Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie reaktywacji CSYT2?

WujekSonak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reaktywacja csyt2 nie jest możliwa. Nikt nie zwróci tego klimatu.

Uwierz zwróciłbym stary klimat. Nie bd chciał grać to nie będziesz- proste.

To jest jak odgrzewanie jedzenia ze świąt takie czasy jak były na csyt2 nie wrócą , ale zawsze można spróbować . Wiedz życzę jak najlepiej z serwerem :)

Dokładnie zgodzę się z ViperaX. Po raz który bd reaktywowana Pandora ? 3-4 ? I znowu nie wypali.. :)

Nie psuj imienia takiego świetnego serwera jaki był CSYT2.

Jestem na nie, i nie pisz mi takich rzeczy tutaj!

Ten serwer to historia ;(.

Jakich rzeczy?! Nie podoba się kliknij <--- w lewym górnym rogu i do widzenia...

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwierz zwróciłbym stary klimat. Nie bd chciał grać to nie będziesz- proste.

Dokładnie zgodzę się z ViperaX. Po raz który bd reaktywowana Pandora ? 3-4 ? I znowu nie wypali.. :)

Jakich rzeczy?! Nie podoba się kliknij <--- w lewym górnym rogu i do widzenia...

Odpowiedziałeś mu o pandorze, ale zapomniałeś że planujesz zrobić prawie to samo, a mianowicie zrobić reaktywacje bardzo starego serwera. 

Opublikowano

Odpowiedziałeś mu o pandorze, ale zapomniałeś że planujesz zrobić prawie to samo, a mianowicie zrobić reaktywacje bardzo starego serwera. 

Ja robie 1x Reaktywacje, a ta śmieszna Pandora startuje po raz 3-4.. Tyle w temacie.

Jestem Za , lepszy stary csyt niż reaktywowana 3x razy  pandora :)

Dokładnie :)

noo serio :D z 70 graczy ciekawe to nawet xp

Nie bd musiał grać!

Zrobie to 1 raz, pandora startuje po raz 3-4

Opublikowano

Ja robie 1x Reaktywacje, a ta śmieszna Pandora startuje po raz 3-4.. Tyle w temacie.

Dokładnie :)

Nie bd musiał grać!

Zrobie to 1 raz, pandora startuje po raz 3-4

Ta ale te śmieszne pandory to 3/4 inne administracje, a i tak nie wypalą tak samo to nie wypali bo się ludziom znudzi po tygodniu. 

PS: Pisałeś że klimat by wrócił, ale zapomniałeś że klimat na tamtych serwerach tworzyli ludzi, a nie pliki.

Opublikowano

To jest jak odgrzewanie jedzenia ze świąt takie czasy jak były na csyt2 nie wrócą , ale zawsze można spróbować . Wiedz życzę jak najlepiej z serwerem :)

Zrobił rework pandory..

@top jak się nie ma pomysłu na serwer, to lepiej nie robić, proste

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie jest to zbędne serwer z przed kilku lat i mam takie wrażenie, że nie zagrałoby dużo ludzi 

Opublikowano

Ja chciałbym żeby powstał taki serwer i mógłbym nawet opłacać abonament miesięczny żeby chociaż przez chwile powspominać najpiękniejsze lata spędzone przed komputerem. 

Opublikowano

"Uwierz zwróciłbym stary klimat. Nie bd chciał grać to nie będziesz- proste"

Po pierwsze Ty nic nie "zwrócisz" jeśli już to przywrócisz ale tego też nie zrobisz bo nie masz w tym swojego wkładu. Co, może na src go chcesz zrobić? Jeśli chcesz zrobić takowy serwer z czasów csyt2, sd longju, yt2game i tego typu serwerów, zrób to sam. Pliki są ogólnodostępne (np nieśmiałego) tam masz wszystko co stare 2k10. Postaw na tym, ogarnij bugi i startuj ale nie niszcz ludziom zdania na temat tego serwera. Ja kiedyś też zrobiłem taki błąd i żałuję, cóż człowiek uczy się na błędach.

Stanowczo nie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...