Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie reaktywacji CSYT2?

WujekSonak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez sensu, jak nie ma się planu na serwer to lepiej go wgl nie robić.

Plan jest, byłoby w 99% tak jak za dawnych lat.

Nigdy nie będzie tak jak za dawnych lat. Jest to nie możliwe :x

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawaj go ! Ja mam pliki starego Yt2Game =) Jeszcze na starym pendrive z przed 2010r.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tyle tematów co widziałem, że serwer będzie reaktywowany, tak też widziałem reaktywację z dodaniem kilku bajerów aby ludzi nie zrazić... To wszystko to marzenia i słomiany zapał tydzień porobisz i przestaniesz lub kto inny. Dodam, że sam czasami szukam cos na wzór CsYT2, mało tego dodam, że szukałem CsYT2 postawionych na nowo, nawet na zagranicznych stronach :D ale dupa psia :P nikt się takiego projektu nie podejmie aby na nowo stawiać na wzór lub reaktywować ponieważ:

1. Ten serwer był tak zrobiony, że musiałbyś pół roku siedzieć w tym aby mniej więcej +/- zrobić tabelę

2. Nikt na to nie pójdzie bo to zwyklak, a po co iść na zwyklak skoro tu mam takie cos ^^ (ale młodsi nie rozumieją, że tu chodzi o reaktywację) :D

banner.gif

Opublikowano

Nie ma to najmniejszego sensu, ten serwer miał swój okres świetności tak jak pandora itp. Skoro serwer raz padł to znaczy, że nie ma już racji bytu. Te czasy już nie wrócą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reworki starych projektów nie wychodzą teraz zbyt dobrze, więc niestety ale nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...