Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.7.X] - Skrypty do PvP + instalacja.

MrNawi26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypty na wersję 1.7.2 / 1.7.10

Witam, tak jak obiecałem - dam downloady skryptów na 1.7.X ;)

Bicie z 5 kratek + mniejszy knock (bez foga). -  x
Szybkie kopanie //FastBreak . -
Macro - 1 klik / 90 ms . - x
Flare 2.5 - najlepszy cheatpack dla cheatera korzystającego głównie z PvP . - x

Instalacja skryptów

Wszystkie skrypty instalujemy wrzucając folder z skryptami do ścieżki plikowej: Start -> %appdata% -> roaming -> .minecraft -> versions

Dla tych, którzy mają zyczu:
Skrypty instaluje się tak samo jak huzuni na zyczu. Jako iż od dawna nie korzystam z tego launchera, zapomniałem jaką ściężkę plikową zyczu zawiera[/b] :)

Miłego cheatowania na sylwestra życzy MrNawi26 :D

Opublikowano

@MrNawi26 Po pierwsze - nie ma skanu. Po drugie, praktycznie niczego nie dowiedziałem się, do czego służy dany cheat. Mógłbyś dodać skan i bardziej opisać te cheaty?

Bicie z 5 kratek + mniejszy knock. Jest oczywiste. Szybsze kopanie również. Skanu nie dodam na razie, bo mam wolny internet do tego, a poradnik na smartfonie pisałem :)

Opublikowano

@MrNawi26 dodaj skany plików. Z tej racji, że wspomniałeś o wolnym internecie, to masz czas do godziny 9:00 dnia jutrzejszego. 

Opublikowano

@Adder

Flare - paczka cheatów do minecrafta, które zawiera najważniejsze cheaty dla niezbędnika dla cheatera. Czyli Kill Aura i Force Field - bicie z 5 kratek, Anty Odrzut.

Makro - ciągle klikanie w jeden przycisk za pomocą przytrzymania go. W przypadku tego makra w temacie, jest ono na lewy przycisk myszy - czyli jak się przytrzyma przycisk, będziesz bił ciągle kogoś.

Opublikowano

Internet mam dopiero na sylwestra.

To niestety kosz, jak już będziesz miał internet, to napisz mi PW i temat wróci na swoje miejsce. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...