Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czekam wraz z moją rodziną i psem na otwarcie!

będzie nagroda dla pierwszej gildii na serwerze? bo nasza rodzina pierwsza założy gildie

Super, że czekacie! :) Oczywiście nagroda jakaś dla pierwszej gildii się znajdzie. Zapraszamy, o 19 jedziemy! ;)

5465845486.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja byle jak zrobiona i w ogole nie zacheca. Bez screenow to mi sie nawet nie chce sprawdzac serwera. Postarajcie sie bardziej.

idz na ten swoj spierdolony avernus na którym gra 5 ludzi w tym są to admini XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

edit: co do serwera, czy będą w końcu te discozbroje? bo mam zamiar takową zakupić.  B)

Opublikowano

edit: co do serwera, czy będą w końcu te discozbroje? bo mam zamiar takową zakupić.  B)

Discozbroje będą dostępne dla rangi SVIP 24 godziny po starcie. :)

5465845486.png

Opublikowano

Nie ładnie tak oszukiwać graczy. Wszystko autorskie bez postawowych plg, BRAK SKRIPTA. Widać jacy z was profesjonaliści skoro nawet głupiej

komendy /bukkit:pl nie umiecie zakryć. 

Es9InSI.png
Tutaj są ich pluginy. Jak widać, xawierBans, które udostępnił pewien użytkownik. FunnyGuilds, UltimateCobbleX, AntiPunch, Skript. Mógłbym tak wymieniać w kółko. Ale czemu oszukujecie graczy? Bo konkurencja by was wyśmiała? To zrozumiałe a pamiętajcie że za kłamstwa jest jeszcze gorzej. 
Administracja tak samo denna jak zawsze. Banuje "koderów" którzy wbili do nich. Np. Eripson zbanowany przez XawierStudio.
21aCMc6.png

Jeszcze zbanowali xNerdi z powodem że kolejny od pseudokodera. Ale niestety ss'a nie mam. Nie zdążyłem cyknąć. 

Szczerze, użytkownikom odradzam grać na nim. Mimo, że myślałem że ten serwer będzie z*******y, będzie miał klasę. To po takich wybrykach chyba wam nie wybaczę.

A i zapomniałem dodać do tych waszych TPS'ów z 300 botami. Lagi są bardzo duże przy 40-80 osobach online, cofa niemiłosiernie, czasami jest tak nisko TPS że wywala 50% ludzi online z serwera. Jeżeli już macie kłamać to poinformujcie, a tak btw. Maszyna z enderchesta nie utrzyma 40+ ludzi przy stałych 19,9 - 20 TPS pozdrawiam. :)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Nie ładnie tak oszukiwać graczy. Wszystko autorskie bez postawowych plg, BRAK SKRIPTA. Widać jacy z was profesjonaliści skoro nawet głupiej komendy /bukkit:pl nie umiecie zakryć. Es9InSI.png

Tutaj są ich pluginy. Jak widać, xawierBans, które udostępnił pewien użytkownik. FunnyGuilds, UltimateCobbleX, AntiPunch, Skript. Mógłbym tak wymieniać w kółko. Ale czemu oszukujecie graczy? Bo konkurencja by was wyśmiała? To zrozumiałe a pamiętajcie że za kłamstwa jest jeszcze gorzej. 

Administracja tak samo denna jak zawsze. Banuje "koderów" którzy wbili do nich. Np. Eripson zbanowany przez XawierStudio.

21aCMc6.png

Jeszcze zbanowali xNerdi z powodem że kolejny od pseudokodera. Ale niestety ss'a nie mam. Nie zdążyłem cyknąć. 

Szczerze, użytkownikom odradzam grać na nim. Mimo, że myślałem że ten serwer będzie z*******y, będzie miał klasę. To po takich wybrykach chyba wam nie wybaczę.

A i zapomniałem dodać do tych waszych TPS'ów z 300 botami. Lagi są bardzo duże przy 40-80 osobach online, cofa niemiłosiernie, czasami jest tak nisko TPS że wywala 50% ludzi online z serwera. Jeżeli już macie kłamać to poinformujcie, a tak btw. Maszyna z enderchesta nie utrzyma 40+ ludzi przy stałych 19,9 - 20 TPS pozdrawiam. :)

ja też się zawiodłem na serwerze - myślałem że skripta będą mieli i jeszcze te duże lagi. Mimo to gram dalej!  ._.

Opublikowano

ja też się zawiodłem na serwerze - myślałem że skripta będą mieli i jeszcze te duże lagi. Mimo to gram dalej!  ._.

Czekam na wypowiedź kogoś bardziej dojrzałego niż ty. Nic ona nie wnosi do tematu. 

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Czekam na wypowiedź kogoś bardziej dojrzałego niż ty. Nic ona nie wnosi do tematu. 

no niestety drugi raz nie polecam tego serwera, pluginy z internetu i jeszcze brak disco owiec a tak bardzo je chciałem przygarnąć do siebie żeby mi pokój rozświetlały ;(

tak naprawdę to polecam, z*******y serwer i dostałem nawet od admin'a moją główkę! :D

Opublikowano

A ja też grałem i gram na mcwg. Jest fajna zabawa i w ogóle. Polecam serwer. Kultura, wszyscy są dla siebie mili. Ciekawa atmosfera.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...