Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot 24/7

jumpeq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bota do farmienia, 24/7, mam AF ale trzeba klikać, mam premium, bot może być płatny i lepiej, żebym bana za niego nie dostał, macie jakieś linki?

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Podłączam się do pytania, jeżeli ktoś ma sposób na farming 24/7  chętnie się z taką osobą dogadam na PW płacę kasę lub PP ale tylko za sprawdzony sposób.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja poszukuję również jakiś skryptów, oczywiście zapewne nielegalnych. Coś na farming przede wszystkim. Z linkiem wyżej jest coś nie tak, bo Nod32 zwraca już info o zagrożeniu zaraz po wejściu na stronę.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Strona wyzej z niby botem to jest fake strona widac po tym pseudo kodzie co masz wpisac "1234" i samej nazwie strony i tych wlepkach zdjec z certyfikatami windows.

Ja bym dal warma temu koledze Kamermod93 za wrzucanie linkow bez skanow :)

Nie polecam tez tego czegos pobierac to jest na 200% wirus.

Opublikowano

Sprawdzony sposob?

Skrypt i autoodswiezanie w przegladarce.. :)

Lub ogarnij jak wrzucic skrypt na serwer itd.. zeby se farmil sam :D

spoko ale jaki skrypt z autoodswiezaniem masz na mysli? jakies szczegóły?

Opublikowano

Jak uzywasz opery to dodatek (Chrome manager) chyba sie zwal , a to po to by moc zainstalowac dodatek do autoodswiezania stron co okreslony przez nas czas.

Ja stosowalem to w sposob inny , niz wszyscy dla kazdej z wiosek mialem osobna karte i osobne czasy 11 minut , 12 itd... i na kazdej czasie przy odswiezeniu co ten czas skrypt wykonywal sobie kliki , a dlaczego opoznienie dodalem drobne? Wiadomo wojsko wraca w roznych czasach , a kiedy ja spie surowce sie produkuja w barbarkach , wiec po to te opoznienia wyliczone na podstawie sredniej tego co ile wraca wojsko by optymalnie bylo slane , a przy tym nie wlaczyc ochrony botowej i nie pokazac adminom , ze mam bota , a kazdy normalny(Wycwiczony jak ja) czlowiek jest w stanie szybko klikac co dane 11/12 minut nawet 300 komend - 3000 z asystentem farmera.

I reszta to skrypt i wlaczony PC.

Nie znam sie na budowaniu stron , ani programowaniu , ale mialem pomysl wrzucenia skryptu na strone(serwer) + odswiezanie , dalobymi to efekt ten sam tylko bez poboru pradu.

A jak ktos jest bardziej pomyslowy moglby stworzyc skrypt , ktory by klikal wojsko czy tez budynki poprzez strone i surka by sie nie marnowala.

Opublikowano

Raczej coś takiego: http://www.ultimatetribalwarsbot.net/ .

Warto takiemu czemuś zaufać?

Piszecie wszyscy ze nie warto a pozniej ludzie sie boją ściągać.

Oczywiscie ze warto , co to jest 3 funty miesiecznie lol.

Korzystam ponad rok i nigdy bana nie dostałem , mimo ze czasami chodzi 24/7.

Opublikowano

Piszecie wszyscy ze nie warto a pozniej ludzie sie boją ściągać.

Oczywiscie ze warto , co to jest 3 funty miesiecznie lol.

Korzystam ponad rok i nigdy bana nie dostałem , mimo ze czasami chodzi 24/7.

Piszą tak by mniej osób z niego korzystało :)

Jak kiedyś jeszcze grałem to duże plemienia miały własne boty :)

Opublikowano

Piszą tak by mniej osób z niego korzystało :)

Jak kiedyś jeszcze grałem to duże plemienia miały własne boty :)

Ahahaha duze plemienia... Sie pisze duze "Plemiona" , odsylam do szkoly to raz.

Dwa kiedys tj. 6-8 lat temu , bo obecnie plemiona maja 10 lat... wszyscy grali recznie , nie bylo asystentow farmera , odznak , premium i tak dalej.

I jakos ludzie mieli ogromne wyniki , bo potrafili uzyc glowy , liczyc na kartce , zadnych botow nie bylo , wiec tym bardziej jestes smieszny.

Zapytaj weteranow co grali od poczatkow gry jak wchodzili po 60 razy dziennie do gry by wyslac wojsko na farme czy cos zbudowac , a nawet klinowac w odstepy 70ms (25ms minimalny odstep na jednego grubasa x4 = 75 )

@Piteruum 

Po prostu nie warto uzywac tego bota lepsze wyniki osiagniesz recznie , bo bot nie zdecyduje za ciebie czy wyslac atak w postaci klina , a nawet nie umie sie bronic samodzielnie czy handlowac samodzielnie przez co rozwoj bez twojej ingerencji jest zerowy , a bot bezuzyteczny , a ty placisz za cos co cos robi , ale tylko gdy mu to zaplanujesz.

Zenada , ale powodzenia z tym botem.

PS: Sory za to biale tlo , ale nie umiem go zlikwidowac , samo sie wlaczylo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...