Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16] 50k hybryda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15/World): FIFA 16
Ligi/Narodowości: Dowolne
Formacja: Jakaś z 4:3:3 lub skrzydłowymi
Ilość monet: 40-50 k
Platforma:  PC
Czego oczekuję: 5 gwiazdek sztuczek, dobre strzały, drybling, solidny bramkarz, najbardziej zależy mi na skillowaniu i szukam hybrydy z której będę czerpał fun z gry, mogą być srebrni a nawet jest to wskazane :)
Ilość zgrania: 100

Opublikowano

W pierwszym składzie nie wiem czy Mastour poradzi sobie na CAM'ie, jedna z ważniejszych pozycji w każdym teamie do tego słabe podania,strzelanie i średnie tempo.

Drugi skład zwyczajny bez szaleństw a tego potrzebuje,bo monotonia zawodników mnie zżera :v

Da radę zrobić coś z połączenia srebra i złota a nawet brązu? Chcę zacząć bawić się Fifa:-)

Opublikowano

Ten pierwszy skład podoba mi się, ale nie ma tego Śpd srebrnego i nie jestem przekonany co do Pato na ataku, ale mimo to wypróbuję ich.

Opublikowano

Mogę jeszcze prosić o jeszcze jeden skład Część gry (FIFA 13/14/15/World): FIFA 16

Ligi/Narodowości: Dowolne
Formacja: 4:1:2:1:2 (2)
Ilość monet: 40-50 k
Platforma:  PC
Czego oczekuję: Dobrych napastników, solidny bramkarz, paru graczy z 4-5 gwiazdkami sztuczek
Ilość zgrania: 100 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...