Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream dostał bana na Twitchu?

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpierdalają mnie Ci "disonators" XDD. Dis to k***a i nikt go na twitchu nie lubi. Nervarien to też chyba z litości z nim siedzi.

A jak Snoower z nim grał to też mu za plecami gadał, że to j****y toksyk i generalnie gra z nim by zdobyć sobie widzów. Pokazano jak go lubią na ostatnim turnieju, jak stworzyli bany o inicjałach "JD" xD

Mam nadzieję, że nie dostanie unbana, bo jakoś taki Imba jak jeszcze streamował kiedyś to jakieś panienki nocami na youtube pokazywał (teledyski muzyczne z ich udziałem) i za to bana dostał, a takiej patolki Disa przez ponad 2 lata nie potrafili zbanować.

O rajdach Imby nie wspominam bo to nie jego wina imo.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest chyba najgłupszy powód jaki kiedykolwiek usłyszałam. Ale znając Twitcha to prawda. ._.

Twitch to jest strona do streamowania z gier, czy streamowania z tego, że jakiś p**** ubiera choinke przez godzine puszczajac kolędy i nie ma żadnej gry w tle?

Nie dziwie sie, że Twitch go zbanował i ciesze sie z tego, ten czlowiek to oszust, kanciarz, prowokator i hipokryta a w dodatku flamer. Kogo obchodzi to, jaką on ma choinke bądź jak ją ubiera.

Opublikowano

JEBAC DISA JEBAC DISA JEBAC DISA

bogu dzieki ze wkoncu ma bana nienawidze typa jak dla mnie zwyrol jakich malo z mordy idiota z mozgu k***a zul spod biedry kolczyk w cipie XDXDDDDDDDDDD

Opublikowano

Twitch to jest strona do streamowania z gier, czy streamowania z tego, że jakiś p**** ubiera choinke przez godzine puszczajac kolędy i nie ma żadnej gry w tle?

Nie dziwie sie, że Twitch go zbanował i ciesze sie z tego, ten czlowiek to oszust, kanciarz, prowokator i hipokryta a w dodatku flamer. Kogo obchodzi to, jaką on ma choinke bądź jak ją ubiera.

Zapewne dostał za to bana, lecz twitch posiada możliwość nadawania w inny sposób, ale zamiast gry on musiałby streamować z kategorii Gaming Talk Shows czy z Creative, nie wiem jak to do końca on miał na streamie, ale jeżeli streamował w kategorii League of Legends i nie było żadnego okienka związanego z grą to dostał słusznego bana.

Opublikowano

Rozpierdalają mnie Ci "disonators" XDD. Dis to k***a i nikt go na twitchu nie lubi. Nervarien to też chyba z litości z nim siedzi.

A jak Snoower z nim grał to też mu za plecami gadał, że to j****y toksyk i generalnie gra z nim by zdobyć sobie widzów. Pokazano jak go lubią na ostatnim turnieju, jak stworzyli bany o inicjałach "JD" xD

Mam nadzieję, że nie dostanie unbana, bo jakoś taki Imba jak jeszcze streamował kiedyś to jakieś panienki nocami na youtube pokazywał (teledyski muzyczne z ich udziałem) i za to bana dostał, a takiej patolki Disa przez ponad 2 lata nie potrafili zbanować.

O rajdach Imby nie wspominam bo to nie jego wina imo.

Proszę cie jakoś ludzie go oglądają więc niektórzy go lubią mów za siebie na za innych dziękuje dobranoc znając życie dostanie unbana, a jeszcze jako jeden z pierwszych polskich streamerow lola należy mu sie odrobina szacunku.

