Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer - Nostayle

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wchodzimy na strone:

link usuwam żeby nie wyszło, że reaktywują na tej domenie i dadzą tam zainfekowane pliki - Endziu

2. Wchodzimy w to

fjlv7k.jpg

3. Wybieramy "English Version"

256y71e.jpg

4. Pobieramy te pliki:

LAUNCHER HERE

i

Download

5. Pakujemy do folderu nostale i odpalamy przez NostayleLauncher

Skany plików:

NosTayleLauncher

https://www.virustotal.com/pl/file/b745b9aa0e50e96fb51dc8f27379dd05ec19d0901c9586fba22e1cc1ab170a03/analysis/1451404436/

NosTayle

https://www.virustotal.com/pl/file/0b576573fd2eb8950540c2fb4da44c072767a0a39e05f00714bd55baff19251d/analysis/1451404541/

Screen weryfikujący

a5jgrb.jpg

Komendy na serwerze dostepne dla gracza:

$upSp 99 (wbij w sp i wpisz ta komende. Wyjdz z sp i mozesz juz upac to sp!)
$gold <tutaj piszesz ilosc>

Nie moge wlaczyc serwera:
- pobierz Net frameworka
- musisz wlaczac przez NostayleLauncher

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona nie wygląda na zaufaną więc godzina na dodanie skanu pobieranych plików oraz weryfikacja ss'em, że wbiłeś na serwer.

Opublikowano

Wszedłem serwer działa potwierdzam.Za jakieś 30 min dam edita i opisze wrażenia.

@Edit

Serwer zabugowany.Na sp niema skilli (jest tylko na sp1 pierwsze 5)Crashy na serwerze żadnych nie miałem.Na start 200kk wszystko u npc.Ogólnie rzecz biorąc serwer typowo do zabawy ,ale trzeba poczekać aż odbugują kilka rzeczy :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Jakie zabugowane ? O co ci chodzi ? Nie jest żadne zabugowane tylko po prostu nie dodał jeszcze skilli bo może ich jeszcze zrobionych lol.

o to mi chodziło że ich nie ma źle to napisałem.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Eq u teomana, wróżki u castry. Pomyliłem się. Komenda na 99job na sp to $upSp 99 a komenda na kase to $gold <ilość>

Opublikowano

PvP działa. GM'owie są bardzo aktywni i naprawili dzisiaj ożywianie się na arenie indywidualnej. Upanie SP jak i EQ ma taki sam % porażki i sukcesu jak na globalu.

1zl6s03.jpg

Opublikowano

Post zaktualizowałem. Jeśli ktoś ma problemy z włączeniem serwera albo z komendami niech spojrzy na pierwszy post.

Opublikowano

Serwer ponoć jest nie czynny narazie. Usłyszałem, że dodają nowy update. Spróbujcie jutro wejść koło 12 rano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...