Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodanie avatarów przy losowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam zakupiony skrypt od YGWEB'u ale bardzo nie podoba mi się grafika oraz losowanie. Grafike sam sobie jakoś poprawie, ale nie wiem jak się zabrać do stworzenia losowania z avatarami :) Jakby ktoś był w temacie i mogłby pomoc to bardzo prosze

Opublikowano

Dziękuje bardzo, jeszcze jakbyście ładniejszą grafike zrobili to by było mega <3xD

Ale spróbuje to zrobić samemu z pomocą użytkowników forum, może się czegoś naucze :p

Opublikowano

Dziękuje bardzo, jeszcze jakbyście ładniejszą grafike zrobili to by było mega <3xD

Ale spróbuje to zrobić samemu z pomocą użytkowników forum, może się czegoś naucze :p

Na tym forum niczego się nie nauczysz.

Opublikowano

Najwyżej zostaniesz skrytykowany i wyśmiany.

­

miałbym zostać skrytykowany i wyśmiany z tego powodu, że chcę się czegoś nauczyć ? :p

Opublikowano

miałbym zostać skrytykowany i wyśmiany z tego powodu, że chcę się czegoś nauczyć ? :p

Niestety, ale na tym forum tak :p

Opublikowano

Na tym forum niczego się nie nauczysz.

Może od was czegoś się nauczy ;)?

Najwyżej zostaniesz skrytykowany i wyśmiany.

­

Bo nie wszyscy klaszczą waszemu skryptowi? Zamiast snuć tutaj jakieś chore, nieistniejące teorie polecam zająć się swoim wsparciem technicznym :lenny:.

Niestety, ale na tym forum tak :p

Nikt was tutaj na siłę nie trzyma :lenny:.

Co do tematu, znasz przynajmniej PHP i JS na poziomie ponadpodstawowym? Jeśli nie to polecam pierwsze zainteresować się nauką tych języków. Sprawa jest o tyle skomplikowana, że bez podstaw będzie trudno jakkolwiek Ci coś wyjaśnić, bo i tak nie będziesz do końca wiedział o co chodzi.

@1361622928-U485574.pngKinoko

Skoro całe życie używałem znakowego zapisu to chyba normalne, że mogłem nie wiedzieć, prawda? Ciekawe jak tam trzyma poziom kod waszego jackpota wielcy znawcy :lenny:.

Opublikowano

Może od was czegoś się nauczy ;)?

Bo nie wszyscy klaszczą waszemu skryptowi? Zamiast snuć tutaj jakieś chore, nieistniejące teorie polecam zająć się swoim wsparciem technicznym :lenny:.

Nikt was tutaj na siłę nie trzyma :lenny:.

Co do tematu, znasz przynajmniej PHP i JS na poziomie ponadpodstawowym? Jeśli nie to polecam pierwsze zainteresować się nauką tych języków. Sprawa jest o tyle skomplikowana, że bez podstaw będzie trudno jakkolwiek Ci coś wyjaśnić, bo i tak nie będziesz do końca wiedział o co chodzi.

Od Ciebie raczej się nie nauczy skoro kiedyś napisałeś, że nie ma takiego czegoś jak OR i AND w PHP, co powinien wiedzieć każdy początkujący.

Opublikowano

JS, c++ i PHP ale poziuom raczej podstawowy :/

Możesz śmiało zadawać pytania, ale pamiętaj żeby trzymać poziom.

Opublikowano

Informatycy (xD) z YG mają dziś wolne, także może panowie zebrani tu w temacie mi pomożecie :p Bot się loguje normalnie, nie ma żadnych errorów ani nic, ale po wysłaniu oferty nie dodaje do puli. Dodam, że plik ssfn jest podmieniony ze starego vps'a ale nie wyskakuje żaden bład, także to chyba nie jego wina

Opublikowano

Informatycy ( xD) z YG mają dziś wolne, także może panowie zebrani tu w temacie mi pomożecie :p Bot się loguje normalnie, nie ma żadnych errorów ani nic, ale po wysłaniu oferty nie dodaje do puli. Dodam, że plik ssfn jest podmieniony ze starego vps'a ale nie wyskakuje żaden bład, także to chyba nie jego wina

Używamy plików .hash a nie ssfn :P

­

sygnatura.png

Opublikowano

Ale przedtem plik ssfn jest importowany w hash :) sami kazaliście zmienić nazwę pliku ssfn wygenerowanego wcześniej na ten co się wygenerował z formatem hash :)

edit: Jednak to tylko plik hash bo byl importowany z ssfn. Ale skoro ban miną to bot powinien działać ? nazwa pliku wyglada tak: [login bota].hash

Opublikowano

Ale przedtem plik ssfn jest importowany w hash :) sami kazaliście zmienić nazwę pliku ssfn wygenerowanego wcześniej na ten co się wygenerował z formatem hash :)

edit: Jednak to tylko plik hash bo byl importowany z ssfn. Ale skoro ban miną to bot powinien działać ? nazwa pliku wyglada tak: [login bota].hash

Skoro nie dodaje ofert to masz bana...

Opublikowano

Ale jakim cudem, skoro wrzucony jest plik hash ze starego vpsa, gdzie ban juz minal

Wtedy nie było mobilnych tokenów, a teraz są. Pliki są różne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...