Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream dostał bana na Twitchu?

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co Wam chodzi... Ja tam do Disa nic nie mam, nawet szacunku.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem o co Wam chodzi... Ja tam do Disa nic nie mam, nawet szacunku.

Idź na czat i pisz dalej JD chyba, że dalej chcesz wykazywać Twój poziom w tym temacie, elo.

Opublikowano

Cycki rozebrane do połowy można streamować (jakieś dziwki z lola), a choinki już nie, co? Dis to p****, a choinka pewnie była ubrana w tęcze. Dlatego bana dostał na ryj.

Opublikowano

Powinien dostać bana za modyfikację plików gry, czyli mapy.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Powinien dostać bana za modyfikację plików gry, czyli mapy.

jak dla mnie ta mapa powinna byc wgrana na stale

no ale jak rito wprowadzil zimowa mape to cebule plakaly bo ich wooden pc mialy po 10 fps wtedy hahahhahahha

Opublikowano

Podziwiam was ludzie, poważnie. Mi byłoby szkoda swojego wolnego czasu na to, aby wypisywać o innych takie pierdoły. Okej, sam za panem Norbertem nie przepadam, ale mam go głęboko w poważaniu, nie oglądam go i moje hobby nie opiera się na hejtowaniu go w każdym miejscu na ziemi przez 24/7. Jest tyle fajnych rzeczy do robienia w wolnym czasie, ale.. po co ja to piszę, wystarczy spojrzeć na odpowiedzi wyżej, debili nie brakuje.

lownfast

Opublikowano

Podziwiam was ludzie, poważnie. Mi byłoby szkoda swojego wolnego czasu na to, aby wypisywać o innych takie pierdoły. Okej, sam za panem Norbertem nie przepadam, ale mam go głęboko w poważaniu, nie oglądam go i moje hobby nie opiera się na hejtowaniu go w każdym miejscu na ziemi przez 24/7. Jest tyle fajnych rzeczy do robienia w wolnym czasie, ale.. po co ja to piszę, wystarczy spojrzeć na odpowiedzi wyżej, debili nie brakuje.

Pisząc to zmarnowałeś tylko kilka minut swojego życia bo i tak nikt nic z tego nie zrozumie. Pomimo tego zgadzam się z Tobą, nie lubisz kogoś, nie oglądasz go, nie tracisz czasu na niego... Jeszcze dajcie mu donejty z wiadomością jak bardzo nim gardzicie.

Opublikowano

Pisząc to zmarnowałeś tylko kilka minut swojego życia bo i tak nikt nic z tego nie zrozumie. Pomimo tego zgadzam się z Tobą, nie lubisz kogoś, nie oglądasz go, nie tracisz czasu na niego... Jeszcze dajcie mu donejty z wiadomością jak bardzo nim gardzicie.

Trolle nie pojmują, że tak naprawdę działają na jego korzyść. Widzów ma coraz więcej, nawet u innych streamerów nie związanych w ogóle ze sceną lola ludzie spamują o Gierczaku, także skutecznie mu nabijają kasę w portfelu. Zresztą, czego my wymagamy od 14/15 latków, którzy tylko szukają jakiejś dramy żeby się nieco powyzywać. Dojrzały człowiek raczej w 99% by się tak nie zachował. 

lownfast

Opublikowano

Trolle nie pojmują, że tak naprawdę działają na jego korzyść. Widzów ma coraz więcej, nawet u innych streamerów nie związanych w ogóle ze sceną lola ludzie spamują o Gierczaku, także skutecznie mu nabijają kasę w portfelu. Zresztą, czego my wymagamy od 14/15 latków, którzy tylko szukają jakiejś dramy żeby się nieco powyzywać. Dojrzały człowiek raczej w 99% by się tak nie zachował. 

Nie przesadzajmy. Przecież Dis nie dostaje złotówki za każde JD napisane gdzieś na Twitchu. 

Opublikowano

Nie przesadzajmy. Przecież Dis nie dostaje złotówki za każde JD napisane gdzieś na Twitchu. 

Ja o tym wiem, ale chodzi mi tu o przyciąganie kolejnych widzów (ktoś o tym już pisał w tym temacie) na jego stream, a jak wiadomo więcej widzów = większe zarobki. Poza tym, raz siedziałem na jego strumyku i ktoś go wyzwał w donate, także tylko go karmią. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...