Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka C#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam krótkie pytanko, zamierzam uczyć się C#, kiedyś zajmowałem się troche vb.net, i zakupiłem książke, czy jest to podobne do C#? 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Chcesz się uczyć C# z książki do VB?? Nie polecam - są podobne o tyle, że korzystają z tych samych bibliotek i realizują podobne paradygmaty, ale mają inna składnię i specyfikę. Zresztą - spójrz sobie na jakikolwiek kod w obu tych językach.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Ja po lecam i sie u czyłem z "Core C# i .NET" i napisał to Stephen C. Perry. I oczy wiście wyd. Helion. Gruba książka bez o brazków.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, mam jeszcze pytanie, jak aktywować Visual Studio 2015? Przy włączeniu programu wyskakuje tabelka że minęło już 30 dni więc klikam "Check for an updated license" po czym wpisuje e-mail z konta Microsoft, po wpisaniu wyskakuje że "Mamy problem ze znalezieniem Twojego konta, którego typu chcesz używać" wybieram Konto Microsoft i loguje się po czym wyskakuje error :SP324099: Could not complete the operation... jak pozamykam wszystkie tabelki to automatycznie wyłącza się program i nie mam jak wejść w Pomoc > wprowadź klucz aktywacyjny...

Opublikowano

A jak zaktualizować Vs? Mam takie okno, i nie mogę się zalogować na moje konto Microsoft - błąd SP324099: Could not complete the operation

11jt0s0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...