Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bohater?

Kamoli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Szczerze to wolałbym jakiś legendarny skin do Zeda niż nową postać, chociaż to już bez różnicy bo po ostatnich zmianach u Zeda nie odczuwam nim już tej samej frajdy grania nim co kiedyś.. :x

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Osobiście stawiałbym na ultimate skina. :D

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Po prostu Zed umarł i usuwają go z gry.

Fajnie, jeśli to nowy champion.

Rework czego niby?

­

Rework Shena, jak to mówi Brofresco :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Osobiście wolałbym nowego champa z mechanika uroków albo jakiś klątw związanego z Ionia :D

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

To albo rework zeda albo legendarny skin... chodź ja myślę o legendarnym skinie z jakąś fabułką czy cuś.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ja jak grałem ostatnio i nasz Zed dobrze grał to ktoś napisał, że Zed oraz Rengar mają mieć reworka :/

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Rework pasuje, gdyby nie to, że zedem się gra i wszyscy go lubią :) Wygląda to na skina, legendę lub ultimate'a. Zwróćcie uwagę na kolorystykę i kwiaty. Raczej nie bez powodu wszędzie jest czarno, a róże "wylewają się z niego". Moim zdaniem on dozna jakichś obrażeń, założą mu nową zbroję i będzie nowy zed. Do kupienia za jedyne 3250rp.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Zed.gif < ikonka też Animowana.

Coś czuje , że będzie animowany skin ;)

w kodzie div nazwany jest <video id="promo-teaser-video"...> czyli coś nowego idzie ;3

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Stawiam na skin do Zed'a.

Coś w stylu "Kassadin przed kontaktem z pustką", może to będzie "Zed przed kontaktem z cieniem"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...