Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reverion - Poszukiwana reklama serwera Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale harnaś nawet nie prosił o to nabijanie wyświetleń, a pewne bliskie mu osoby zrobiły to dla beki i biedny chłopak zmieszany z tego powodu z błotem nie ma na to wpływu.  :((

Bardzo polecam współpracę, ze względu na zaangażowanie i profesjonalizm założyciela projektu!  B)

c:

Opublikowano

1. Sama 2. Mam lepsze rzeczy do roboty niż nabijanie 50k wyświetleń. Powiedz lepiej ile Wam zapłacili za podbijanie ? 

Masz razie zżera nas zazdrość że sami sobie nabili wyświetlenia, szkoda tylko że z tych 50k z groszami wyświetleń, są tylko 2 strony, to już osoba która ma 100 wyświetleń ma więcej komentarzy, co z tego wynika? Że sami sobie nabijacie, ale jak napisałam UP, powiedzcie ile Was dają za obronę i za ten no szybko podbijanie ? Może dołączę do Waszej grupy przydupasów.

Topic, 

Nie polecam xD

K***a nie wiem czy jesteś aż tak bardzo ograniczona umysłowo czy moja kostka jest po prostu bardziej inteligentniejsza niż ty? skąd masz pewność że sam sobie nabił te wyświetlenia? każdy może odpalić bota i je nabić i przestań płakać  amebo z powodu jakichś wyświetleń nie podoba ci się to? to nie wchodź i nie patrz jeżeli tak bardzo cie dupsko boli.

Co do serwera to polecam HARNASIA bo jest polakiem najgorszym i może i umie stawiać serwery itp itd ale mu to nie wychodzi hehehehe

nie no taki żarcik @harnaś przyjacielu

Opublikowano

1. Sama 2. Mam lepsze rzeczy do roboty niż nabijanie 50k wyświetleń. Powiedz lepiej ile Wam zapłacili za podbijanie ? 

Masz razie zżera nas zazdrość że sami sobie nabili wyświetlenia, szkoda tylko że z tych 50k z groszami wyświetleń, są tylko 2 strony, to już osoba która ma 100 wyświetleń ma więcej komentarzy, co z tego wynika? Że sami sobie nabijacie, ale jak napisałam UP, powiedzcie ile Was dają za obronę i za ten no szybko podbijanie ? Może dołączę do Waszej grupy przydupasów.

Topic, 

Nie polecam xD

Idź k***a strzel barana w ściane XDDDDDDDDDD

Polecam bo dobry piotrus jest jak kontrabanda wchodzi w niego 3 i zaden nie ogarnia

#teamfifi

bedzie sie zajmowal

xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Recommended by mks

Ps: Zamknąć pizdy leszcze bo hejtujecie mi Mareczka, a kim wy k***a żuki jesteście?

Opublikowano

Unga nudne musisz mieć życie, na serio. Nie znam harnasia i nie wiem co oni tak robią, ale Ty nawet zdań budować nie potrafisz, a piszesz o inteligencji.

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Mam w sumie grupę na fejsie 700+ like :D

Kiedy jakieś wstępne zapowiedzi serwera?

Przewidziane już są daty?

Opublikowano

Harnaś wyłącz już tych murzynów od odświeżania ogłoszenia, bo to robi się śmieszne.

Ile im zapłaciłeś?, bo sam bym się przyjął do Twojego "Zespołu".

A tak serio, to jesteś komiczny, robiąc takie rzeczy.  :((  :yay: 

Nie polecam ze względu na Twoją osobę.

Ano, czekam na punkty.  :yay:  :yay:  :yay: 

Pewnie wzial se vps-a i napierdala automatem z crona pff.. xD

Opublikowano

No bo hajs z lipnej wersji Ascariala się zgadza :) Co do serwera nie widziałem nigdy harnasia w projekcie, który miałby jakiś sensowny budżet, bo serwery jako tako nie były złe, ale mała reklama oraz późniejszy brak zaangażowania sprawiły, że serwery padały. @Algade pozdro 600 QMPLU, błagam cię jesteś żałosny, w każdym temacie metina to piszesz i liżesz dla głupiej rangi, a na tym forum takich niestety nie brakuje. A i pozdrawiam cię serdecznie wraz z zaje***** kacem, bo pewnie ty spędziłeś sylwestra wraz z metkiem :yay:

y8HqE13.png                             

Opublikowano

No bo hajs z lipnej wersji Ascariala się zgadza :) Co do serwera nie widziałem nigdy harnasia w projekcie, który miałby jakiś sensowny budżet, bo serwery jako tako nie były złe, ale mała reklama oraz późniejszy brak zaangażowania sprawiły, że serwery padały. @Algade pozdro 600 QMPLU, błagam cię jesteś żałosny, w każdym temacie metina to piszesz i liżesz dla głupiej rangi, a na tym forum takich niestety nie brakuje. A i pozdrawiam cię serdecznie wraz z zaje***** kacem, bo pewnie ty spędziłeś sylwestra wraz z metkiem :yay:

Warn czy nie, pls, co piszę pod każdym tematem? xD

Współpracując z kimś i chcąc podpić temat jakos trzeba napisać :P

Skąd możesz wiedzieć co robiłem w sylwestra? Jestem tak ciekawą osobą że pewne grono osób(przy**upów) musi się mną interesować?

