Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Rangi dla weteranów MPC.

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł Renissance mi się podoba, jakieś małe, nic nie znaczące oznaczenie koło avataru i tyle. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To, że ktoś jest na forum kilka lat i napisał tysiące postów wcale nie znaczy, że jest "zasłużony". Dla tych, którzy coś wnieśli do tej społeczności są vipy i elity.

Na nie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dawanie permisji, do Jury i wgl to głupota. 

Jednak zrobiłbym coś, żeby osoby ze stażem/z rangą PostWriter/cokolwiek (zależy od tego jak kto na to patrzy i co zostanie zrobione) miały np. większą pojemność skrzynki pocztowej, bo 100 (nie wiem ile ma ktoś na świeżym koncie), ale aktualny limit dla mnie (a nie mam żadnej rangi) to za mało. Jak usuwam na bieżąco to ok, ale i tak mam trochę syfu, bo nie mogę wszystkiego usunąć.

Niby takie nic, a mnie by ucieszyło i nie potrzebuje fajerwerków ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Admin Cienia
Opublikowano

Mamy już masę dostępnych nagród na forum, poza tym liczy się człowiek, nie ranga.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jako tako można ewentualnie dodać kolejny próg postowy, tak jak jest teraz z Postwriterem za 2000 postów, który został stosunkowo niedawno wprowadzony, to można dać coś jeszcze np od 4-7 tys. postów, w/e. Przez lata pisało się te posty, to i teraz wielu ludzi ma dużo postów na forum, więc można to tak zrobić.

Ale co do nagród: nie.

/edit

Z drugiej strony trochę bezsens z tym co pisałem z rangą, bo jak ktoś ma już te np. 7k psotów+, to ma kilka plakietek pewnie to i tak ma inną rangę.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podoba mi się pomysł zwiększenia nagród za staż i aktywność, jednak nie mogłoby to występować w takiej formie.

Opublikowano

Pls tylko nie kolejne plakietki.

W dodatku, takich weteranów będzie kilkaset tysięcy (moje konto z 2010, a jestem w 250 tyś), wiec jak dla mnie bez sensu.

Opublikowano

Oczywiście, że nie. To jest przywilej. NIE dla biernych nie wychylających się pseudo-weteranów. Jak ktoś jest weteranem to jest Endymionem.  :lenny:  :yay:  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...