Opublikowano

najgorzej jak ktos jest nijaki to wtedy go nikt nie oglada. Disa albo lubia albo nienawidza, ale i tak zarabia kasiorke czy to na normalnych widzach czy baranach co mu kwit wysylaja z jakims wyzwiskiem. JA mam na niego wyjebane ogolnie, ale beke mam z tych hejterow co mu sponsoruja te cale streamy poprzez donate itp.
Bo gdyby ktos na ich streama wbil... a nie sory nikt by nie wbil :D 

Opublikowano

Kurde szkoda. Norbert to wspaniały streamer, uważam  ze polski naród dużo na tym stracił. Pamiętam jak parę lat temu kiedy jeszcze nie był takim celebrytą, jak jeszcze nie miał tak sporej ilości wiernych i oddanych mu widzów, wysyłających śmieszne dotacje  oraz piszących na czacie JD, spotkałem go kiedyś na swej drodze życia. Dużo rozmawialiśmy, pamiętam jak pokazywał mi jak założyć kolczyk na swoich wargach sromowych, dyskutowaliśmy o tym jak dobrą firmą jest Riot Games i że może kiedyś spotkamy się w w dywizji challenger. Zaproponował mi Kiarę, bo to cytuję "sprzedajna j****a w dupe k***a która nawet z połykiem zrobić nie może i ze jak tylko ma okazje  to oddaje ją swoim kolegom żeby go dalej szanowali" ale odmówiłem bo ja dobry człowiek jestem. Miłość to miłość. To była moja przygoda życia, wiele się od tamtej pory zmieniło, ale Norbert Gierczak to dalej ten sam wspaniały człowiek i uważam ze Twitch.tv powinien go odbanować aby dalej szerzył miłość i szacunek dla innych ludzi.

kc disstream

Opublikowano

Nie miał zaznaczone na kanale, że gra w Lola. Miał "odtwarzanie dla x osób" gdzie normalnie po odtwarzanie miałaby być nazwa gry. Ta jego koleżanka powiedziała, że to 24h, bo twitchowi się nie spodobało że to streamuje.

Fajnie, że są tacy ludzie jak #27 i #28, wyrównujecie szalę ;) 

Opublikowano

Niby powód z za przeproszeniem *** wzięty, ale Disowi należał się ban jak wyzywał ludzi od raków, żeby dostali raka itp jak tylko przegrał jakiś typ linie. ­

Opublikowano

Niby powód z za przeproszeniem *** wzięty, ale Disowi należał się ban jak wyzywał ludzi od raków, żeby dostali raka itp jak tylko przegrał jakiś typ linie. ­

Kubon też wyzywa ludzi od raków i by dostali raka ban kubonowi!:D

Opublikowano

Kubon też wyzywa ludzi od raków i by dostali raka ban kubonowi! :D

Porównanie Disa do Kubona to jest tak samo jakbyś porównał kupę do kanapki.

Kubon > Dis.

­

Opublikowano

Porównanie Disa do Kubona to jest tak samo jakbyś porównał kupę do kanapki.

Kubon > Dis

Jeśli chodzi o styl gry tak ale kubon robi streamy bo teraz jest taka moda kiedyś jakoś kubon nawet chyba nei wiedział że można robić streamy...

Opublikowano

Kubon też wyzywa ludzi od raków i by dostali raka ban kubonowi! :D

Tylko Kubon w przeciwieństwie do Disa robi to dla żartów i odkąd go oglądam nigdy nie widziałem, aby kogoś zwyzywał.

A dis? Dis flame ma w żyłach i pokazuje to codziennie na streamach i zachowuje sie jak p****, który chce wkładać dzieciom łapy pod kołdrę. Dla mnie ten frajer powinien dostać perma, nawet za to, iż Twitch to platforma do streamowania gier, a nie ubierania choinki i pokazywanie swojej grubej dupy na oczach 3 tysięcy osób, gdize chcą pooglądać (GRE), nie ubieranie jakiejś choinki.

Opublikowano

Jeśli chodzi o styl gry tak ale kubon robi streamy bo teraz jest taka moda kiedyś jakoś kubon nawet chyba nei wiedział że można robić streamy...

Dodam, że Dis był wypromowany przez Nitro, Nervariena, Isami itp (przez tą dramę z bolem) a Kubon od 0 zaczynał nikt go nie promował jedynie był znany dzięki LCS dopiero potem każdy z nim zaczął grać (chodzi mi o tych bardziej znanych streamerów).

