Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie lecicie i jak się ubieracie na sylwestra?!

matiziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na zamierzam lecieć do klubu, Eter we Wro, i zakładam jakiś elegancki spodzień i koszul a wy?

pijecie? narkotyzujecie się a może kierujecie? :D

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

ja do pokoju rodziców poogladac fajerwerki na tvp z ojcem se pewnie walniemy pare drinków ale to tak zeby bylo milo i wesolo pzdr

Opublikowano

­Będę o 23 ślicznie pod kołderką spał w łóżku.

Jak nie będę mógł zasnąć to będę liczył sobie w głowie ludzi, którzy po sylwestrze będą musieli iść do lekarza z poparzeniami lub bólami żołądku.

A gdzie będziesz szedł mając 15 lat.

beka beka

Sorka, że atakuję ale ten post brzmi jakbyś wewnątrz miał ból, że tego dnia nie będziesz mógł się dobrze bawić.

lol, nie widzę nic fajnego w szkodzeniu sobie na zdrowiu, mam czarny humor więc zazwyczaj śmieję się kiedy komuś coś się dzieje z powodu głupiego pomysłu, to nie jest żaden ból, pisałem ten post z uśmiechem :D

Opublikowano

­Będę o 23 ślicznie pod kołderką spał w łóżku.

Jak nie będę mógł zasnąć to będę liczył sobie w głowie ludzi, którzy po sylwestrze będą musieli iść do lekarza z poparzeniami lub bólami żołądku.

A gdzie będziesz szedł mając 15 lat.

beka beka

Sorka, że atakuję ale ten post brzmi jakbyś wewnątrz miał ból, że tego dnia nie będziesz mógł się dobrze bawić.

/top

Domówka 

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

normalnie do burdelu, a gdzie? Trzeba się z kurwami pobawić.

Opublikowano

Mówisz eter? Też myślałem, żeby iść tam, ale chyba domówka będzie lepszą opcją xD

ale domówka, ta impreza co jest chata 350m^2 czy domówka ten klub? czy u kumpli? :D

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Ja pewnie będę z rodzicami na Polsacie (może TVP) oglądać sylwestra i tradycyjnie pić Piccolo. Tzn rodzicie pewnie normalnego szampana, ale to się zobaczy. Może też trochę normalnego wezmę i spróbuję, chociaż wolę Picollo. Jeszcze nie wiem jaki smak. Może później napiszę. Choć może będę miał dwa różne smaki, bo zazwyczaj to kupujemy po dwie butelki.

Opublikowano

bede siedział i podziwiał polsat jak fajerwerkami strzelają a jak nie to bedą grał w gre

Opublikowano

Zobaczymy ^^ Może uda mi się wkręcić na bibę do sąsiadki xD

Opublikowano

Impreza na wiejskiej. Swinki, alkohol, papieroski.

Jakis wyjsciowy dresik trzeba kupic i nowe adaski.

banner.jpg

Opublikowano

Ja sylwestra zamierzam spędzić z cycatą brunetką, ubrany będę w standardowy strój czyt. dresy, elo.

skuTbQI.png

Opublikowano

W tym roku wyjątkowo żadnych imprez, po prostu słodko-ostry wieczorek sam na sam z najcudowniejszym facetem, jakiego znam. Słodkie, musujące brzoskwiniowe winko, trawka, filmy, MPC, najlepsza muzyka i mega towarzystwo. Nie może być nic lepszego ;-)

A ubierać się nie ma sensu xD

Qui est le prochain?

Opublikowano

Pewnie jak rok temu najebie się z kumplem i będziemy łazić po domach i wrzeszczeć, że kolęda przyszła :D

A przebieram się standardowo za ojca rydzyka

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Domówka - alkohole wszelakie i dobre jedzenie :)

Nie rozumiem jak można iść do klubu w sylwestra. Początek nowego roku to czas, który powinno się spędzić na zabawie z przyjaciółmi. Nie na wyrywaniu dup i tańczeniu na parkiecie w tłumie smarkaczy przy przepłaconym piwie :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jako jedyny chyba napiszę że ide na wiejską zabawę na której bedzie grać kapela , będzie mnóstwo różnego a zarazem smacznego jedzenia i oczywiście alkohol. Zbieranina znajomych z całej polski , całe 80 osób!:). Miłej imprezki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...