Mogłem go spędzić nawet z minecraftem, a Ciebie powinno to zwyczajnie ch** obchodzić :)

W przeciwieństwie do tych wszystkich randomów nie ja proszę o posadę na forum, bo to raczej do mnie ludzie się zgłaszają a nie ja do nich :yay:

Gdyby nie to że nie zniżam się do Waszego(pod*udzi) poziomu to bym odpisał Ci w stylu który zrozumie nawet taki prz**łup :)

////

@harnaś

Jak z planami serwera?

Ogólnie TS'a własnego pod serwer czy współpraca z kimś?

Opublikowano

Za posty tego typu powinno być krzesło elektryczne (może pis to ogarnie), w ten sposób zmniejszylibyśmy ilość niedorozwiniętych debili w tym kraju, nie pozdrawiam.

aw: harnasia oczywiście polecam, ze względu na jego zaangażowanie w swoje projekty.

Opublikowano

Hahaha krzesło elektryczne xD Bo mówię prawdę? xD Bo mam wywalone co pieski powiedzą takie jak ty? Podbić temat - koleś błagam cię czytam jakiś temat i za każdym razem widzę ciebie z pytaniem prawie tak samo brzmiącym, nie nudzi ci się? Tym bardziej jak jesteś z tym projektem związany co sam przyznałeś to trochę nie żałosne pytać się o tematy na które na litość boską sam możesz sobie odpowiedzieć? Ty mnie nazywasz przygłupem? xD Podbić temat? Mając tyle wyświetleń już chyba nie trzeba :yay:xD haha napisałeś to w stylu podludzi, ja nie używam wulgaryzmów, spiąłeś się  :lenny: Człowieku zluzuj pory albo te obcisłe slipy, bo cię chyba coś uwiera  :D Podludzi? A wiesz co żyje mi się bardzo dobrze nie narzekam. Kogo ty nazywasz randomem  ^^ Świat wirtualny? Serio? Czujesz się kimś, bo masz jakąś rangę w sieci? Wow xD Flourine lajkuje zaraz po partycje w LOL'A, fajnie się grało jak Ascarial padał :D Widzę tutaj obu wariatów internetowych  xD Nie polecam. Multitabs może w końcu dadzą ci chociaż kidmoderatora, a może awans? :D Żebyście widzieli @Multitabs @Flourine @Algade

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hahaha krzesło elektryczne xD Bo mówię prawdę? xD Bo mam wywalone co pieski powiedzą takie jak ty? Podbić temat - koleś błagam cię czytam jakiś temat i za każdym razem widzę ciebie z pytaniem prawie tak samo brzmiącym, nie nudzi ci się? Tym bardziej jak jesteś z tym projektem związany co sam przyznałeś to trochę nie żałosne pytać się o tematy na które na litość boską sam możesz sobie odpowiedzieć? Ty mnie nazywasz przygłupem? xD Podbić temat? Mając tyle wyświetleń już chyba nie trzeba :yay:xD haha napisałeś to w stylu podludzi, ja nie używam wulgaryzmów, spiąłeś się  :lenny: Człowieku zluzuj pory albo te obcisłe slipy, bo cię chyba coś uwiera  :D Podludzi? A wiesz co żyje mi się bardzo dobrze nie narzekam. Kogo ty nazywasz randomem  ^^ Świat wirtualny? Serio? Czujesz się kimś, bo masz jakąś rangę w sieci? Wow xD Flourine lajkuje zaraz po partycje w LOL'A, fajnie się grało jak Ascarial padał :D Widzę tutaj obu wariatów internetowych  xD Nie polecam. Multitabs może w końcu dadzą ci chociaż kidmoderatora, a może awans? :D Żebyście widzieli @Multitabs @Flourine @Algade

Jesteś głupszy niż przypuszczałem, krzesło elektryczne byłoby dla Ciebie nagrodą.

aw: harnasia serwery są bardzo dobre, jedynym minusem jest to, że nie wydaje z własnej kieszeni na reklamę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...