Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kebaby

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kebab, to tylko w cieście i sos łagodny, żeby nie przedobrzyć!

Opublikowano

A ja zazwyczaj sosik mieszany, ale to zależy od okoliczności, bo preferuję ostry. Kebab dobre jedzenie, ale trzeba trafić na dobrego turka, bo są złe kebaby, dobre kebaby i c*****e kebaby.

Opublikowano

Kebab w cieście, nigdy w bułce. Mięsko wołowe z baraniną i sosik mieszany, piękna sprawa he

dlaczego nie lubisz bułek?

Ja tam wole falafel

no tak jak już mówiłem, co kto woli

Opublikowano

dlaczego nie lubisz bułek?

no tak jak już mówiłem, co kto woli

Nie lubię wybierać widelcem co chcę, wolę się brać za całość :D

Opublikowano

Na cienkim, mięso mieszane, sos średni i jazda. Co ciekawe u siebie w okolicy mam lepszego kebsa od Polaka niż jak od turasa.

Opublikowano

Aby dobry był kebab według mnie trzeba dużoooo ostrego sosu!!

Opublikowano

Dużo mięsa i sosu to musi być. U mnie jak sprzedają to mięso jedynie na wierzchu dają a pod spodem same warzywa i sos banda złodziei polskich.

Opublikowano

+ do tego jakaś ostra przyprawa.

Pewnie pieprz cayeene :santa:

Co do tematu, dla mnie kebaby to najsmaczniejszy fastfood, tylko tak jak już ktoś wcześniej powiedział, trzeba znaleźć dobrego turka lub dobrą knajpe gdzie je sprzedają jeśli chce się zjeść naprawdę smacznego kebsa. Ja osobiście zawsze biorę kebaba w cieście z sosem mieszanym (sos czosnkowy i ostry) i mięsem wołowym, choć powoli zaczynam odchodzić od ostrego sosu, ponieważ knajpa, w której zawsze kupuje kebaby ma jak dla mnie za ostry sos. xD

9La1rOf.gif

Opublikowano

Jak kebab to tylko w cieście z sosem czosnkowym ew. jakiś mix sosów. Ogólnie to idzie się najeść takim kebsem.

Dżafar>turki

Opublikowano

Kebab w tej bułce jakiś tam sosik suruweczka mięso z kurczaka.

Ale jak dziś wpierdalałem po świętach skończyło się mięso z kurczaka to wieprzowe nawet nawet.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

ja lubie sobie napierdolić wszystkie sosiki, wtedy to dopiero smakuje. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsze są te ostre w bułce, ale też bez przesady. 

No i nie lubię jak napier.. mięsa. Wszystko z umiarem. 

~ ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...