­

Opublikowano

Dodam, że Dis był wypromowany przez Nitro, Nervariena, Isami itp (przez tą dramę z bolem) a Kubon od 0 zaczynał nikt go nie promował jedynie był znany dzięki LCS dopiero potem każdy z nim zaczął grać (chodzi mi o tych bardziej znanych streamerów).

­

Dis przed drama też miał 2k widzów :)  że nitro zrobił drame i poszedł sie popłakać do isamu to nie wina Disa że zbanował bolowca

Opublikowano

Dis przed drama też miał 2k widzów :)  że nitro zrobił drame i poszedł sie popłakać do isamu to nie wina Disa że zbanował bolowca

Przed tym Dis miał po 200 widzów, wiem bo kiedyś go oglądałem jak jeszcze był komentatorem i jeszcze jak miał dziewczynę (nie Kiare).

­

Opublikowano

Przed tym Dis miał po 200 widzów, wiem bo kiedyś go oglądałem jak jeszcze był komentatorem i jeszcze jak miał dziewczynę (nie Kiare).

­

Ja oglądałem przed drama jak miał liczbę widzów do 2k co do kubon wybił się dzięki nvidi/lcs i rockowi jakby rock miał takie zasady jak kiedyś to kubon mógłby pomarzyć czyli 4k stałych widzów

Opublikowano

Tylko Kubon w przeciwieństwie do Disa robi to dla żartów i odkąd go oglądam nigdy nie widziałem, aby kogoś zwyzywał.

A dis? Dis flame ma w żyłach i pokazuje to codziennie na streamach i zachowuje sie jak p****, który chce wkładać dzieciom łapy pod kołdrę. Dla mnie ten frajer powinien dostać perma, nawet za to, iż Twitch to platforma do streamowania gier, a nie ubierania choinki i pokazywanie swojej grubej dupy na oczach 3 tysięcy osób, gdize chcą pooglądać (GRE), nie ubieranie jakiejś choinki.

A takim dzieciom jak ty i innym osoba hejtujacym tego typa powinien byc ban na internet do 2 miesięcy bo juz rzygać można tym.Wyzywaniem go pokazujecie ze sami jestescie toxic :D jedno mnie zastanawia dlaczego ludzie którzy go wyzywają sa w przedziale wiekowym od 14 do 16? jeszcze nie zapomnijmy kozaczkow po 24 lat którzy z matka mieszkaja :D.

­

wypromowany?  to co nitro isamu nerwa i te itp pisali ze wbijac na tego streama dobry jungler norbi pokazuje cebulką jak grac jungli master ji? raczej nie tak samo można napisać ze isamu wybil sie na dramie z fubu ale to wtedy prawie milion gimnazjalistów mi leb upierdoli :D 

. Zaproponował mi Kiarę, bo to cytuję "sprzedajna j****a w dupe k***a która nawet z połykiem zrobić nie może i ze jak tylko ma okazje  to oddaje ją swoim kolegom żeby go dalej szanowali" 

Wyzywasz kiare bo stremowała z norbim czy dlatego ze jak przejdziesz kolo dziewczyny to glowa w dół i przechodzisz dalej :D

Nie bronie disa czy kiare ale to wasze wyzywanie go jest bardziej popierdolone od tego jego streama xD tak naprawde wy go reklamujecie wyzywając go :D powyzywasz go gdzie ktos go nie zna wejdzie na streama i juz 1 widz wiecej :D uważacie ze jestescie mniej toxic zróbcie konto na twitchu stremujcie :D zobaczymy 

Opublikowano

Wielka szkoda że duma naszego narodu została w tak brutalny, bezlitosny sposób potraktowana. Nie wiem jak dalej potoczy się moje życie. Całkiem możliwe że skończę jako bezdomny alkoholik, i do końca swych dni nie będę w stanie się otrząsnąć po tej stracie. Wróć Norbert, prosimy!

