Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie, który spawn lepiej się prezentuje? Pierwszy lub drugi?

adam23450

Który Spawn Ładniejszy   

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który Spawn Ładniejszy

• 1.
      16
    • 2.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który Spawn Ładniejszy 

Proszę o ocenę.

1.

2.

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@adam23450 Obydwa są beznadziejne przez te posągi Stevów... Usuń je, to można będzie ocenić. I dodaj do zamku na spawnie nr 1 jakąś ścieżkę, bo wygląda jak taki zamek od tak położony...

Opublikowano

@adam23450 Obydwa są beznadziejne przez te posągi Stevów... Usuń je, to można będzie ocenić. I dodaj do zamku na spawnie nr 1 jakąś ścieżkę, bo wygląda jak taki zamek od tak położony...

Dobra posągi na serwerze będą usunięte a ścieżka zostanie poprowadzona :)

A mógłbyś ocenić w ankiecie ? 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@adam23450 Nie mogę. Żaden mi się nie podoba, przez te Steavy. Wstaw zdjęcia z poprawionymi wersjami i wtedy się wypowiem. Mimo wszystko podejrzewam, że postawie na ten pierwszy, bo drugi wygląda, jakby był budowany przez 10-latka.

Opublikowano

Oba są beznadziejne - steve'y najbardziej. Ogólnie to jakbym musiał wybrać któryś z tych to wybrałbym pierwszy, trochę tam pusto ale jest tak bardziej naturalnie.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Oba są beznadziejne - steve'y najbardziej. Ogólnie to jakbym musiał wybrać któryś z tych to wybrałbym pierwszy, trochę tam pusto ale jest tak bardziej naturalnie.

Dlaczego taki brzydki lub ci jest w nim nie tak ?

Opublikowano

Co byście dodali na ten 1 Spawn + co można dodać na serwer RP ? 

(Jakie rzeczy ITP)

Opublikowano

żadna mapa nie jest ładna gdybym wszedł na serwer i zobaczył taką mapę to bym wyszedł

Opublikowano

żadna mapa nie jest ładna gdybym wszedł na serwer i zobaczył taką mapę to bym wyszedł

A mogę wiedzieć dlaczego @Lexxuss5PL ?

Opublikowano

Zdecydowanie mapa nr 1, maoa nr. 2 wygląda na typową architekturę dziesięcio slotowca co odstrasza graczy.

w 100 % się z tobą zgadzam 

Lubie takie spawny jak numer 1. :)

ja też :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy spawn lepszy, ale głównie dlatego, że drugi jest okropny i wygląda jak dzieło początkującego w Minecraft. Może spróbuj większej ilości budowli, trochę tam pustawo. Ogród, fontanna, strumyk, drzewa, lampy - takie szczegóły, a jak wzbogacają krajobraz.

5SlQjTQ.png

Opublikowano

Może lepiej zlecić to dla jakiegoś budowniczego. Jak potrzebna będzie pomoc to pisz na priv :D Dogadamy się xD A jak już muszę wybierać to zdecydowanie 1.

Pomogłem daj Lubię to!

Jeśli post wyżej jest reklamą proszę o usunięcie!I nie dawanie ostrzerzenia!Dziękuje!

Opublikowano

Każdy słaby , ale pierwszy lepszy więc zagłosowałem .

...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

­10 latek je pewnie budował..

1 praca jest o wiele lepsza od drugiej bo na drugiej to w klocu ściśnięte i tyle...

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...