Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Revoria

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem kiedykolwiek. Polecam jak najbardziej. Ogarnięta administracja, cheaterzy długo tam nie pograją, dobry exp, łatwo zarobić.

Jedyny minus to optymalizacja map, fpsy nie raz spadają tragicznie.

#OpISIS

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, dużo graczy a administracja naprawdę zajmuję się serwerem robią co mogą by grało się jak najlepiej :)­

jedynie co Reroy cos robi bo reszta to tragedia ja osobiscie nie polecam

Opublikowano

Nie polecam. Balansu pomiędzy klasami żadnego nie ma. Body to jakaś porażka w porównaniu z innymi klasami...

Opublikowano

@dddaad

Nie ma takiego czegoś jak balans, postacie nie mogą być przecież RÓWNE, bo wtedy by nie było sensu grania różnymi klasami :D

W metinie zawsze jakaś postać była lepsza.

Opublikowano

@dddaad

Nie ma takiego czegoś jak balans, postacie nie mogą być przecież RÓWNE, bo wtedy by nie było sensu grania różnymi klasami  :D

W metinie zawsze jakaś postać była lepsza.

Wejdź pograj na tym serwerze bodym weź kilka pvp na większym lvl z full eq.

Dla dalszych twoich wątpliwości popytaj graczy na serwerze którzy grają tą klasą co sądzą na ten temat,

a dopiero potem wróć i się  wypowiedz w tej kwestii.

Body przy full eq ma śmieszne dmg w porównaniu z innymi klasami na tym serwerze.

Opublikowano

Wejdź pograj na tym serwerze bodym weź kilka pvp na większym lvl z full eq.

Dla dalszych twoich wątpliwości popytaj graczy na serwerze którzy grają tą klasą co sądzą na ten temat,

a dopiero potem wróć i się wypowiedz w tej kwestii.

Body przy full eq ma śmieszne dmg w porównaniu z innymi klasami na tym serwerze.

Smiesznym jest bicie sie na serwerze easy ponizej max poziomu. Jak sie nie umie grac, to sie k***a nie gra a nie zatruwacie ludziom zycie. Na ZADNYM, ale to ZADNYM serwerze nie ma i nie bedzie balansu, bo trafiaja sie spierdoliny ktore nie potrafia dostosowac stylu gry do danej postaci, przez co dostaja w dupe i nie chce przyjac do wiadomosci ze to ONI sa winni a nie inni.
Opublikowano

Tak tak, wbiłem 3x200 na wh i mb, konta już wymienilem i nie gram tu, ale jak ktos lubi robic dungi to polecam :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Smiesznym jest bicie sie na serwerze easy ponizej max poziomu. Jak sie nie umie grac, to sie k***a nie gra a nie zatruwacie ludziom zycie. Na ZADNYM, ale to ZADNYM serwerze nie ma i nie bedzie balansu, bo trafiaja sie spierdoliny ktore nie potrafia dostosowac stylu gry do danej postaci, przez co dostaja w dupe i nie chce przyjac do wiadomosci ze to ONI sa winni a nie inni. 

Jedyną jak to określiłeś " spierdoliną " jesteś tutaj ty ;)

Nie pozdrawiam 

Opublikowano

Jedyną jak to określiłeś " spierdoliną " jesteś tutaj ty ;).

Nie pozdrawiam

Prawie sie przejalem slowami noname. Tak troche jestes nikim, wiec splywa po mnie opinia osoby bez kszty reputacji czy charyzmy ;)
Opublikowano

Ci, co wymyślili balans w metinie powinni zawisnąć na sznurze. ^^

Nie po to są 4 postacie, 8 klas, by każda była równa, no ludzie.

Ogólnie grałem tam wcześniej, nawet fajnie Ci ten serwer sherer wyszedł, polecam :v

Opublikowano

Ci, co wymyślili balans w metinie powinni zawisnąć na sznurze. ^^

Nie po to są 4 postacie, 8 klas, by każda była równa, no ludzie.

Ogólnie grałem tam wcześniej, nawet fajnie Ci ten serwer sherer wyszedł, polecam :v

Moim ostatnim serwerem byla Temida Piotrku :)
Opublikowano

Tutaj tylko Archer jest gównem no i nie wiem, jaki jest smok tutaj, bo mało ich widuje :)

1gif_ssppphn.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co myślicie o update który wpadł na serwer?

Co prawda z dwutygodniową obsuwą, ale wszedł na serwer, trochę mają do poprawy, bo bugi oczywiście były/są, ale liczą się chęci.

Jak dla mnie update na plus, fajna mapka :D

Opublikowano

Co myślicie o update który wpadł na serwer?

Co prawda z dwutygodniową obsuwą, ale wszedł na serwer, trochę mają do poprawy, bo bugi oczywiście były/są, ale liczą się chęci.

Jak dla mnie update na plus, fajna mapka :D

Ja wlasnie przez ten update przestalem tam grac. Na jednym z wiekszych spotow z pd 100 wbilem 1,5 lvla. Przeciez to jest jakas kpina. Gdyby nie ten exp to napewno, ale to napewno bym tam zostal, bo serwer jak dla mnie TOP1. Ciezko bedzie znalezc cos chociaz po czesci tak zrobionego jak Revoria. 

Opublikowano

Ja wlasnie przez ten update przestalem tam grac. Na jednym z wiekszych spotow z pd 100 wbilem 1,5 lvla. Przeciez to jest jakas kpina. Gdyby nie ten exp to napewno, ale to napewno bym tam zostal, bo serwer jak dla mnie TOP1. Ciezko bedzie znalezc cos chociaz po czesci tak zrobionego jak Revoria.

Exp 200-220 bez full is exp wychodzi około 6h.

Mozna to sobie rozłożyć na kilka dni po parę godzin i max wbity.

Kup sobie wierzcha za PO, PD 100% i jazda! ( pd z IS na 24h to chyba 3zł )

1gif_ssppphn.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co IS? 
Na serwerze jest o tyle dobrze, że jak poświęcisz parę H na zdobycie ok. 1.5kkkk to exp leci jak przyjemność na 200 - 220. Osobiście mam full IS bez wydania, ani grosza na serwer ;). Raz tylko wydałem 6 zł bo miałem na komórce na monetę 3 dniową :). Botek i 200kkk w H.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz sie zmieniło, nie kazdy chce sprzedawać ISa za hajsy, a jak sprzedają to taką naliczaja marże ze w pale sie nie miesci. Osoba bwz ISu nic nie osiagnie sama..

GLELTm4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...