Opublikowano

Przecież twitch nie jest tylko do streamowania gier, ale jak ktoś pomimo braków w tej kwestii dalej musi wcisnąć swoje 3 grosze do tematu to robi się to przykre. Ultra Music Festival też był streamowany na twitchu, 300k osób nie miało problemu z tym, ale mieszkamy w Polsce. Jak ktoś robi to co lubi, jeszcze przy tym obraża i flamuje i na tym zarabia to ból dupy aktywacja  :lenny:

Opublikowano

Za to Dis potrafi coś na sb zarobić i streamować gry, a nie jak wy, siedzicie na dupie i wyzywacie streamerów :D Pewnie jesteście bardziej toksyczni niż Dis ;)

Opublikowano

A takim dzieciom jak ty i innym osoba hejtujacym tego typa powinien byc ban na internet do 2 miesięcy bo juz rzygać można tym.Wyzywaniem go pokazujecie ze sami jestescie toxic :D jedno mnie zastanawia dlaczego ludzie którzy go wyzywają sa w przedziale wiekowym od 14 do 16? jeszcze nie zapomnijmy kozaczkow po 24 lat którzy z matka mieszkaja :D.

wypromowany?  to co nitro isamu nerwa i te itp pisali ze wbijac na tego streama dobry jungler norbi pokazuje cebulką jak grac jungli master ji? raczej nie tak samo można napisać ze isamu wybil sie na dramie z fubu ale to wtedy prawie milion gimnazjalistów mi leb upierdoli :D

Wyzywasz kiare bo stremowała z norbim czy dlatego ze jak przejdziesz kolo dziewczyny to glowa w dół i przechodzisz dalej :D

Nie bronie disa czy kiare ale to wasze wyzywanie go jest bardziej popierdolone od tego jego streama xD tak naprawde wy go reklamujecie wyzywając go :D powyzywasz go gdzie ktos go nie zna wejdzie na streama i juz 1 widz wiecej :D uważacie ze jestescie mniej toxic zróbcie konto na twitchu stremujcie :D zobaczymy 

Jeszcze raz przeczytaj to co napisałem. To dzięki "JP Armii" on stał się taki znany. Zobacz na jego streamy co 3 słowo to JD więc większość go nie lubi. 

­

Opublikowano

Co ty pierdolisz? Mam szanować człowieka, który na soloq wyzywał mi rodzine i życzył mi raka? Czym jest jego praca? Wyzywać ludzi? Okłamywać własnych widzów i robić z nich debili? Mam 18 lat, dla Twojej wiadomości i miałem z nim więcej razy doczynienia, niż ty chociażby 5 mintu z nim rozmowy. Ciekaw jestem, ile ty masz lat i czy ty mieszkasz z mamusią. Nie idę za głosem ludu, tak btw, patrze swoja obiektywną opinią, ten człowiek niszczy Polską scene za pomocą swojego flame, bo już wielokrotnie uruchamia mu się syndrom bulwersu na streamach a mówił, że to ograniczył a tego nie widać.

A co do jego "komentatorstwa" spoko, szanuje to, że ma swoja pasje i próbuje się nią dzielić. Ale jakby każdy caster miał się zachowywać jak DIS, to Riot na swoim chacie by zbanował ponad 500tyś osób, a jego uraża jakieś "JD" gdzie mówi, że ma do tego dysans. Gdzie tu sens? Wyjaśnisz mi?

Poza tym tak jak up kolega mówi, dis robi z siebie rycerza na białym koniu próbując banować ludzi na "bocie" a on okłamywał swoich widzów, że wbił konto 30lvl, a tak naprawdę je kupił argumentując na swoja obrone to, ze nie wiedział, iż konto było lvl'owane. (Hipokryzja)? / Wybił się on dzięki Nitrowi przez tą drame, którą stworzyli, a takto na streamach mial po 200-300 widzów i nawet nie dostawał donate, chyba że raz na 5 miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...