Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraSV

GrabsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UltraSV

Witajcie! Niedługo startuje serwer UltraSV. Nie będzie to serwer robiony chwilę z wieloma błędami, tworzymy go już pewien czas i wystartuje może na sylwestra. Planujemy dopracować każdy szczegół.

Robimy wszystko, aby serwer przypominał serwery z dawnych czasów, ponieważ na nich grało się najlepiej.

Serwer stoi na mocnym vps, co zapewni brak lagów, czyli przyjemniejszą rozgrywkę. 

Na serwerze pojawią się minigry, takie jak np. mob arena, oraz survival games.

WWW: http://ultrasv.pro-fame.pl/

smok.png

Postaramy się, aby serwer miał mnóstwo sprawnych, autorskich skryptów, oraz jak się uda, to pluginów.

Serwer jest online 24/7/365

Wszelkie przerwy zapowiadamy wcześniej

Proszę o propozycje, co chcielibyście zobaczyć na naszym serwerze.

Typ serwera: survival z gildiami.

Administracja:

WłaścicielGrabi

Helper: JVGaming

mvp9sm.jpg

Spawn będzie miał małą powierzchnię, po której można chodzić, ale za to ogromną, którą będzie można podziwiać zza szyby.

Mapa ograniczona do 5000 kratek. Serwer nie jest zrobiony dla pieniędzy, tylko dla graczy.

Z powodu tymczasowego braku budowniczego mamy nie autorską mapę, postaramy się jednak to naprawić.

d4rfgx.jpg

Serwer ma celowo mało slotów, aby utrzymać klimat z dawnych serwerów, na których atmosfera była dużo lepsza.

Jeżeli szukasz serwera, który nie pada po tygodniu, to trafiłeś idealnie. Nie będzie też żadnych resetów ani nowych edycji po tygodniu/miesiącu. Tworzymy serwer raz, a porządnie,  żeby nie trzeba było robić później poprawek. Będzie więcej edycji, ale po kilku miesiącach aktualnej.

0ni6ca.jpg

Aktualne parametry:

8 GB Ram DDr3

Intel Core i7 4700MQ

150MB/s

Serwer na start będzie stał na vps, który ma parametry:

4 GB Ram

1/2 rdzenie 2.4 Ghz

5wfrsb.jpg

Robimy wszystko, aby serwer był z ,,wyższej półki".

Projekt jest sponsorowany przez Pro-Fame.pl

Opublikowano

Dobrze Dżonson!

Polecam, jak Grabi się za coś bierze, to bierze się za to porządnie.

Do tej pory mi czarnej perły nie oddał.

No to mam nadzieję, że widzę Cię na starcie :DD

Opublikowano

Zapowiada się fajnie , ale żałuje że nie ma już serwerów jak 2 - 3 lata temu surv + frakcje bez jakiś dropów itd ... . A co do serwera pograłbym gdyby dropy były normalnie ustawione a nie ,, duże '' . Większa przyjemność jest gdy siedzisz i kopiesz po parę godzin to tak szybko się nie nudzi . Ale to wasz serwer ja tylko głoszę swoją  opinię 

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Zapowiada się fajnie , ale żałuje że nie ma już serwerów jak 2 - 3 lata temu surv + frakcje bez jakiś dropów itd ... . A co do serwera pograłbym gdyby dropy były normalnie ustawione a nie ,, duże '' . Większa przyjemność jest gdy siedzisz i kopiesz po parę godzin to tak szybko się nie nudzi . Ale to wasz serwer ja tylko głoszę swoją  opinię 

Drop zawsze można zmienić, start dopiero w czwartek :)

Opublikowano

Drop zawsze można zmienić, start dopiero w czwartek :)

Jak byście dali normalny drop diaxow itd np po 0.5 % na diaxa na danym poziomie i zrobili ze vipy nie dostaja protow 4 i koxow pelno to z checia bym z moja grupka wpadl popykac :) 0 jakis boyfarmerow zero dodatkow czysty surv + gildie z normalnym dropem 

Opublikowano

Jak byście dali normalny drop diaxow itd np po 0.5 % na diaxa na danym poziomie i zrobili ze vipy nie dostaja protow 4 i koxow pelno to z checia bym z moja grupka wpadl popykac :) 0 jakis boyfarmerow zero dodatkow czysty surv + gildie z normalnym dropem 

Planuję lekko zwiększony drop, lekko, a nie że od razu diamenty lecą z każdego stone, gildie i minigierki, ale tak mega dopracowane będzie :)

Opublikowano

Jeżeli chcecie mozemy wejsc na ts porozmawiac pomogl bym wam zrobic fajny serwer survival z gildiami ale moim zdaniem jak surv + gildie to nie minigierki bo nei bedzie sie z kim bic ja bym postawil wszystko na jedno

Opublikowano

Jeżeli chcecie mozemy wejsc na ts porozmawiac pomogl bym wam zrobic fajny serwer survival z gildiami ale moim zdaniem jak surv + gildie to nie minigierki bo nei bedzie sie z kim bic ja bym postawil wszystko na jedno

Minigierki to jedynie malutki dodatek, mob arena i sg, więcej raczej nie będzie.

Opublikowano

Kończymy strefę gracza na www, robimy ostatnie konfiguracje. Na start rozdamy VIP! Budujemy także areny sg, oraz pvp. Dodane będą również różnego typu rangi VIP.

Opublikowano

Mamy nowy spawn na sv, dopracowano rangę gracz i vip. Dodano muzykę na stronie i kończymy wszystkie podstrony.

Zwiększono sloty, zapraszamy! :)

Zrobiłem krótki trailer

https://www.youtube.com/watch?v=tu1vvD1GiJ4&feature=youtu.be

Jutro prawdopodobnie pojawi się sg, oraz arena pvp.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...