to Moderator
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?:3 lata
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?:do 5 h
Opowiedz nam coś o sobie:Mam na imię Jakub mam 15 lat lubię grac w gry
komputerowe interesuje się piłką ręczną 
Jestem:Miły,Sympatyczny,Uczciwy,Pomocny
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:Gram w minecraft'a od wersji beta 
Ogarniam orto komendy ADMINOWSKIE 
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Helper!

Jak masz na imię?: Mateusz

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 6-7 godziny dziennie

Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Mateusz. Interesuję się informatyką i graniem w gry komputerowe.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Ogarniam podstawowe komendy i sprawy dot. kontrolii serwera. Umiem dokładnie sprawdzać graczy. Miałem też swój serwer na którym grało średnio 80-100 graczy Max**** który prowadziłem z mała ekipą. Lubię pomagać graczom. Często spędzam czas na komputerze. Nie kradnę , pomagam innym , jak coś robie to porządnie !

Opublikowano

Helper!

Jak masz na imię?: Mateusz
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 6-7 godziny dziennie
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Mateusz. Interesuję się informatyką i graniem w gry komputerowe.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Ogarniam podstawowe komendy i sprawy dot. kontrolii serwera. Umiem dokładnie sprawdzać graczy. Miałem też swój serwer na którym grało średnio 80-100 graczy Max**** który prowadziłem z mała ekipą. Lubię pomagać graczom. Często spędzam czas na komputerze. Nie kradnę , pomagam innym , jak coś robie to porządnie !

Wstepnie przyjete, zapraszamy o 20 na rozmowe rekrutacyjna ;) Napisz tak o 19;30 do mnie na pw, podam tsa ;) @mati5114

sygnatura.png

Opublikowano
Jak masz na imię?: Marcin

Ile masz lat?: 23

Jaka posada Cię interesuje?: Technik/Administrator

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Technik 3 lata. Administrowanie serwerem 3-4

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Myślę że 4-6 dodzin.

Opowiedz nam coś o sobie: Marcin, lat 23. Zainteresowany głównie informatyką, moja najmocniejsza stroną to pisanie stron www, lecz również potrafię coś napisać z javy. Na codzień spędzam większość czasu na PC, więc moja dostępność oraz kontakt ze mną jest niemal odrazu.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:  Jestem godną zaufania osobą, szybki kontakt, profesjonalne podejście do pracy.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich an PW, juz za 3 godziny rekrutacja! :)

Aczkolwiek tylko na helperow i moderatorow! 

Pozdrawiam, Administrator MineLine

sygnatura.png

Opublikowano

Jak masz na imię?: Michał

Ile masz lat?: 18

Jaka posada Cię interesuje?: Helper/Administrator

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Administrowanie serwerem 1-2 i helper również tyle samo.

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Myślę że 2-4 godzin.

Opowiedz nam coś o sobie: Marcin, lat 18. Zainteresowany głównie piłką nożną. Na codzień spędzam dużo czasu na PC, więc moja możliwość kontaktu jest bardzo szybka. Potrafię skonfigurować i posługiwać się komendami z podstawowych pluginów.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:  Jestem godny zaufania, szybki kontakt, profesjonalne podejście do pracy.

Opublikowano

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Administrowanie serwerem 1-2 i helper również tyle samo.

Opowiedz nam coś o sobie: Marcin, lat 18. Zainteresowany głównie piłką nożną. Na codzień spędzam dużo czasu na PC, więc moja możliwość kontaktu jest bardzo szybka. Potrafię skonfigurować i posługiwać się komendami z podstawowych pluginów.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?:  Jestem godny zaufania, szybki kontakt, profesjonalne podejście do pracy.

Przyjete, zaprasazmy na TeamSpeak'a.

WSZYSTKIE OSOBY, KTORE CHCA NAM POMOC W ROZWOJU PROJEKTU ZAPRASZAMY DZIS O GODZINIE 20:00 NA REKRUTACJE!

WSZYSTKICH, DOSLOWNIE!

TS: grywamtu.pl

Kanal: 359 | MineLine.pl (TS TYMCZASOWY) 

Kanal: Czekam na rekrutacje!

Jest to paro-minutowa rozmowa z administratorami serwera po ktorej werdykt zostanie wydany w TYM TEMACIE!

Pozdrawiam. :>

^^ Gdybym dostal warna za nazwe TS'a - pisac PW przed 20;00 :)

@MichuPlay @emil360 @KurytPL @PaczeqPr @Krad90 @cziki123 @Gutek2205 @livart @kluchagameplay @mati5114 @LexiR @AxilaX @SoccerMPC 

ZAPRASAMY WSZYSTKICH CHETNYCH!

sygnatura.png

Opublikowano

WSZYSTKIE OSOBY, KTORE CHCA NAM POMOC W ROZWOJU PROJEKTU ZAPRASZAMY DZIS O GODZINIE 20:00 NA REKRUTACJE!

WSZYSTKICH, DOSLOWNIE!

Jest to paro-minutowa rozmowa z administratorami serwera po ktorej werdykt zostanie wydany w TYM TEMACIE!

@MichuPlay @emil360 @KurytPL @PaczeqPr @Krad90 @cziki123 @Gutek2205 @livart @kluchagameplay @mati5114 @LexiR @AxilaX @SoccerMPC 

Jest jeden problem, dzisiaj nie będę mógł. Niestety nie ma mnie w domu.

Opublikowano

WSZYSTKICH, DOSLOWNIE!

Jest jeden problem, dzisiaj nie będę mógł. Niestety nie ma mnie w domu.

Napisz na PW w celu dogadania sie kiedy ;) @MichuPlay

sygnatura.png

Opublikowano
Jak masz na imię?: Konrad
Jaka posada Cię interesuje?: Technik/Administartor/Helper
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 4-5 godziny dziennie
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Konrad, od dziecka interesuje się programowaniem komputerowym. Moimi ulubionymi grami są CS:GO, wszystkie odsłony battlefield'a oraz Minecraft. Mam swój kanał na Yt: Xyrus & SizoPL, prowadzę go z moim kolegą. Konfigurowałem już wiele serwerów które później działały perfekcyjnie, lecz upadały one przez słabą organizacje. Piszę tylko skrypty, tymaczasowo, lecz moje skrypty są bardzo zaawansowane, i mogą zastąpić nie jeden plugin.
Mam skype: Xyrusek1337, Ts: Też posiadam

Tworzeniem oraz edycją serwerów zająłem się 2 lata temu.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Mam bardzo duże doświadczenie, w tworzeniu serwerów. Cały serwer zorganizować bym mógł niestety w ok. tydzień, ponieważ mam też szkołę. Byłbym bardzo wdzięczny gdybyście mnie wybrali do prac, z tym serwerem. Jestem godny zaufania, oraz do każdego powierzonego mi zadania podchodzę profesjonalnie. Jak na swój wiek jestem oprzejmy oraz kultularny.

Pomogłem? Daj like ;)

Opublikowano
Jak masz na imię?: Szymon

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Około rok

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 5h

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem ogarniętą i miłą osobą. Uważam, że aktualnie polskim serwerom dużo brakuje.

W minecraft'a gram już zeszło 2 lata. Posiadam mikrofon, skype, gg, teamspeak. Jestem kreatywny i mam dobry kontakt z graczami :)

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Ponieważ ciężko teraz jest znaleźć kulturalnego helpera, myślę, że mam spore doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...