Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Revoria

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zasługuje na uznanie. Administracja dba o graczy, bez problemu można się skontaktować. Widać starania z ich strony.

Gram tutaj chyba od początku i nie marudzę, nie da się nudzić! Jest mega potencjał.  :yay:

Opublikowano

Gram od drugiego dnia serwera i nie myślę nawet o tym, by skończyć. Pierwszy raz od.. roku, może dwóch tak mnie wciągnął serwer.

Ludzi dużo, administracja bardzo dobra i co najważniejsze... SĄ WOJNY GILDII, dużo wojen! Pełno zadymek i innych bijatyk, a to się ceni i tego brakowało na wielu serwerach. Polecam każdemu, kto lubi tego typu serwery.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer jest jednym z lepszych, które wystartował w 2015 roku.

Pozazdrościć im można tylko tyle osób i takie rezultaty.

Jak najbardziej na plus :)

Opublikowano

No serwerek ciekawy

Ale jak zarobić na eq ?

Żeby zrobić eq do PvP wystarczy biegać na dungi.

A żeby zarobić na IS, to wystarczy posiedzieć, podropić ulepek i je sprzedać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

możecie szczegółowo napisać co, jak i gdzie dropic? Bo mam już 100lvl i mało kasy :/ Ciezko uzbierac wiecej niz 30kkk

Opublikowano

Polecam serwer bo administracja dba o niego i to widac. Gdy bocilem to napisal do mnie administrator i nawet dal az trzy minuty na odpisanie. Niestety odpisalem po czterech a byl wysoki lv ; (

Opublikowano

Bociłem tam przez 7h na 3 postaciach, napisał do mnie admin, miałem na odpowiedź 3 minuty, moda mam dobrego więc widać godzinę i lvl. Nie dostałem bana. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer mogę polecić bo grałem trochę czasu i miło go spędziłem. Jednak to nie dla mnie, aby robić jeden dungeon tysiąc razy, bo eq, bo misja itp. Bez itemków z IS'a ciężko się przebić w pvp/wojnach.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

oplaca sie grac??? powiedzcie mi :-)

Opłaca.

Tyle postów jest opisujących serwer, trudno to tak stwierdzić kolego? :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam  obejrzeć metina na modach u NoPerfect Syfny serwer :)

No, można stwierdzić że od bardzo dawna żaden serwer nie dostał takiej dobrej opinii ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No, można stwierdzić że od bardzo dawna żaden serwer nie dostał takiej dobrej opinii ;)

Prosze cię chyba sam nie wierzysz w to co mówisz. Ci administratorzy są tępi a jego gra to zwracanie na siebie uwagi na każdym kroku. Odrobina ostrożności i maxa tam można dobić :). I dodatkowo ten admin który dał mu ub nie ogar totalny ;x

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, dużo graczy a administracja naprawdę zajmuję się serwerem robią co mogą by grało się jak najlepiej :)­

Cześć
­

Opublikowano

Przy zalogowaniu mam 1-5 fps i to tylko na tym serwie nwm dlaczego a szkoda bo serwer bardzo mi się spodobał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...