Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineLine - poszukiwani administratorzy, testerzy serwerowi oraz budowniczy!

MadixxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz na imię?: Szymon
Ile masz lat?: 15
Jaka posada Cię interesuje?: Helper
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Około rok
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 5h
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem ogarniętą i miłą osobą. Uważam, że aktualnie polskim serwerom dużo brakuje.
W minecraft'a gram już zeszło 2 lata. Posiadam mikrofon, skype, gg, teamspeak. Jestem kreatywny i mam dobry kontakt z graczami :)
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Ponieważ ciężko teraz jest znaleźć kulturalnego helpera, myślę, że mam spore doświadczenie.

Wbijaj na tsa jak jestes :P @1361622928-U485574.pngBilbosz

sygnatura.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byly 2 osoby :) Jeszcze mozecie wbijac poki jestem - mysle, ze razem z programista do ~~23 bedziemy, zapraszamy.

Byly 2 osoby :) Jeszcze mozecie wbijac poki jestem - mysle, ze razem z programista do ~~23 bedziemy, zapraszamy.

///edit nie zauwazylem, ze 2 posty obok siebie, @Lord Assasin oznaczam Cie i przepraszam  nie warnuj :/

sygnatura.png

Opublikowano

Jak masz na imię?: Mateusz :)
Ile masz lat?: 14
Jaka posada Cię interesuje?: Technik a jak nie to Admin,Helper :D
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Technik 1.5/2 lata :D
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 2-5 godzin w Sobotę/Niedziele 6-12
Opowiedz nam coś o sobie: Co mogę powiedzieć? 
Mam na imię Mateusz. Aktualnie mam 14 lat. Jestem cierpliwy lecz wiadomo do czasu, gdy ktoś nie zacznie mnie mocno wkurzać :D. Przestrzegam zasad gramatyki i ortografii. W Minecrafta gram już około 3 lata.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Pracowałem na dużo serwerach i Właściciele byli zadowoleni z mojej pracy ale na tych co pracowałem Własciciele nie ogarniali większość serwer'a i robiłem to sam więc zrezygnowałem lub serwer miał 0 graczy.

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

Opublikowano

Jak masz na imię?: Mateusz :)

Jaka posada Cię interesuje?: Technik a jak nie to Admin,Helper :D

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Technik 1.5/2 lata :D

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 2-5 godzin w Sobotę/Niedziele 6-12

Opowiedz nam coś o sobie: Co mogę powiedzieć? Mam na imię Mateusz. Aktualnie mam 14 lat. Jestem cierpliwy lecz wiadomo do czasu, gdy ktoś nie zacznie mnie mocno wkurzać :D. Przestrzegam zasad gramatyki i ortografii. W Minecrafta gram już około 3 lata.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Pracowałem na dużo serwerach i Właściciele byli zadowoleni z mojej pracy ale na tych co pracowałem Własciciele nie ogarniali większość serwer'a i robiłem to sam więc zrezygnowałem lub serwer miał 0 graczy.

Wstepnie przyjete. Zapraszam do uzgodnienia godziny rozmowy na ts :) PW

sygnatura.png

Opublikowano
Jak masz na imię?: Maciek

Ile masz lat?: 19

Jaka posada Cię interesuje?: Budowniczy/Helper

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: 7 lat już zarządzam serwerami minecraft

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 4-8 godzin

Opowiedz nam coś o sobie: 

To jestem Maciek mam 19 lat i od 7 lat zarządzam serwerami minecraft a od 5 lat buduje na serwerach minecraft aktualnie uczęszczam do 3 klasy technikum informatycznego w Rzeszowie jestem spokojną jak zarówno pracowitą osobą która jak coś robi to nie po łepkach tylko całym swoim sercem jestem dokładny nie trzeba mi kilka razy mówić lub pokazywać co jest do roboty i to chyba tyle co mogę o sobie napisać

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: 

Ponieważ mogę wnieść na serwer dużo nowych pomysłów mogę też budować i załatwiać dużo spraw bo mam dużo kontaktów po tych 7 latach robienia w tej branży 

Opublikowano

Witaj, nie mam ochoty publicznie podawać takich danych jak wymagasz w podaniu, jeśli chcesz płacić za moją pomoc to daję gwarancję, że będzie ona w 100% wykonana według twojego zadowolenia. Mam 34 lata. Interesuje mnie kontak na skype lub telefoniczny. Jeśli jesteś zainteresowany to podaj namiary na PW do mnie .

