Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać/klasa jaką zagracie?

PPaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój plan jest trochę bardziej rozbudowany, ale to przez to, że na innych serwerach miałem po 5-6 postaci. ^^

Najpierw zrobię Summonera, ale zaraz po nim leci Blade Master, KFM i Destroyer + ewentualnie Sin i Blade Dancer.

Ale głównie będę skupiać się na klasie Blade Master i Summoner.

Polski Fansite o B&S:
small_logo.png

Opublikowano

Straszny mam dylemat (jak zwykle >.<), Blade Master, Force Master lub Summoner, na pewno któraś z tych podanych.

Opublikowano

Na pewno Blade Master później pewnie coś innego :) może summoner

Mam pytanie czy wybranie Jin czy Yun ma jakieś znaczenie w statystykach czy tylko stylistyczne ?

PS: Czy ktoś wie jakie będą servery ? i ile ich będzie ?

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Mam pytanie czy wybranie Jin czy Yun ma jakieś znaczenie w statystykach czy tylko stylistyczne ?

Jin - Ta rasa jest przeciwieństwem rasy Gon,opiera się ona na szybkich atakach i zręczności nie na brutalnej sile fizycznej.

Yun - Jest to rasa której przewodnikiem jest natura dlatego jest to rasa szybka i dość wytrzymała rasa.

I w rasie Yun możesz być tylko płcią piękną ;)

źródło :

http://www.mpcforum.pl/topic/1487334-bladesoul-otwarcie-bladesoul-eu/#entry12597858

Opublikowano

Oczywiście że moja uszata loli pinkności (Lyn) z Neko-tan (Summoner) grać będę z kilkoma osobami więc rola supportu mi jak najbardziej odpowiada :) Serwer będzie jeden + wybranie rasy nie ma zbytnio znaczenia (tylko wizualnie). ;)

Opublikowano

Rasa nie ma żadnego wpływu na statystyki, więc są to sprawy tylko wizualne.

Na CBT były 3, ale jeszcze nic nie napisali o tym, więc nie wiemy czy nazwy będą takie same i ile dokładnie serwerów będzie, ale na pewno będzie jakaś informacja przed startem. :)

:Edit:

Jednak są już nazwy serwerów i ich ilość:

• Ebon Hall
  • Windrest
  • Cardinal Gates
  • Wild Springs
  • Starfall Crater
  • Hao District

Źródło

Polski Fansite o B&S:
small_logo.png

Opublikowano

no wlasnie mam nadzieje ze nie bedzie wplywu na klase poprzez wybor rasy jak w neverwinter

to jaki swiat wybieramy i gramy ?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

no wlasnie mam nadzieje ze nie bedzie wplywu na klase poprzez wybor rasy jak w neverwinter

to jaki swiat wybieramy i gramy ?

Nie musisz mieć nadziei, to jest w 100% pewne :>.

Co do świata to nie mam pojęcia, po necie krążą jakieś tematy o tym,że Polskie gildie chcą wejść na ten sam serwer, ale ja sam nie wiem na, którym będę grać, mam czas jak coś do 15 stycznia. ^^

Przynajmniej wiem jakie klasy sobie stworzyć na początku (BM i SM) :>, a serwer może poczekać. ^^

Polski Fansite o B&S:
small_logo.png

Opublikowano

było by dobrze do startu serverów wiedzieć co i jak :) więc pasuje tu na forum oraz na bladeandsoul.net.pl napisać w ostateczności jaki server większość wybrała :)

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Assasin, Summoner, Blade Master :3

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...