Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer - Nostayle

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer sam w sobie naprawdę fajny. Jestem za tym, aby pozostał taki typowo 4fun

Niezbędne jest dodanie wszystkich skilli, buffów oraz debuffów a także eq na 95lvl. Jeśli to zostanie zrobione jestem za tym, aby nic więcej się na nim nie zmieniało. serwer tylko i wyłącznie pod pvp byłby wręcz idealny. Mam nadzieję, że dev'sy pójdą tym tropem i już niedługo doczekamy się takiego nostejla <3 

bo imo jest to mniej czasochłonne niż robienie misji etc <3 dodanie skilli do każdego sp to kwestia kilku dni (biorąc pod uwagę, że zajmuje się tym kilka osóB), buffy to kolejne kilka dni...a eq to już raczej żaden problem. Gorzej by było z osłonkami ale....wszystko da radę zrobić <3

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

serwer sam w sobie naprawdę fajny. Jestem za tym, aby pozostał taki typowo 4fun

Niezbędne jest dodanie wszystkich skilli, buffów oraz debuffów a także eq na 95lvl. Jeśli to zostanie zrobione jestem za tym, aby nic więcej się na nim nie zmieniało. serwer tylko i wyłącznie pod pvp byłby wręcz idealny. Mam nadzieję, że dev'sy pójdą tym tropem i już niedługo doczekamy się takiego nostejla <3

bo imo jest to mniej czasochłonne niż robienie misji etc <3 dodanie skilli do każdego sp to kwestia kilku dni (biorąc pod uwagę, że zajmuje się tym kilka osóB), buffy to kolejne kilka dni...a eq to już raczej żaden problem. Gorzej by było z osłonkami ale....wszystko da radę zrobić <3

Jutro serwer zostaje zamknięty dla graczy. Nowe skille będą ;)! Exp będzie od 1lv ale przyśpieszony. Za pare dni możemy spodziwać się kolejnego otwarcia, ale tym razem bardziej rozbudowanego (np. skille na wszystkich kartach, większa ilość pojazdów, eq na lvl 60-99, lepszy vps)

Opublikowano

wyszedlem na sekunde z nostale chce wejsc i znowu off ;* kocham to

Nie tylko ty chcesz wbić na serwer. :D Spokojnie, cierpliwości.

Skąd takie info że znowu będzie udostępniony?

@Tjes2

Opublikowano

Kamyk nie denerwuj mnie caly dzień chcialem wejsc od 9 do 11 od 13 do 14 i od 18 wbilem i teraz znowu nei wbije i znowu odpoczynek od kompa -.-0

Co jest w tym trudnego abyś zagrał na polskim/niemieckim serwerze? :v

Opublikowano

KamyczeK.

Na Pla hasło zapomniałema jak pomysle co stracilem nie chcem i sie grać.

Na Niemieckim bez dobrego startu paru K nie chche mi sie grać :P 

A priv nadal nie działa polecam serwer . :)

Opublikowano

A skąd Kamyczku masz info, że jutro on?

Przejrzałem temat na epvp i jest tylko napisane, że skończyły się właśnie testy, które trwały miesiąc. Nie ma żadnej wzmianki o tym kiedy serv będzie online

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Serwer testowy został zamknięty.

W ogóle jak tak patrzę na wiadomo jakim forum to niezły macie angielski  :v :v  :v 

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

W kliencie ładnie spakowany keylogger+unblocker no nieźle, macie po kontach bankowych itp.

Wierzyć, że ktoś serio cokolwiek chce zrobić z plikami nostale prócz oszukać, dobre :D

Opublikowano

RIP dla tych którzy pobierali nostayle podrobione dzień po zamknięciu xD. Ja nie wiem jakim głupim trzeba być, żeby pobierać z nieoficjalnej strony DZIEŃ PO ZAMKNIĘCIU. Osoby które miały nostayle z strony nostayle.no-ip.org są bezpieczne i nie mają keyloggera z kolei osoby które pobierały z strony nostayle.tk mają keyloggera :)

Opublikowano

Zamykam ze względu na zamknięcie serwera. Co do kwestii wirusów, to na stronie które była podana w tym temacie pliki były czyste, jeśli pobieraliście je z innego źródła, to sami jesteście sobie winni. Polecam tym osobom zablokować konta bankowe i zmienić hasła do wszystkich kont, oczywiście po pozbyciu się wirusów z komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...