Opublikowano

Witaj, nie mam ochoty publicznie podawać takich danych jak wymagasz w podaniu, jeśli chcesz płacić za moją pomoc to daję gwarancję, że będzie ona w 100% wykonana według twojego zadowolenia. Mam 34 lata. Interesuje mnie kontak na skype lub telefoniczny. Jeśli jesteś zainteresowany to podaj namiary na PW do mnie .

Ja mam do Ciebie pisac? To jest conajmniej smieszne.

Jezeli nie interesuje Cie wspolpraca/nie umiesz napisac do mnie to podziekuje.

Robisz to tylko dla pieniedzy? Tylko? AHA.

Serwer jest tworzony z pasji, nie dla pieniedzy...

Polecial raport za "nabijanie postow".

sygnatura.png

Opublikowano
Jak masz na imię?: Dominik

Jaka posada Cię interesuje?: Administrator, ew. Moderator.

Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Administrowałem na dwóch serwerach po roku (po roku ponieważ wysypały się).

Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 2-4h dziennie.

Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Dominik, mam 14 lat, interesuje się Informatyką, moje hobby to układanie i kolekcjonowanie kostek rubika.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Jestem godną zaufania osobą, można ze mną nawiązać szybki kontakt, profesjonalne podejście do serwera i graczy.

sygnatura.png

Opublikowano

Jak masz na imię?: Dominik
Jaka posada Cię interesuje?: Administrator, ew. Moderator.
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Administrowałem na dwóch serwerach po roku (po roku ponieważ wysypały się).
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: 2-4h dziennie.
Opowiedz nam coś o sobie: Jestem Dominik, mam 14 lat, interesuje się Informatyką, moje hobby to układanie i kolekcjonowanie kostek rubika.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Jestem godną zaufania osobą, można ze mną nawiązać szybki kontakt, profesjonalne podejście do serwera i graczy.

Zapraszam na ts'a ;)

Z tego co wiem i Cie znam, jestes ogarniety(czasami!) 

sygnatura.png

Opublikowano

Piszę teraz do właścicieli. Jeżeli nadal szukacie serwera teamspeak3 z 1024 slotami + własna strefa  serwerów minecraft i rangi to zapraszam na pw aby podać ip serwera. Żeby nie było reklam

icon-field-visibility-banner-800x200.png

Opublikowano

Piszę teraz do właścicieli. Jeżeli nadal szukacie serwera teamspeak3 z 1024 slotami + własna strefa  serwerów minecraft i rangi to zapraszam na pw aby podać ip serwera. Żeby nie było reklam

Zastanowimy sie, ale raczej bedziemy miec swojego ts'a :D @nvsia

sygnatura.png

Opublikowano
Jak masz na imię?: Konrad
Ile masz lat?: 15
Jaka posada Cię interesuje?: Helper
Ile wynosi Twój staż w tym na co składasz podanie?: Naprawdę długo, byłem 4x Helperem i z tego co widziałem, administracja była ze mnie zadowolona. Łącznie w ciągu roku byłem 4x lecz wszystkie serwery poupadały.
Ile jesteś w stanie poświęcać czasu dziennie?: Jak najwięcej, czasami godzina, czasami 5 godzin ;)
Opowiedz nam coś o sobie: Mam na imię Konrad, mam 15 lat, interesuję się sportem, odrobinę grafiką, programowaniem i kilkoma drobnymi rzeczami.

Dlaczego mamy wybrać Ciebie?: Ponieważ macie pewność że Was nie zawiodę. Nadal chcę zdobywać umiejętności, i nie dość że pomogę waszym graczom, to zdobędę większe doświadczenie. ;-D

Pozdrawiam.

­

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...