Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Tibia Auto [BY BOT!]

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie dla takich loli jak ty.

Do starej se tak mow. Jezeli to by byl trojan to napewno kaspersky, nod32, avast albo arcavir by to wykryl. W przypadku znalezienia tylko w 1 AV na ~30 jest gdy tym bardziej jest to jakis noob av o ktorym nikt nie slyszal, malo prawdopodobne ze to jest serio jakis trojan/wirus itp.

Pozatym masz open source wiec jak nie wierzysz to sobie kurwa sprawdz czy nie ma nic podejrzanego.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Do starej se tak mow. Jezeli to by byl trojan to napewno kaspersky, nod32, avast albo arcavir by to wykryl. W przypadku znalezienia tylko w 1 AV na ~30 jest gdy tym bardziej jest to jakis noob av o ktorym nikt nie slyszal, malo prawdopodobne ze to jest serio jakis trojan/wirus itp.

Pozatym masz open source wiec jak nie wierzysz to sobie kurwa sprawdz czy nie ma nic podejrzanego.

Jakos mi Kasperskty wykryl w tym pliku Trojana ;|...

Opublikowano

Jeśli się boisz to nie używaj.. bot jest ze strony producenta i mówiliśmy już o tym milion razy... nie jestes pewien nie używaj... każdy bot to niebezpieczeństwo... np. ban więc zawsze używasz na WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ...-.-

EXPmIpC.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam pytanie czy jest i jak włączyć coś takiego że pokazuje mi ile czasu będę bił skilla

A i mam jeszcze wrażenie że jak bottuje i odejde od kompa

to po automatycznego wyłączeniu się monitora bot przestaje działać?

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
tak jak twój komentarz.

A teraz dam ci pewną instrukcję.

1. Spójrz w lewy górny róg. (zakładam, że wiesz która to lewa strona nie?)

2. Następnie spójrz na niebieski (zazwyczaj) pasek i białe napisane na nim literki (literki to takie znaczki, a pasek to chyba wiesz co to: takie podłużne prostokątne coś.)

3. Teraz przeczytaj biały napis. (zakładam, że umiesz czytać)

4. Powinno ci wyjść "MPC Forum - cheaty, boty, hacki, Bugi do gier online Mu Online, Silkroad, WoW, Tibia, Lineage 2, Kal Online, Lastchaos, Ogame, The Crims"

Teraz zostałeś uświadomiony jaka jest tematyka tego forum. Uświadamiam cię także, że dostajesz warna za offtopic.

Powiedz dla twojego nauczyciela od Języka Polskiego aby uświadomił cię, czym jest ortografia, interpunkcja(jeśli uczyłeś się kiedykolwiek tego dziwnego języka). Proponuję także przypomnieć sobie podstawy budowania zdań.

Nie dość, że nie byłeś śmieszny to jeszcze go obraziłeś i dałeś warna.... Ej, zaraz! Czy twój post również nie było offtopem? Bad ;/

Najlepszy bot do tibi.

Z tym się raczej nie zgodze. Są o wiele lepsze boty (Bot NG, BlackD, nawet Tibiatek)...

Choć poradnik ładny nie powiem. Gratuluje.

Pozdrawiam,

Oliwierpl.

Opublikowano

jak dodawać itemy przez AT . CZY SIę WO OGÓLe DA ????? jak dodawać kasy

Nie h00kować tam gdzie grają POLAKI !

Pr0B4rt122.png

3084.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

WItam. Gdy sciagam tibiaauto z oficjalnej strony bota, te pod 8.20 podchodzi do konca i wyskakuje ze jest trojan :/

Mozecie cos poradzic?

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

jakiego masz antyvira,jezeli avast to wez na ikonke w pasku kolo zegarka i zatrzymaj oslone dostepowa.

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

Ja mam kaspera i nie moge sciagnac. Pisze ze to przez baner, ale to jest trojan...

Czy to aby na pewno bezpieczne???

2% młodzieży słucha disco polo i innego badziewia, jeśli jesteś wśród tych 98%, które słucha hip-hop'u, techna, rap'u, popu, dance itp. - ustaw to jako Twój opis.

Tępić "EM0" !! jeżeli też tak uważasz ustaw to jakos swója sygnaturke ;]

294396431.png Tyski%20Byk.png

15199.jpg 6216.gif

26760.gif 23998.png

14119.gif 14119.gif

26756.png 26610.jpg

23004.jpg 21181.jpg

26894.png 26677.png

8538.png 25731.png

26530.gif 5396.jpg

26225.png 22069.jpg

26881.png 26830.png 26849.png 26645.gif 6431.jpg 16650.jpg 15827.png 9002.gif 21500.gif 18280.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Moze ktos podac linka do Tibia auto 7.92? ;p bo na officjalnej stronie nie wiem jak go znalezc. a na googlach to nawet nie szukam bo wszedzie keyloggery

TIBIA TO ZŁO i O!
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...