Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autorski DROP - LVL - CHAT

XeiXn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja p******e, pieski z majnkraftów płaczą XDDD i tak wy wszyscy jesteście k***a zerami i zawsze nimi będziecie

tacy jak wy mogą takim jak ja najwyżej kutasa lizać

pzdr, gardzę wami wszystkimi, zgińcie

Jedyny normalny :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@cowboy aleś pokazał teraz poziom naprawde... poczytaj ten temat nawet ten cały XeiXn przynajmniej udaje, że coś w tej głowie ma, tacy ludzie jak ty... żenada dla Polski... potem się Polacy dziwią że inne narody tak zle o nich myślą...

Opublikowano

@XeiXn powiedział człowiek, który usilnie próbuje wszystkich przekonać, że ma prawo do rozpowszechniania pluginów do MC xD

Opublikowano

@XeiXn
Mówi miś, który udostępnił pliki serverów MINECRAFT, na których PRACOWAŁ <3

Opublikowano

Armia Minecraftowców 

Vs

17 latek gzz :)

@XeiXn powiedział człowiek, który usilnie próbuje wszystkich przekonać, że ma prawo do rozpowszechniania pluginów do MC xD

@cowboy aleś pokazał teraz poziom naprawde... poczytaj ten temat nawet ten cały XeiXn przynajmniej udaje, że coś w tej głowie ma, tacy ludzie jak ty... żenada dla Polski... potem się Polacy dziwią że inne narody tak zle o nich myślą...

Opublikowano

@XeiXn 17 latek o zerowej świadomości o prawie. Z problemami z ortografią i polszczyzną <3 To świadczy w sumie jeszcze gorzej o Tobie, nie?

Opublikowano

Armia Minecraftowców 

Vs

17 latek gzz :)

Gra w Minecraft'a, różni się programowaniem do niego tak dosyć solidnie, jeśli nie widzisz takich podstawowych różnic to naprawde...

Opublikowano

@XeiXn 17 latek o zerowej świadomości o prawie. Z problemami z ortografią i polszczyzną <3 To świadczy w sumie jeszcze gorzej o Tobie, nie?

Masz racje, nie mam w 100% polskiej ortografi bo nie mieszkam w tym kraju :) Pionku

Opublikowano

@XeiXn Wciąz pozostaje kwestia zerowej świadomości o prawie. Mamy tutaj dumnego przedstawiciela armii 'J#BAĆ POLICJĘ!'

Opublikowano

Jeśli suseu napisz na skyp ze mam usunąć to usune. Tera proszę już tutaj nie pisać

--------------------------------------------------

@XeiXn Wciąz pozostaje kwestia zerowej świadomości o prawie. Mamy tutaj dumnego przedstawiciela armii 'J#BAĆ POLICJĘ!'

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCowbwoy Idź, napij się yerby i proszę, wyrażaj się troszkę bardziej cenzuralnie :)

mogę co najwyżej wyruchać ci matkę byś wiedział co to znaczy łaska pana, j****y k***a ludzki śmieciu

Opublikowano

mogę co najwyżej wyruchać ci matkę byś wiedział co to znaczy łaska pana, j****y k***a ludzki śmieciu

Panu podziękuje :P 

Opublikowano

Tak czytając te wasze wypociny o 7 rano myślę sobie co te klocki robią z człowieka, szczerze tylko 3 osoby powinny dyskutować na temat treści tego tematu

autor pluginu, założyciel tematu i moderator działu. 

Jeśli chcecie dyskutować dalej polecam teamspeak3 mogę wam nawet zrobić kanał na swoim a jak się boicie rozdać na pw kody na premium do jednego z vpnów. Do tego dorzucę eksperta programistę, przyszłego psychologa i osobisty spełni-acz moich marzeń na pewno chętnie podyskutujemy z wami na temat waszej bez sensownej gówno burzy. 

A co do susełków moim zdaniem dobry plugin na drop jak nie jeden z lepszych jaki używałem/używam i głupio go tak udostępniać bez dowodów że ci na to pozwolił.

A do tego oznaczę osoby które wymieniłem:

@Risen. - psycholog

@PLAnonymousPL - spełniacz tylko moich marzeń 

@Vinect - ekspert programista 

Opublikowano

A ty szaPL jeśli mówisz że nie powinni sie wypowiadać to też się nie wypowiadaj.

Kisnę xD.

Tak czytając te wasze wypociny o 7 rano myślę sobie co te klocki robią z człowieka, szczerze tylko 3 osoby powinny dyskutować na temat treści tego tematu

autor pluginu, założyciel tematu i moderator działu. 

Jeśli chcecie dyskutować dalej polecam teamspeak3 mogę wam nawet zrobić kanał na swoim a jak się boicie rozdać na pw kody na premium do jednego z vpnów. Do tego dorzucę eksperta programistę, przyszłego psychologa i osobisty spełni-acz moich marzeń na pewno chętnie podyskutujemy z wami na temat waszej bez sensownej gówno burzy. 

A co do susełków moim zdaniem dobry plugin na drop jak nie jeden z lepszych jaki używałem/używam i głupio go tak udostępniać bez dowodów że ci na to pozwolił.

A do tego oznaczę osoby które wymieniłem:

@Risen. - psycholog

@PLAnonymousPL - spełniacz tylko moich marzeń 

@Vinect - ekspert programista 

Opublikowano

Jeśli suseu napisz na skyp ze mam usunąć to usune. Tera proszę już tutaj nie pisać

Nie na tej zasadzie to polega. Dopóki nie masz zgody na udostępnienie autorskiego pluginu, to nie ma mowy, aby tutaj został w dziale ten projekt.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...