Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Kapucyn poleca serwer to ja też. 

Wbiję na start xp.

Ile będzie ludzi w teamie DOKŁADNIE na starcie? Czy ulegnie zmianie obecna ekipa? 

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Kapucyn poleca serwer to ja też. 

Wbiję na start xp.

Ile będzie ludzi w teamie DOKŁADNIE na starcie? Czy ulegnie zmianie obecna ekipa? 

Na starcie w ekipie będzie około 8-10 osób. 3 głównych członków administracji, 1 programista i 4-6 helperów. :) Obecna ekipa nie ulegnie już raczej zmianie.

P.S. Jest godzina 2:13 w nocy, a ja kończę kolejny z pluginów dla Was - kupowanie rang VIP i SVIP bezpośrednio w grze. :) Ekipa MCWG/MCPrzygody nigdy nie śpi! :D

1JvR26r.jpg

5465845486.png

Opublikowano

Prosze prosze tuż to MCWG bez jego władcy murarza xD

Zapraszam, wbijajcie, liczę na rozpierdol :D

ty żyjesz! B) @Muras331

serdecznie polecam MCWG, nie tylko jako programista ale jako zwykły gracz. Avaterys strasznie się stara aby wszystko było dokończone na ostatni guzik! ;) Mam nadzieje że zaprosicie znajomych bo szykuję się walka o pierwsze miejsce w topce  ^^ Dodatkowo Michał napisał dla was wczoraj automatyczny sklep SMS w grze,  przez co nie musicie wchodzić na stronę tylko kupić rangę z poziomu gry! :D 

Opublikowano

ty żyjesz! B) @Muras331

serdecznie polecam MCWG, nie tylko jako programista ale jako zwykły gracz. Avaterys strasznie się stara aby wszystko było dokończone na ostatni guzik! ;) Mam nadzieje że zaprosicie znajomych bo szykuję się walka o pierwsze miejsce w topce  ^^ Dodatkowo Michał napisał dla was wczoraj automatyczny sklep SMS w grze,  przez co nie musicie wchodzić na stronę tylko kupić rangę z poziomu gry! :D 

@Muras331 żyje i ma się dobrze! Będzie też czasem wpadał na MCWG. ;)

Dzięki za opinię, sklep już jest gotowy, informacje o uprawnieniach dla rang VIP i SVIP pojawią się potem. Uprawnień nie ma za dużo - żadnych kitów i innych syfów! ;)

Co do ceny - będzie to odpowiednio 7.38 PLN i 13.53 PLN odpowiednio za VIP'a i SVIP'a.

Pamiętajcie, że startujemy już 2 stycznia o 19:00!

5465845486.png

Opublikowano

@Muras331 żyje i ma się dobrze! Będzie też czasem wpadał na MCWG. ;)

Dzięki za opinię, sklep już jest gotowy, informacje o uprawnieniach dla rang VIP i SVIP pojawią się potem. Uprawnień nie ma za dużo - żadnych kitów i innych syfów! ;)

Co do ceny - będzie to odpowiednio 7.38 PLN i 13.53 PLN odpowiednio za VIP'a i SVIP'a.

Pamiętajcie, że startujemy już 2 stycznia o 19:00!

Jakoś tanio te vipy..

­

Opublikowano

Jakoś tanio te vipy..

­

Ceny są odpowiednie w stosunku do uprawnień jakie dają. Poza tym, tańsze rangi = większa przystępność dla graczy, którzy nie mają bardzo zasobnego portfela. :)

5465845486.png

Opublikowano

Ja mam jeszcze takie pytanie do stoniarek, generator czy komenda: /kop będzie? - pamiętam co na myhardzie takie coś było i działało świetnie bo mogłeś kopać dosłownie wszędzie nie tworząc przy tym generatorów stone'a i marnować surowców. Jednakże miało to swoje plusy i minusy :) Mógłbyś również wprowadzić discozbroje, czyli jak klikniesz SHIFT automatycznie świecisz się na różne kolory - a no i disco owce byście mogli również dodać, trochę odrobiny pomysłowości panowie!  B) 

