Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w zarobku, (Global)

Sebskitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaj i w eq zainwestuj na następnych blaskach wydrop więcej i otwieraj

Jak tam skille na woju i buffce?

Ziom może bota wystaw troche nielegalne ale opłacalne popatrz ile goście na modzie zarabiają 200kk dziennie minimum

na 35 Aura M2, niestety nie pomyślałem o tym żeby stać na 35 więc zaczełem dawać pkt w inne skille.

Bota mogę wystawić ale na co dokładnie, żeby skarpety dropił?

M2bob 

Robisz sześć postaci, expisz je do 30 lv, stawiasz fishboty na każdej z nich - tylko nie handluj z botami, bo boty po jakimś czasie dostaną bana, a jeżeli będziesz z nimi handlować to postać którą handlowałeś z botami również dostanie bana. Wyrzucaj małze na ziemię, albo przez tobołek. 

Ja z kolei w tydzień zarobiłem jakieś 500kk na dropieniu tych całych talii kart. 

A tymi taliami grałeś w okey'a czy sprzedawałeś wszystkie?

harley.png

Opublikowano

na 35 Aura M2, niestety nie pomyślałem o tym żeby stać na 35 więc zaczełem dawać pkt w inne skille.

Bota mogę wystawić ale na co dokładnie, żeby skarpety dropił?

A tymi taliami grałeś w okey'a czy sprzedawałeś wszystkie?

Wszystko sprzedawałem. 

17029.gif

Opublikowano

Zajmij się odłamkami energii... Jak się postarasz, to w 1 dzień zarobisz na pożadnego riba/fmsa. W tydzień można na tym spokojnie zrobić eq do 75lvl :) 

Opublikowano

A czym różni sie kowal na dt od bodzia? ma większy % na ulepszanie czy o co cho, bo nie rozumiem trochę ;v 

na dt kowal nie wymaga ulepszaczy

Opublikowano

Najlepszy drop to: 20lvl body = besty lub metki 35lvl ale do tego potrzebny bojowiec bo inaczej bedziesz długo bić.

Najlepszy drop to: 20lvl body besty lub metki 35lvl ale do tego potrzebny bojowiec bo inaczej bedziesz długo bić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy drop to: 20lvl body = besty lub metki 35lvl ale do tego potrzebny bojowiec bo inaczej bedziesz długo bić.

Najlepszy drop to: 20lvl body besty lub metki 35lvl ale do tego potrzebny bojowiec bo inaczej bedziesz długo bić.

Chyba masz na mysli wierzchowiec, tak? a to nie za niski lv zeby na besty chodzic?

harley.png

Opublikowano

@Sebskitz 

Tak o wierzchowca mu chodzi, był raz takie event w, którym dostawało się wierzchowca, na którym można było jeździć od 1 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...