Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienilibyście w lolu

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnąłbym serwery, itp. by pozbyć się tych zjebanych klatek i lagów

Lekko zmodyfikowałbym matchmaking

Zmieniłbym system poddania się (czyli "standardowe" poddanie się gdy ma się większość głosów + możliwość poddania się bez żadnych kar gdy ma się AFK co najmniej przez 10 minut ale za to nakładał większe kary za wychodzenie jeżeli twój team się podda)

Ogarnąłbym balans postaci i itemów

Zwiększyłbym dynamikę gry wprowadzając pewne zmiany (rzygać mi się chce gdy gram powyżej 35 minut w tę grę)

Zmodyfikowałbym system kar

Zacząłbym w jakiś sposób nagradzać graczy z wielkim stażem i dawałbym jakieś nagrody (normalne a nie to co jest teraz) za masterowanie postaci

Zdecydowanie zmieniłbym tutorial, trening bojowy, itp. Do 5 lvla byłyby odblokowane tylko boty dla nowych graczy, do 10 od 5 lvla boty początkujące, od 10 lvla nornale)

Drzewko run byłoby od razu odblokowane a nie co poziom

To samo masterki

Postarałbym się o wprowadzenie LoLa na steam, o wiele wygodniejsze to by było

Dodałbym sandbox

Częstsze eventy, przynajmniej 5 nowych trybów w ciągu roku a pod koniec roku głosowanie jaki tryb z tego roku wprowadzić na stałe i jaki tryb z poprzedniego roku wprowadzić na customy

Nie wiem co mógłbym jeszcze dodać

A, już wiem, komunikator głosowy i możliwość "zmutowania" pingów (sygnałów)

ILPhnz9.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDopehop Nie zapominaj, że przy wprowadzeniu lola na steama, ten stałby się bardziej popularny, ale jednocześnie ceny RP mogłyby pójść w górę. Jednakże chętnie zobaczyłbym skiny z lola na rynku.

@topic

Ja osobiście cofnąłbym się do starego systemu ELO, bo był dużo lepszy jak te dywizje. 

Drugą zmianą jaką bym zrobił, to powróciłbym starego Gravesa, bo moim zdaniem był lepszy.

Kolejną kwestią są lagi, bo Rito dostaje od cholery pieniędzy a serwery wyglądają jakby były coraz gorsze. 

Wróciłbym stare masterki, bo te nie są do końca zbalansowane (piorunek ftw.).

Mogliby też oddać mi mojego Godyra z czasów pochodni i kamyczka :x

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Ja bym chciał żeby było jak w sezonie i 2. Tyle chcę. A jeśli chodzi o dzieciaczki sraczki to nic na to nie poradzimy, w każdej grze są tacy debile :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...