Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pingobójstwo - Czyli jak pozbyć się lagów

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej bym użył pozostałych metod, niż pobierał kolejne programy zaśmiecające komputer, które i tak dodatkowo go obciążają.

Freez wzamian za mniejsze FPS. Oczywiście w przypadku słabszych komputerów graczy.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej bym użył pozostałych metod, niż pobierał kolejne programy zaśmiecające komputer, które i tak dodatkowo go obciążają.

Freez wzamian za mniejsze FPS. Oczywiście w przypadku słabszych komputerów graczy.

A zdziwisz sie bo akurat WTFast daje z tego najwiecej i nie jest "śmieciowy" no ale jak wolisz. Nie sprawdziłeś to sie nie wypowiadaj :D i nie. Nie obciąża komputera

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

A zdziwisz sie bo akurat WTFast daje z tego najwiecej i nie jest "śmieciowy" no ale jak wolisz. Nie sprawdziłeś to sie nie wypowiadaj :D i nie. Nie obciąża komputera

Nie ocenia się książki po okładce. Sprawdzałem podany program, więc moja opinia jest oparta o argument.

Każdy program obciąża komputer  xD

Opublikowano

Nie na tyle aby go spowolnić ;) no to w takim razie jesteś pierwsza osoba o której słyszałem ze narzeka na ten program.

Opublikowano

Od kiedy internet to lagi xD?

a co masz na myśli? Wydaje mi się że ja tak nie napisałem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry poradnik. W najbliższym czasie skorzystam z tego, bo te lagi męczą. ;)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja takich problemów nie mam (Multimedia i te sprawy), ale dla osób, które potrzebują takich sposobów to poradnik jest bardzo,bardzo dobry. Jeszcze na dodatek cały czas aktualizowany.

Obecnie nie mam kompa, ale kiedyś sobie to zrobię, żeby mieć jeszcze mniej pingu. Dzięki za poradnik! ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...