A co do VIP'a dobrze że jest taka cena, bo niektórzy gracze nie chcą za dużo wydawać na rangi ponieważ wolą sobie na przykład kupić coś do jedzenia xD 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja mam jeszcze takie pytanie do stoniarek, generator czy komenda: /kop będzie? - pamiętam co na myhardzie takie coś było i działało świetnie bo mogłeś kopać dosłownie wszędzie nie tworząc przy tym generatorów stone'a i marnować surowców. Jednakże miało to swoje plusy i minusy :) Mógłbyś również wprowadzić discozbroje, czyli jak klikniesz SHIFT automatycznie świecisz się na różne kolory - a no i disco owce byście mogli również dodać, trochę odrobiny pomysłowości panowie!  B) 

A co do VIP'a dobrze że jest taka cena, bo niektórzy gracze nie chcą za dużo wydawać na rangi ponieważ wolą sobie na przykład kupić coś do jedzenia xD 

Pozdrawiam!

Będą normalne stoniarki, generator - stawiasz endstone i nad nim pojawia się kamień gotowy do kopania. Crafting będzie dostępny na spawnie i pod komendą /crafting. :)

Jeśli chodzi o disco zbroję - pracuję nad tym, jeśli uda mi się napisać nielagującą wersję, to jak najbardziej będzie dostępna dla rang premium.

5465845486.png

Opublikowano

trzeba mieć paczke AntyCheat by wejść na serwer?

Nie. Myślimy nad wprowadzeniem paczki, ale na pierwszej edycji na pewno jej nie będzie. :)

@Edit: Na naszym facebook'u wklejamy na bieżąco informacje o serwerze. Wpadajcie! ;)

5465845486.png

Opublikowano

a drop jaki będzie?

Nie za wysoki i nie za niski. Około 5% na diament, 3% na złoto. Postanowiliśmy, że nie będziemy robić bardzo trudnego, bo aktualne serwery narzuciły dość wysoki drop... ;)

5465845486.png

Opublikowano

Nie za wysoki i nie za niski. Około 5% na diament, 3% na złoto. Postanowiliśmy, że nie będziemy robić bardzo trudnego, bo aktualne serwery narzuciły dość wysoki drop... ;)

duzo nawet 5% na diament ustaw 3,6%

­

Opublikowano

duzo nawet 5% na diament ustaw 3,6%

­

Wydaje mi się, że nie ma sensu, tak jak wspominałem serwery aktualnie działające mają duży drop i gracze się już do tego przyzwyczaili. Drop jeszcze powiększyliśmy, wszystko będzie w filmie informacyjnym, który pojawi się prawdopodobnie dziś wieczorem/jutro rano. :) Miał być dziś o 12:00, ale nie dałem rady, wybaczcie.

@Edit

P.S. Przed chwilą testowaliśmy wydajność serwera, wrzuciliśmy 300 botów w 10 sekund i mieliśmy stabilne 20 TPS. Lagów na starcie z pewnością nie będzie, zapraszamy! ;) Startujemy już w sobotę (2 stycznia) o 19:00.

EOZGv7b.png

ONYXIdu.png

5465845486.png

Opublikowano

Odświeżam.

To już dziś, 2 stycznia, godzina 19:00 - ciśniemy!  B)

Na naszym fanpejdżu pojawił się obszerny film prezentujący nową edycję. Jeśli jesteście ciekawi jak będzie wyglądała mapa i sama rozgrywka, to zapraszamy.

Kliknij, aby przenieść się do filmu prezentującego nową edycję...

Przypominamy o adresie serwera: MCWG.ENCH.PL

Pozdrawiamy!

5465845486.png

Opublikowano

jakie przywileje będzie miał vip i jaki będzie miał kit (jeśli będzie)

Opublikowano

Prezentacja byle jak zrobiona i w ogole nie zacheca. Bez screenow to mi sie nawet nie chce sprawdzac serwera. Postarajcie sie bardziej.

Szczerze mówiąc ten serwer był tak znany i tyle osób na nim grało, że nie trzeba niczego przedstawiać. :D

Prezentacja jest zrobiona tylko dla przypomnienia osobom z MPCforum, że ponownie startujemy. :)

P.S. W filmie informacyjnym wszystko jest wyjaśnione i przedstawione. 

5465845486.png

Opublikowano

czekam wraz z moją rodziną i psem na otwarcie!

będzie nagroda dla pierwszej gildii na serwerze? bo nasza rodzina pierwsza założy gildie

@Vinect teraz nie ma avernusa, jest arctica czy inne gówno xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...